torstai 24. heinäkuuta 2014

Buk-lavetti

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201407230190710_v0.shtml

Siinä on, peloittelevan uhkamusiikin kera, video BUK-ohjuslavetista joka on siis näemmä käytössä myös Härmässä.

Ja sanovat, että "tappo / osumatarkkuus / varmuus on noin 100%" !! Eli ; tuolla ei ammuta ohi.
Hyytävää. Aika kylmäävää, joskin vielä primitiivistä teknologiaa.

Näin tuossa taas tuollaisen lentokoneen pitkän pitkän vanan taivaalla (kemtraili kai..) ja ... ajatelkaa, että ne on tippuneet saatana siitä viivasta asti, maahan. Iskeytyneet jonnekkin vitun lantapellolle sinne kolmannenmaailman slaavi-läskiämpäriin.

Kuvitelkaapa sitä!!

Kuvitelkaa sitä lentokoneen tunnelmallistakin taustasuhinaa ja kohinaa ja kaikkea mitä suihkarissa aina tapahtuu, ja kuinka lapset yms ovat riemusta soikeana kun ovat päässeet lentokoneeseen .....ja yht´äkkiä kuuluu jokin ihan saatanan luja kämähdys jostain ja koko kone ilmeisesti halkeaa kahtia ja sitä huomaakin "istuvansa" 10-kilometriä tyhjää -päällä. Ja ehtinee vielä (ainakin joku heistä) tajuta mitä käy, eli tästä ei enää taideta selvitä pelkillä haavoilla ja pintanaarmuilla.. ja kaikki tämä -jonkun vitun älykääpiö slaavi-limanuljaska rodun ja ryssien keskinäisen typeryyden ja sotaisan räyhän takia. Siksi, ettei nämä trias-kaudelle jumiutuneet vitun nekrut osaa yksinkertaisesti olla sotimattakaan, niiden on vain kertakaikkinen pakko ärhennellä ja tappaa ja sotia yms. Ne ei osaa elää ilman sitä, koska niillä ei ole mitään annettavaa maailmalle muuta kuin sotaisuutensa. Se on näiden barbaarilaumojen lahja maaillmalle: sota.

Mutta nyt iskivät kirveensä miinaan, sillä nyt ne erehtyivät (nimenomaan ilmeisesti erehtyivät) murhaamaan tai tappamaan joukon valkoisia, eurooppalaisia laatu-ihmisiä ja 80 lasta !! 8 vitun kymmentä lasta, valkoisia suurin osa. Pieniä vaaleahiuksisia sinisilmäisiä eurooppalaisia laatuihmisiä.

Tästä ei ole Oodinit eikä Zeukset mielissään eikä ryssäin ja kaikkien niiden alusrotujen "osakkeet" ole oikein kovassa kurssissa meidän valkeiden silmissä.

Minun puolestani hyvä ja toimiva ja kestävän kehityksen ja kauaskantoinen -ratkaisu tähänkin ongelmaan olisi : "ydinpommi".
Eli "oppikaa rakastamaan pommia ja lakatkaa huolehtimasta".

Pommittakaa koko vitun itä-eurooppalainen, slaavilainen, ryssämaailma -tanssilattiaksi ja simsalabim! ongelma on poissa !! kuten se kynä Jokerin edestä, pöydältä.

* * *

Tämän tulisi jo muuttaa asioita. Myös lentokoneiden "disainia". Sanon, että matkustaja koneet tarvitsevat vähintäänkin sitä sellaista "hämäys-silppua" ja niitä "lämpösoihtuja" mitä hävittäjissäkin on, jottei tätä kävisi uudestaan.

* * *

Mutta eiköhän tämä ole jo sikäli selvää pässinlihaa, että siinä kävi suurinpiirtein niin, että ne ampuivat ne separit kännissä vain omastamielestään sotakonetta joka sitten osoittautuikin lomalaisia täynnäolevaksi matkustaja koneeksi ...täten suorittivat muuten, mainittakoon tässä sivussa, yhden kaikkien aikojen brutaaleimmista ja katastrofaalisimmista ...tällaisista teoista!! turistikoneiden pamautuksista ja tämäntyylisistä terrori-iskuista. Hahahah, vitun känniääliöt saatana. Eikä nämä vitun lantapäät edes kadu sitä!! Ei pahuutta kaduta, valkoiset. Teidän on nyt vain opittava hyväksymään se. Ei pahat kadu ja piste.

Ja sekin on sanottava, että syytä on myös sylikaupalla itse Malaysian Airlinesilla !! Heille oli useaan!! siis useaan eri otteeseen varoittaneet kokeneet pilotit ja muut miehistönjäsenet, että "älkää saatana lennelkö sillä reitillä!!" mutta siitä viis!! täytyi säästää yksi 20minuuttinen aikaa...ja mihin se sitten johti....!!

Kiireessä ei tule kuin kusipäitä..

* * *

Kysyn tässä vielä sekä itseltäni, että tyhjyydeltä siellä ja kaikilta mahdollisilta lukijoilta jos seassanne on joku joka tietää asiasta, että : kun sanottiin, että siinä perässä tuli heti toinen kone, oliko se Quantas vaiko mikä noin 90sekunttia tämän koneen perässä, ja heti sen jälkeen siinä oli vieläpä meidän Finnairimme 100sekuntia jäljessä, niin että -eikö ne perässä tulleet koneet, niiden pilotit pystyisi periaatteessa näkemään ihan omin silmin tämän koko paskan?! tämän tapauksen!? Eikö ne saatana näe sitä jos suoraan edessä ajavaan, samalla "lentotasolla" tai korkeaudella, lentävään koneeseen vaikkapa osuu todella ohjus (joka ilmeisesti jopa vähän aikaa seurasi konetta ennenkuin siihen osui) ja sitä seuraavan räjähdyksen yms. Eikö tämä siis ollut täyin silminnähtävissä ja sikäli, eikö tälle pitäisi olla joku sellainen silminnäkijä? pilotti joka näki koko ohjuksen seikkailun maasta ==> ilmaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti