keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

7 - 1

Voihan Pyhä vitun Paska !!

7 - 1 !!!!!!!!!?

Mistäs tässä alkaisin.... No ; koska futis ei sinänsä kiinnosta itseäni juurikaan, Golffinkaan yläpuolelle (tai ehkä juuri ja juuri sen verran) niin en ollut merkittävän kiinnostunut Brasilia - Saksa pelistä ja koska olin aivan tappoväsynyt, en ollut aikonut sitä katsoa, mutta ...voihan pojat ja veljet!! onneksi katsoin. Hahaaa, sillä se oli varmastikkin -kaikkien aikojen peli!! futispeli, paras jalkapallossa koskaan käyty matsi, tai ainakin ihan kärkipäästä.
Ainakin paras minun näkemäni matsi.

Olin toivonutkin vähän, että joku höykyttäisi isäntämaata ja vaikka tiputtaisi ne, ihan vain jo siksi, että Brasilia on futiksessa ymmärtääkseni ja nähdäkseni, vähän kuten Kanada lätkässä eli niin totaalisen itsevarma ja myös johonkin ekstenttiin suvereeni, että ne tulee / menee kaikkiin kisoihin vain ns"takki-auki asenteella" ja luulevat pelailevansa "tämänkin nyt tästä sitten tieltä pois" noin vain. Joten ajattelin, että olisi hienoa jos ne "typerät ja alhaiset Brassineekerit saisivat tuta!" ...mutta nyt... nyt tuntuu mulkulta. Tunnen itseni jo snadisti kusipäiseksi ja olen suunnattoman pahoillani Brassien puolesta.

Vittu, että se oli ja teki -kylmää. Se oli brutaalia höykytystä. Lakkasin kahden maalin jälkeen toivomasta tuota, että "joku pudottaisi isäntämaan, koska...hahahhaaahaha, fuck them!".
Vaikka aluksi pysyin vain vaivoin hereillä, heräsin kuin tällistä -kun Saksa alkoi Blitzkriegginsä ja vyöryttää maalia maalin perään, en ollut uskoa aistejani, ällistyin ihan totaalisesti ja aidosti. Hihkuin ilosta ja eufooriasta, olin yhtä totaalisen ulapalla kuin Brassifanit ja Brassitiimi. Seittemän yks!!?? saatana seittemän!! yks.

Ei voi olla totta.

Ja vieläpä itse Brazil / Brasilia !!??
Mitä helvettiä oikein tapahtui ?!? mitä kävi, mitä siinä kävi? miten kaikki tapahtui ?! mitä on tekeillä !? .....voisiko tuo olla ollut "sopu-peli" ?!?! what-in-the-fuck !?

Jumalauta : S-e-i-t-t-e-m-ä-n !!!!?? seittemän saatana, seittemän !!
Ja pitkäänhän se oli 6 tai jopa 7 nolla ! Olinkin sangen pettynyt siitä, että ne menivät sitten ihan tasan viimeminuutilla pilaamaan sen Arjalaisen-Supermiehen, sen komean ja maskuliinisen ja isokokoisen Hitlerin propagandajulisteen hahmon näköisen molarin nollapelin. Se vähän harmittaa, vaikkakin se on toisaalta Brasilialle vähän voidetta haavoilleen. Mutta vain vähän.


Miten voi rasilia olla noin totaalisen "purjeessa" ja ympäriinsälöntystelevän kyvytön ja tyhmä ja saamaton ja mitätön ?! Mitä ne kaikki miljoonien-dollarien-käkkäräpäät siellä oikein meinas ?!?
Siellä ne palloilivat ympyrää kuin suomen lätkäjätkät ennenmuinoin, kyyneliään nieleskellen ja päätään pyöritellen ja vain tuijottaen vihollistaan ......jolle jatkuvasti antavat aloitteen ja jäävät odottamaan mitä tuleman pitää.


Teki ihan pahaa katsella tätä peliä!! ...todella; teki ihan pahaa ...mutta toisaalta myös ihan hyvää.
Ensimmäinen kerta kun futis on ollut kiinnostavaa tai hyvää tai mitään muuta kuin puuduttavan tylsää yms.

Ällistyttävää.

Olikohan tuo edes mikään oikea matsi vai näimmekö vain jonkin futismaailman "Capricorn One"n !? Kubrikin kuuhunlaskeutumisen tai jotain...

No, eniwei. Olen vähän yllättynyt siitä, ettei Brasiliassa ole ainakaan toistaiseksi ollut mitään sen suurempia mellakoita tai joukkomurhia tai ettei turisteja ole poltettu kadulla tai kaikkia kissoja hirtetty tai jotain, mitä nyt yleensä seuraa kun joku tuollainen kuumapäisten murjaanien persläpi valtio ...tai no, sattuuhan sitä siellä kyllä muutenkin, ilman mitään tiettyä syytä. Mutta nyt ne on olleet kyllä kiitettävän khuulina.

Kävi totisesti sääliksi sitä jotain nuorta poika-parkaa joka itki kokismukiinsa, siinä olikin mielestäni koko ottelun kuva ja ottelu -pähkinänkuoressa.
Poika parka.
Voi voi voivoivoivoi....

No, mutta... kuitenkin "elämä jatkuu" (?) ja Brassit ovat jo keksineet alkaa kostaa tätä mm liskoille !!
http://www.liveleak.com/view?i=ed4_1404862938
Tai sitten tuo on seurausta NASAn budjetin jatkuvasta pienentämisestä... en tiedä ihan varmaksi. Voihan tuo olla kyllä myös ihan Brassien oma Avaruus-ohjelma, kuten sanoin -en tiedä.
Mutta pahalta näyttää.

Lisko parka. (Ääliömäistä ja pahaa -toimintaa.)

Sanonpahan vielä, että -kun luki, taisi olla iltalehdessä, että olivat Brassit "noituneet" Saksalaiset tai joku VuuDuu hömppäpömppä-äijä oli langettanut kirouksen niiden ylle ja niskaan, niin että -ettei nyt vaan olis kirous osunut omaan nilkkaan ?! ettei Universumin oma taustahäröilijä olisi aatellut, että "häh? saatanan vitun, hävyttömät rotat!! minähän perkele kielsin kaiken tuon sonnan !! ja jo tuhansia miljoonia vuosia sitten!!" ja kääntänyt sitä Brasilian niskaan. Ettei näin jotenkin vaan olisi käynyt !? "Se joka toiselle kuoppaa kaivaa, itse siihen lankeaa" kuten sanonta kuuluu.

No joo, no ...mutta. Tänään kaatuu kai sitten Argenttiina. Ja saadaan Eurooppalainen finaali!! ja pokaali kotiin sieltä Etelä-Kwan viidakoilta ja rämeiltä ja sissien syntisistä kourista."Ngähähää ...i...can...futboool !! ahahahahahaaaa..."


                                       7              -                    1

P.s Oppikaa tästä Suomi-juntit. Tekin todennäköisesti voisitte joskus voittaa futiksessa jotakin jos vain uskotte siihen kuten Saksa itseensä. Itse Kanada ja Brasiliakin -voidaan kaataa. Nekin vuotavat verta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti