perjantai 18. heinäkuuta 2014

Synkkä Yö/Päivä

Oho.
Tästä tulikin synkkä yö ja huominen päivä ja tulevat viikot !!
Piti blogata sekalaista asiaa, mutta nyt... ällistelen sitten tätä.


Israel alkoi madella kohti Gaasaa ja teloa siviilit yms -kaikki mikä tielle sattuu ja tulee. Ja sitten tämä todellinen "pommi" eli -Malesian Airlinesin kone on (taas!?) pudonnut. Tai sitten pudotettu, Ukrainan päällä ja heti syyllisiksi on arveltu tietenkin vanhaa kunnon Ryssää ja jos mitä separatistiä ym kilipäitä. Mutta itse en syyllistä vielä ketään. Katotaan nyt. Voihan se olla vaikka ne liskomiehet ! Tai totisesti, separatistit sinkoineen tai miksei myös Ryssä. Mutta jos tämä on Ryssäin tekosia niin nyt veli-venäläinen kerjää kyllä ihan tasan oikeasti jo verta nenästään ja paljon ja tuleneekin sitä saamaankin, en tiedä mistä suunnasta ja kenen toimesta, mutta tuossa peltilinnussa meni nippu Anglosfäärin väkeä ja Hollantilaisia yms laatu-ihmisiä eikä vain jotain yhdentekeviä vinosilmiä mitä on muutenkin miljardeja jne. Joten ....jotain tuosta täytyy seurata.

Uskomaton juttu !!

Satuin itse ihan sattumalta edes näkemään koko tapauksen mentyäni LiveLeakkiin tarkistamaan uusimmat "liikit". En ollut edes kuullut vielä koko paskasta. Siellä on hyvin-hyvin-hyvin brutaalia kuvamateriaalia jos jotakuta kiinnostaa. Paikalliset on kuvanneet siinä sauhuavassa mustassa läntissä mikä oli lentokone, -niitä ruumiita, ja totisesti raakaa jälkeä !

Vielä onnettomuus onnettomuuden sisään on se, että tässä rytäkässä kuoli kasa merkittäviä AIDS-tutkijoita ym merkittäviä lääkäreitä. Niistä olisi saattanut joku vaikka onnistua tuonkin hirviötaudin parantamaan, mutta sensijaan ne makaavat nyt, kuolleina, jossain Ukrainalaisessa pellossa.

Tulipahan aika ...pommi taas. Ja kuin salama kirkkaalta taivaalta, vaikka tuo nyt onkin toiminut ´sotatoimialueena´ jo jonkin aikaa. Mutta ei sitä silti odottanut, että ne alkaisi tulitella alas ihan siviili liidokkeja. Mutta ehkä kyseessä todella on vain "inhimillinen erehdys" ja he ovatkin tappaneet ihan vääriä tyyppejä, eikä niitä tyyppejä jotka he halusivat tappaa!! Se jos mikä, on "inhimillinen erehdys" !!

Käsittääkseni kone ammuttiin tai räjäytettiin alas noin 10:stä kilometristä !! ...kuka vittu ammuskelee ylipäätään mitään koneita niin ylhäältä ?!
Tuo vain vaikuttaa jotenkin oudolta.... ampua nyt alas joku tuolta läheltä kuuta, eikä tuosta ihan puidenlatvojen päältä.

Kylmää kyytiä.

Tämä on tätä "sapienssin" maailmaa tämä.
Kolmatta Suursotaakin jo pelätään ja povataan ympäri nettiä, mutta jos se ei nyt tstäkään ala niin sitten se ei ala ! Enkä usko, että se alkaa.
Ihmiset on nykyään liian hyvin perillä kaikesta, jotta heitä voitaisiin samanlailla höynäyttää kuin ennen ja paimentaa kuin pässilaumaa -surmansuuhun. Eikä tässä nyt sikäli mitään "hengenhätää" ole toistaiseksi, että tarvisi pyssy tanassa lähteä johonkin vitun vatukkoon posautteleen esim juurikin Ryssiä.
Mutta jos ne tuon teki niin .........no, olen suht kiinnostunut seurauksista !

(Maailmassa alkoi yht´äkkiä tapahtua. Ällistyttävän paljon ja ällistyttävän suuria asioita !!)

Requiescant In Pace

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti