keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Pyramiidien kaiteet ym

Katselin tuossa Juutuubista vähän noita Pyramiididokkareita taas ja haluan huomauttaa, että ; miksei niitä saatanan kaiteita yms moderneja "installaatioita" voisi jo uusia niissä sisällä, ne nimittäin on luultavasti "alkuperäisiä" 70-lukulaisia saastoja !!

Jos tuo olisi valkoisten halussa tuo alue, olisi pyramiideissä varmaankin aika helvetin modernit ja hulppeat olot ! mutta myös ahdistavan tiukka kuri, eikä mihinkään saisi koskea saati edes katsoa. Hyvä jos saisi hengittää. Ainakin lisämaksusta.

Ja ainakin jos asia jotenkin minusta riippuisi, olisi tuo koko Gizan alue jo aikapäiviä sitten puhdistettu kokonaan hiekasta, kaikki mahdollinen ja mahdoton raivattu esiin, luetteloitu, ja valokuvattu ja videoitu jokaisesta kuviteltavissaolevasta kuvakulmasta ja kaikki tehty mahdollisimman "läpinäkyvästi" eli rehellisesti ja mitään peittelemättä, mitään sumentamatta tai mainitsematta jättämättä. (Noihan tuo kai sanotaan...?)

Asentakaa nyt perkele sentään, edes jo jotkut uudet kaiteet ja ne lankut minkä päällä siellä liikutaan, -sinne perkeleen pyramiidiin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti