keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Asiaa Islamista / Islamismista

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014070118434811_ul.shtml

Tämähän on hyvä Uutinen.

Samad Hamed niminen Ähläm, on "tutkinut" Islamia ja päätynyt siihen shokeeraavaan tulokseen ja yllätyshavaintoon, että : se on hullua, väkivaltaista ja perseestä !!

Houli faking fak.

Islamismi on hänen(kin) mukaansa "Fasismia" tai ainakin äärimmäisen lähellä sitä. Ja ollut sellaista kuin on nykyäänkin, ihan alusta asti, eikä sitä ole nykyisenlaiseksi muokannut esim Amerikka tai mikään muukaan länsi-valta. Eikä edes Eurooppalainen kulttuuri tai valkea mies vaan se vain yksinkertaisesti on Islamin olemus, end of story.

Ja luonnollisesti hän on jo saanut Fatwan päälleen eli kuolemantuomion tai tappokäskyn, mikä tuo nyt suomeksi sitten olisikaan.

Kuvitelkaa miten kaukana alla ja takana -päin tuo kiihkoinen hulluus on verrattuna länsimaihin ja kristinuskoon. Ei taitaisi ihan äkkiä saada kommandopipoisia suustaanvaahtoavia älykääpiöitä kaheleita peräänsä päänirrottamisaikeissa jos vaikka sanoisi, että "Kristinusko on pyllystä!1!!11! jeeejee! hahah ja Jeesus oli hinttari hahahaaa" kukaan tuskin missäänpäin tai yhtään -edes noteeraisi koko asiaa.

Mutta mitä tätä tässä jauhaa, te kaikki kyllä tiedätte jo tämän ja hyvin ja jos ette niin teidän on oltava aivan äimistyttävän vähämielisiä ja älykääpiömäisen typeriä vitun imbesillejä ....tai sitten, kuten suuri osa Vasemmistoa ; te vain leikitte tyhmää ja toivotte lisää valtaa ja muiden ihmisten kontrollimahdollisuuksia.

Islam / Islamismi = 1 ja sama, ja hengenvaarallista jurakautista silmitöntä hulluutta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti