lauantai 5. heinäkuuta 2014

Futis Uutisia

Brassifutiksessa tapahtuu !!

"Tänne se kuula, saatana!!...hei! kuulikko!? ..pysähdy senkin pikku paska"
Brassien joukkueen joku ilmeisesti merkittäväkin hemmo, joku Nyyman tai Neumann tai Nyymar tai joku, jonka pitäisi olla ihan tykki jäbä, mutta on lähinnä yhtä hyödyllinen kuin Teemu Selänne on ollut suurimmaksi osaksi lätkän MM ja Olympia-kisoissa -on nyt loukkaantunut ja puh-pah-pelistä-pois !!

Neu-myyrmann sai jonkun kohmoilevan neekerin tai tarkemmin -sen neekerin polven!! selkäänsä ja pökrääntyi siitä paikasta.
Eli siis ; kerrankin futiksessa joku kieriskeli siellä kentänpinnassa ihan oikeasta syystä !! eikä siksi, että joku vähän hipaisi pohjetta tai käveli ohi tai jotain. Mutta nyt kävikin oikein pahasti. Nahmerilta nimittäin katkes selkä !!
Tarkennettuna, murtui selkänikama !!

Ja sehän kannettiinkin sieltä futislaatikosta ulos siinä ammeessa / laatikossa. Mikä näyttää tyhmältä, se on kuin jotain apinaa kannettaisiin jossain eläin dokkarissa tai -tarhassa, nukutuksen jälkeen. Ja sieltähän on kanneltu niitä äijiä kentältä siinä laatikossa jo useampiakin.
En tiedä sitten..... onko nämä uudet, modernit komposiittimiehet jotenkin heikompaa tekoa kuin entiset Suur-Miehet joita ei saanut halki, poikki eikä pinoon, ei sitten millään !!

Maradoonakin sentään jokusen tällin otti munille ja reisille ja pohkeille ynnämuualle, mutta vieläkin henki pihisee ja äijä on kuin San Fransicolainen dräk-gwiin nykyjään.

(Ja seinähullukin myös)

Mutta niin, siis eniwei.... tottatosiaankin niin siis, ne Kolumbian banaaninnussijat ja huumediilerit "injuroivat" eli "loukkaannuttivat" sen Neumarin, potkaisemalla Muay Thaista tutulla polvihyökkäyksellä suoraan selkähän. Ja siihen putosi Brassien suur-toivo, irvistelemään ja vaikeroimaan nurmen pintaan, kuin juutalainen joka joutuu alttiiksi jollekkin sivistyneelle / sietämään jotain oikeasti ja aidosti kaunista. Saati sitten siveää.... *puistatus*

Futiksessa siis tapahtuu !!

Ja myönnettäköön, että vaikka inhoan ....en ainakaan tykkää... lähinnä siis inhoan -koko lajia niin se oli kyllä komea ja puhdas ja siniverinen ja selkeä maali minkä se Brasilian käkkärätukka potkaisi sieltä jostain "pilkulta" tai "viivalta" tai "nurmelta" tai mistä lie. Kyllä niistäkin, vapareista, näköjään voi todella tehdä maaleja. Mutta jostain syystä se ei juuri ikinä ole toiminut kun olen pelannut tietsikalla jotain PES:ria tai Fifaa tai jotain, vitut sieltä ikinä mitään saa / tee. Eikä niistä suomlannin puujaloista ole mitään hyötyä. Vaikka olisi noin 3 metrin päässä maalista, tyhjästä maalista, maalin edessä niin ne onnistuu potkaisemaan joko tarkasti ohi tai juuri ja juuri (n pari metriä) yli tai väärään suuntaan tai jotain, eli ainakin suomen futisjoukkue on mitä realistisimmin onnistuttu mallintamaan niihin peleihin.

Olen myös katsellut lähes äimistyneenä vaikkei se mitään uutta ja yllättävää olekkaan, sitä kuinka ...miten sen nyt ilmaisisi... "homofiilisiä" tai yli-ystävällisiä ja toverillisia ja solidaarisia futarit toisilleen on. Kuinka ne kaulailee ja halailee, ilman paitaakin vielä!! -toisiaan. Ja miten ne nostaa toisen, kampattuaan sen ensin (luonnollisesti), sieltä ruohosta ylös ja miten ne itkee ihan reilusti, kuin meidän Teppo Nummiska lätkässä ja käyttäytyy muutenkin tavalla jota ainakin minun nuoruuteni suomessa olisi pidetty "homona" tai "naismaisena" tai "nynnynä" tai "ämmämäisenä" tai luultavasti jopa mielisairaana ja pahana tai jotain.


Mutta hyvähän se on !! Sehän on vain hyvä ja tervettä ja kaikkea sitä, oudohkoa ehkä, mutta tervettä. Inhimillistä yms. Joskin se saattaa olla joskus yliampuvaa tai vain näyteltyäkin..?! Niinkuin ne katsomon hurjat.

Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää.

* * *

Lätkässä ei ikinä auteta sitä "kaveria" ylös sieltä kentänpinnasta kun se on ensin sinne rökitetty esim "poikittaisella" tai jollain. Eikä lätkässä liioin myöskään vaihdeta paitaa pelin jälkeen, muttei myöskään kieritä joka-vitun-kuudes sekunti kentänpinnassa irvistellen ja pillittäen ja valitellen kun joku vähän tyrkkäsi pikkusormella olkapäähän tjms.

Mutta sanon nyt vielä tähän samaan syssyyn, etä koin koko kisojen tähän asti pysäyttävimmän ja kuvottavimmankin hetken kun ennen tuota Brassipeliä ne levitti siinä valokuvaus-sessiossa sen vitun "Rasismin"vastaisen lakanansa !! Hyi yök!! Ja se sanoo siellä, varmaankin kirjaimellisesti "kissankokoisin kirjaimin", siellä kaukalon laidoilla "say no racism".
Kaikki tuo paimentaminen saa minut nimenomaan sanomaan "YES to racism!!" äbso-faking-lutli jes !!

Brasiliassa sitä on varmaankin pakkokin hokea koko ajan tai joku neekeri kolkkaa sinut ja vie moottoripyöräsi tai korusi tai mitä sinulla sitten onkin, tai joku vitun kelmusilmäinen narkkarisekopää tulee ja puukottaa tai joku paikallis-mafia tappaa ja paloittelee tjs.

Brasilia on... aika vitun sekopäinen paikka. Ihan jo päätellen LiveLeakin loputtomista videoista sieltä. Joista leijonan osa on joko - joku ääliö varastamassa joltain moottoripyörän suoraan saatana ajosta, perseen alta tai sitten niitä jo naurunaiheeksi / legendaksi muodostuneita videoita missä joku "offduuti kop" ampuu pari ryöstäjää kuoliaaksi. Jos kiinnostaa niin seuratkaa LL:n päivitymistä, voin taata, ettei mene kauaa seuraavaan hirveään videoon Brasiliasta.

Sanottakoon vielä, että nähdäkseni ; yleensä kun kohkataan "Rasismia" vastaa niin siinä oikeastaan puhutaan tai saarnataan oikeasti itseasiassa neekereille tai murjaaneille tai ns "niitä vastaan". Sillä lähinnä ne on ne jotka niitä "Rasisminvastaisten Pyhimysten" sääntöjä vastaan rikkoo ja on niitä "Rasisteja" ihan itse ja niitä joille sellainenkin pitää erikseen mainita kuin, että "älä notku heroiinipöllyssä bussissa" tai "älä tapa" tai "älä käy lössillä jonkun vastaantulijan päälle" yms.

Tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti