torstai 3. heinäkuuta 2014

Selfieitä "huudissa"

Ja sitten !! vähän asiaa neekereistä ja muista ghettosekopäistä.

Kaikille naisille ja tytöille erityisesti, jotka jaksaa aina muistuttaa meitä valkoisia ja kamalia miehiä yms, siitä kuinka me olemme kamalia ja väkivaltaisia ja moukkamaisia ja vielä mitä ja kuinka hyviä ja väärinymmärrettyjä tai tulkittuja neekerit on! tai kuinka ne on ihan yhtä sivistyneitä ja älykkäitä ja mitä kaikkea muuta -kuin mekin. Niin ...tsiigatkaapa taas tätä ...

http://www.liveleak.com/view?i=ffe_1404187879

Jos nyt ihan hetki, ihan tosissaan asiaa ajattelee niin voitte kai kaikki käsittää jo tuosta esimerkistä, ettei tuollainen elukka kuulu minnekkään valkoisessa yhteisössä eikä edes sen lähelle. Eikä tuollainen ole sivistyneempi kuin viidakon apina tai ruohikon kepardi tai mikä vain eläin periaatteessa.

Ei ihan heti tulisi itselleni mieleen käydä suoraan jonkun päälle vain siksi, että näen sen pitävän puhelintaan kädessä ja ehkä napsivan kuvia itsestäni. Ymmärrän toki sen, ettei kaikki halua tulla kuvatuksi jne, en haluaisi itsekkään välttämättä, mutta on vähän parempiakin tapoja reagoida kuin tuo. Ja tokihan tuo tyyppi joka tuon videon on tehnyt, tavallaan oikein kerjää ongelmia ja verta nenästään ja ottaa tietoisen riskin ja tietää mitä tekee ja mihin ryhtyy ja blää blää blää, mutta silti ; neekeri on aina vain neekeri.

Tuosta videon lopusta, viimeisestä stuntista... no, siitä voidaan olla montaakin mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti