lauantai 2. lokakuuta 2021

Paul Zousefin uusin filmi

 https://www.youtube.com/watch?v=QIcAuQGoKlI&ab_channel=PaulJosephWatson


KATSOKAA tuosta ! Hah....  kuvottavaa.


AATELKAA että tuossa on PIENI osa pienen osan ihmisistä, kokemuksia YHDESTÄ vitun HOTELLISTA. Miettikää koko yhteiskunnan laajuudelta KAIKKI vastaavat kokemukset. Ja alleviivaan että ne ovat KAIKKI ==> täydellisen TARPEETTOMIA kokemuksia, eli ne on täysin tahallaan joko aiheutettu tai annettu tapahtua. Eli vetelät paskahousut poliitikot ym on päästäneet tilanteen ihan vain vetämättömyyttään ja tyhmää sokeaa kusipäisyyttään ja ahneuttaan tähän pisteeseen.


Katsokaakin saatanan saatanat ettei suomessa tapahdu mitään vastaavaa.Ja terästäytykää tällaisenkin varalle kaikki Han Suomlantilaiset, oodinin poppoot ym mukaanlukien.

(Jotka minä muuten näin livenä tauon aikana, kävelivät pitkänä letkana vastaani tuolla yhdessä sijainnissa yhdessä paikassa. Minä tykkäsin, muut ei ehkä niin paljoa, en tiä).


Vittu että etoo ja kuvottaa ja turhauttaa ja ärsyttää.

Mutta näin käy kun luotatte VALTIOON, ettekä esim...mmm...mMM.. ITSEENNE.


Tämä on kyllä  sikäli teille ihan oikein ja oikein hyvä OPETUS, Saatanan valtionpalvojapakanat typerät perkeleen perkeleet, että eeeeeeeeeeehkä opitte mikä "valtio" / hallitus / byrokratia / politiikka oikeasti ON. Ja se EI OLE sinun ystäväsi vitun taliaivo tollo, EIKÄ sillä ole MITÄÄN, minkäänlaista, oikeutta tehdä mitä se tekee. Tämä EI OLE vertauskuva; valtio on RIKOLLIS-organisaatio. Saatanan synagooga, Paholaisen Lapsia.


Siinä kaikki.Kiitti.

2 kommenttia:

  1. kompastuin omaan sormeeni ja siis se sormi meni nenään ja accidently kaivoin siis nenää, vaikken oo mikään whateva nenänkaivaja. ja sitten tajusin että kello on kohta 5 aamulla. ja mikä parasta sill....... MITÄ VITTUA VAHINGOS kommentoin jotain blogia. ei helvetti. attention earth people, how many of you want to come with us, right now?

    VastaaPoista
  2. Olen järkyttynyt saamastani kommentista, enkä ymmärrä sitä yhtään. Kiitos.

    VastaaPoista