tiistai 5. lokakuuta 2021

Sebun Sakot

 Tai "Kuinka Kiihko-kommunistit Totalitääripaskareiät Inhoaa Totuutta".


Raija Vittupää-Kusiaivo kerjää lisää verta nenästään ja sama tekee KAIKKI syyttäjät ja muut pikku tihrusilmäpsykopaatit. Kerjätkää vain, vielä sitä vuolaana virtaa. Ja sitten saatte paistua Helvetissä. Hyvin te vedätte Luciferin poppoot !

HAhaa. Vitun idiootit.


Eniwei, ihan perus paskamaa meininkiä. Tyypillistä pikkusieluisille kommunistin perkeleille ja nekruille ja ählyille ja muille alkeellisille vitun apinoille, mutta nyt myös suomlannissa.


Eli siis kyse on tämä Raija Kusipää ja muut vittupää vasuriDEMONIT vastaan Sebastian Tynkkynen, joka näyttäisi olevan aika hemmetin pätevä heppu tuohon juttuun, ihan OIKEA "KANSAN edustaja". Se on lähes jonkinlainen ...paradoksi tjns ?.. en tiä, outoa. Mutta tukekaamme sitä ainakin kaikin keinoin.

Ja kuten sen videossa kommenteissa ja chätissä onneksi sanotaan jo, alatte olla ihan oikeassa ja kärryillä, meidän on laitetta Raija linnaan.  Ja minä olen tätä sanonut jo kaaaauan, ja siitä laittakaamme liikkeelle ENSIN  ==> AJATUS, siitä lähtee KAIKKI, ja siihen AITO AIE ja todellista TUNNETTA mukaan, ja lähettäkään tämä paketti "eetteriin", uskokaa(!) pois - tämä toimii kyllä, ja sitten hivuttamalla tekoja kohti.


Tässä on jotain häshtäggejä...

#Raija_Vankilaan

@ToiviainenLinnaan2022

#RaijaLinnaan22

#Vankila@Toiviainen

@ToiviainenPoseen-2022

#RaijaPoseen22

#RaijaToiviainen_kuseen2022


Jne... keksikää itse lisää ja LAITTAKAA JAKOON ja AIKEELLA / aidolla "fiiliksellä". Universumi NOTEERAA asian kyllä. Ja PAHUUDEN puoli  T I E T Ä Ä  tämän, uskokaa kun minä sanon. Ne TIETÄÄ kyllä mitä ne tekee, mikää ei ole sattumaa. JOSKUS toki TYPERÄT tekee VAIN typeryyttään asioita, mutta niitäkin käyttää hyväkseen siellä takana ihan tietoinen (toissaulottuvuudellinen) PAHA.


Toivon että tämä kaikki VIHDOIN saattaa Jeesuksen aloittaman ja lanseeraaman työn valmiiksi ja te VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHDOIN  ===> vieroitutte valtiosta.


MITÄÄN sitä ylempää ja parempaa te ette juurikaan voi saada aikaan. ÄLKÄÄKÄ välittäkö PAHUUDEN VALHEISTA, ne keksii MITÄ VAIN. Iiiiiihan MITÄ. VAIN.

Se on  STRATEGIA, TAKTIIKKA. Samoin kuin nainen osaa itkeä halutessaan, pahuus yrittää käyttää KAAAAAAIIKKIA mahdollisia sanoja ja käsitteitä ja ilmeitä ja eleitä ja äänenpainoja ja "huolestuneita" huokauksia jne, KESKITY sinä vain itse ASIAAN ja asian TOTUUTEEN ja pidä katseesi MAALISSA, pahuus painukoon vittuun / takaisin Helvettiin.


ME OLEMME SODASSA. TÄMÄ ON JO(!) sotaa. Joten... junou ?... miksi emme  AMMU TAKAISIN ?!

* * * * *


MEIDÄN, on jooootenkin lyöttäydytävä ennennäkemättömällä tavalla yhteen ja lytöjä joka vitun kusipääkyttä ja syyttäjä ja vanginvartij VITTUPÄÄ ja kaltaerien ja käsirautojen suunnittelija ja rakentaja jne, ja MINÄ olen 100 % tosissani, minä TIEDÄN teidän moooonen monen monen vain naurahtelevan vaivaantuneesti ja jotkut nauranee ihan KUNNOLLA ja jotkut pitää tyhmänä ja jotkut seinähulluna jne jne , sille ei voi mitään. Se johtuu siitä että TOTUUS ja sikäli VAPAUS ==> UHKAA kyseisenlaisten imbesillien ei vain KOKO ELÄMÄÄ mutta koko "persoonan" tynkää ja aivan KAIKKEA mitä luulevat, ja ne ON LUULOJA, maailmasta. Pikkusielut alkaa käydä hermostuneeksi kun niiden typerää maailmankuvaa uhkaa jokin. Ja se on hyvin helppoa tehdä, uhata kyseistä kuvaa, ei tarvi kuin sanoa ...jotakin erikoista ja harvinaista, ja se riittää. Soppa on keitetty.

Suomalaiset .... . HÄVETKÄÄ. 


Se tulee ANSAITA jos haluaa kuulua edes jonkinlaiseen Valkoiseen Länsimaiseen ... tasoon tjn, johonkin EI kollektivistiseen ja orientaaliin ja tunkkaiseen. 


Uskokaa nyt vain kun sanon että laki on ==> SAATANASTA ja juutalaisesta ja byrokraateista ja se on SOTA Jumalaa / Jeesusta / minua / sinua vastaan. Sitä tekee PAHUUS, ja miksi ? Siksi ettei se voi sietää sitä ettei se saisi hallita ja kontrolloida muita tietoisia olentoja / sieluja. SE on tämän KAIKEN syy. Pahuutta vituttaa joutua olemaan ilman kontrollia, se ei pysty asettumaan rauhassa aloilleen ilman sitä "ylintä istuinta" jne. Tästä lisää tulevassa jutussa. Jonka SUOSITTELEN TOTAALISESTI lukemaan ja sisällyttämään maailmankuvaasi. Jollet jo olet siitä tietoinen, sen jälkeen paitsi olet mutta sen jälkeen näet pahuuden naurettavan epätoivoisen triviaalisuuden HELPOSTI ja kaikkialla.

Sitä ei onneksi voi unohtaa kun sen kerran oppii. TÄMÄN takia pahuus ei mielellään SALLI, ikäänkuin sillä olisi joku vitun oikeus sallia tai olla sallimatta, kenenkään OIKEASTI OPPIVAN yhtään mitään. Oppiminen....johtaa viisastumiseen ja se taasen ainakin vapautumisen MAHDOLLISUUTEEN.


Sanon samalla teille LAPSELLISET moottoripyöräjengiläiset vitun idiootit ym että HERÄTKÄÄ vitun kakarat saatana. Oodinin poppoo on sentään edes VAINULLA, siinä missä te annatte itsenne "pidättää"kin eli kidnapata. MIKÄ teitä vittu vaivaa !??!!? Jumalauta jos MINULLA olisi teidän fyysiset voimanne, sekä lihakset että aseet että miesten MÄÄRÄ jne, ja joku vitun kusipäinen puiseva hönö seipäänniellyt pikku kytänpaskarantu tulisi YHTÄKIN meistä "pidättämään"... sanon nätisti että se lentäisi melko vitun haipakkaa peräseinästä läpi. Jos OOOIIIKEN jaksaisin ottautua asiaan, rakentaisi omia SELLEJÄ ja paiskoisin siat niihin. Ja siihen sen on ennenpitkää mentäväkin, ei niitä muutoin pysäytä kuin rakentamalla de facto POLIISIVANKILOITAPoliisi kuulu vankilaan, ja JOKAINEN syyttäjä yms, minulla ei ole atomiakaan sääliä pahuuden asianajajia / valtiolaisia kohtaan. Ne kiilusilmäiset luuserit paskanäädät ovat osansa VALINNEET, ne hukkukoon miekkaansa. Mutta se siitä tällä erää.  Suosittelen...terävöittämään tämän ulottuvuuden vitun apina-holokansi-näytelmän katsettanne ja hiomaan "viholliskuvaanne"  siinä missä myös omakuvaanne. ÄLKÄÄ keskittykö vain hauskanpitoon ja "uskollisuuteen...ei kellekkään" - mopojengit siis, te olette lähtevä kuin leppäkeihäs "Siberiaan" siinä missä kuka vain muukin jos ja kun _____________________  Joten miksei vain ...junou ?.. VALMISTAUTUA SOTAAN ?

Ja minähän en ole mikään expertti, mutta ...onko joku vitun lapsellinen junttihetero pillussapyöriminen ja juopunut "örvellys" pitkin elämää, todella jotenkin mielestänne Hyvinkäytetty Elämä ja paskankaan väärtiä ?!


Ei minusta.

Mutta hay, se on vain MINUN "fiilikseni". Pyöri sinä toki pillussa jos et muuhun pysty. Vitun tollo saatana.

Eniwei...ÄLÄ maksa Sebastian niille latin latia. Ne KOITTAA nyt onneaan, niitä EI pidä rohkaista. Ja jotka voitte ja olette fyysisesti siellä misä "Sebu", ilmestykää ihan FYYSISINÄ massoina sen tueksi, SE on se yksinkertaisten ähisevien imbesillien kuten poliisit yms, puhuma ja ymmärtämä kieli. Ja kuten olen sanonut, pahuus ei kunnioita mitään mikä ei PAKOTA sitä kunnioittamaan itseään. ELÄINKIN snaijaa tämän ja nopeasti snaijaakin.


Mutta kiitos kaikkien minkään väärtien puolesta Sebastian Tynkkynen, sinä olet osoittautunut ...mieheksi tuhansien joukosta. Raijat ja muut paskaluuserit kusiläntit taasen tienaavat ikuista häpeää ja vitunmoista rangaistusta.


Jumala on Jumala, KUKAAN tai MIKÄÄN muu EI OLE. Painakaa vitun pakanat lanttuunne, ei ole mitään ...vaihtoehtoista "kalifia". TE ETTE OLE Jumalia, te olette katalia alkeeellisia alhaisia yliyliylimielisiä mielenvikaisia paskaisia kusipäisiä läskipäisiä ääliöitä ja persoonallisuushäiriöisiä ilkeitä mulkkuja. Apinoita periaatteessa, plain and simple.


TAISTELKAAMME !


Käy päälle saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti