tiistai 5. lokakuuta 2021

"Täydellinen Joulu" - Elokuva-Arvostelu

 Katsoin tuonkin kun sain ilmaiseksi nähdä, muuten en olisi vaivautunut kyllä.

Ei se niin paska ollut kuin oletin, muttei mikään maailmaamullistavan hyväkään. YKSI hauska juttu / "letkautus" / "vitsi" siinä kyllä oli jota ihan nauroin hetken ja hymyilin hyvin pitkään sen jälkeen ja se sai minut noin vartiksi luulemaan ja ajattelemaan ja olettamaan että ehkä tämä onkin joku jotenkin hyväkin leffa ?... Muttei se ollut. Muttei se ihan paskakaan ole. Se juttu oli se hauska lausahdus "jos äijä olisi konfliktinpelkoinen niin...." hahahahaha... aijai, totta. Se oli totta se lause. :) hahahaa.

Akun hahmo, jonka nimi ei oikein tarttunut mieleeni, sanoo sen melko alussa tuolle Mikko "22,000 euroa kuussa" Leppilammen hahmolle. SE on hauskaa mutta se jääkin elokuvan parhaaksi murjaisuksi.

Hyvin toki ehkä näytelty jne, mutta aivan kamalaa(!) kohellusta ja melko KAMALIA ihmisiä, ja tämä on juuri niin tätä. Tämä on niin finuiitti elokuva kuin olla ja voi. Suomalainen jurrinen räyhääminen......ettekö te jumalauta voi ikinä koskaan oppia siitä pois ?! Tai ainakin olla kuvaamatta sitä jopa jumalauta näissä surkeakurjissa leffoissanne ?! Tämä EI ihan ole mikään "Asfalttisoturi" jos nätisti sanon. Ja jos taasen komediasta puhutaan niin esim tämä ==> https://www.youtube.com/watch?v=ZKtFIgmoqoI&ab_channel=Movieclips  on yksi Kaikkien Aikojen Parhaita. Miksette te osaa EDES jumalauta vain KOPIOIDA tuota ?!?!? Kopioida näkemäänne ?!! Koko "kulttuurinne" ja tekopyhä paska elämännekin on pelkkää pinnallista teennäistä kireää näytelmää ja imbesillimäistä rahtikulttia, joten eikö elokuva olisi aika helvetin paljon VÄHEMPI kohde sille jäljittelylle ja pingotukselle kuin AIVAN KAIKKI MUU ?!?!?


En nyt halua Paljastaa Juonta,  eli nykykielellä "spoilata" kenellekään mitään - jos ette ole vielä nähneet itse elokuvaa, mutta...no siinä on kaikkea tyhmää tarpeetonta riehumista, raivoavia-itkeviä ämmiä, Suomalaisia Äijiä Saunassa Viinan Kanssa Puhumassa Pillusta jne.. Ja siinä ON kyllä kaikki ilmastonmuutoksesta™ siihen vitun ällöttävään matelevaan Fiksuun Neekerihahmoon asti. Se sellainen Neekerihahmo Joka Osoittautuu Paljon Sivistyneemmäksi ja Siistimmäksi Ja Fiksummaksi Kuin Häntä Ennakkoluuloisesti Halveksivat Tietämättömät Suomijuntit vitun absoluuttinen kiintiöklishee.

Sellainen mitä Tsadilaiset nuhjuiset heteromiehet villapaidoissaan ihailee, jotka muuten näyttää TÄSMÄLEEN tuon "Luusua" hepun hahmon kaltaisilta, ja tuntevat kuuluvansa siihen Hyvään Joukkoon™ nähdessään kankaalla tai kellossaan tai koiransa kylkeen heijastettuna tuon...jutun.

Se yksi akka.... en tiedä nimeään, se näyttää paitsi mieheltäkin, mutta häiritsevän paljon Rachel Madcowlta !! Eli Hullunlehmän Reitcheliltä, Amerikan Sosiopaattivasemmiston äänitorvelta. Ihan siis häiriöksi asti.

Ja kuten jostain käsittömättömästä syystä niin tyypillistä suomalaiselle elokuvalle on, on tähänkin valittu rumimmat mahdolliset lapset !! Eikö suomesta jumalauta löydy hyvännäköisiä lapsiakaan ?!!

Ja miksi tässä on se VITUN nirppanokka ..se...joku ...ämmä joka esittää... "nyrpeää, nirppanokkaista, törkeää, töksähtelevää, koppavaa, kiukkuista, tiukkapipoista"... sellaista ärsyttävää ämmää. En muista nimeään... joku ...no, se mikä oli silloin pinnalla joitain vuosia sitten ...se oli kai suomen vastine sille VITUN poratin jutkulle, se ämmä. SE on tässä jumalauta joku kamala murjaaninpoikanen sylissään ja kailottaa tuota toista naista Rasistiksi™ jne, eli tässä on kaikki NÄMÄ valitettavasti mukana. Ja Trumpkin mainitaan ! Mutta onneksi sentään näihin asioihin ei jäädä vellomaan ja ne vain mainitaan ohimennen, ehkä se on jo jotain.

Elokuva on oikein hyvän NÄKÖINEN sinänsä, hienoja kuvia ja näkymiä ja vaatetta ja tapeettia ja valoja jne, mutta myös nykysilmiini melko tunkkaista. Ja voi olla että tämä tuleva "Joulu" on todellakin juuri tuon näköinen; täysin TYHJÄ Stadi ! Hah...


HEI !! Se ämmähän on "Krisse Salminen" !! Yht´äkkiä nyt mäjähti mieleeni !! SE !! Nääs SE ämmä, se on melko ärtsy.

Elokuvan ne skidit ...en tiä... melkein pitäisi kai heittää seinään, sen verran vittupäisiä kakaroita. Mutta sellaisiahan vasemmisto valmentaa TAHALLAAN ja tietoisesti nykyskideistä ja lapsista ja nuorista. "Jos haluat tuhota vihollisesi, kasvata hänen lapsensa" kun JUUTALAISET sanovat. Vitun absoluuttinen sianpaskasakki.


Eniwei, en tiä... ei tuosta kyllä juuri mitään käteen jäänyt, muuta kuin se yksi aidosti hauska lause. Ja se on kovin vähän kyllä se.

Yritän olla niin positiivinen ja kannustava kuin mahdollista mutta... mjääh, ei tämä vain juuri niin mikään taaskaan ollut. Ja siinä on sen melko ällön ja koomisen ruman megajuntin musiikkiakin, sen stigin tai mikä sen kalapuikkoviiksisen bulldogin näköisen hepun nimi onkin.

JA, siis, Pyhä Ählämi Bussikuski.


Hei elokuvaajat: SUKSIKAA VITTUUN !Mutta in bona fide, ei mikään paskin ikinä tehty leffa. Jos täytyisi antaa suomalaisen elokuvan omassa viiteryhmässä, HUOM!!!,  viidestä maksimitähdestä pisteet niin annan kai sitten... jopa 3kin tähteä !

Ei lainkaan pöllömmin.

Ja arvostan ideaa, ja tyylikästä julistettakin toki kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti