keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Mopomiitti

 iltsikkalinkki


Noni. Jotain hyvää ja järjellistäkin sentään. TÄTÄ minä olen kaaaaaaaauan kaivannut. NYT joku sai vihdoin aikaiseksi, ja oikein hyvän asiankin takia.

Eli moottorifillaristit sai aikaan sen mistä kytät ja sossutädit ja pehmoisia puhuvat poliitikot vain henkäilevät ja länkyttävät. TÄLLAISTA on TALKOOHENKI ei minkään lain kanssa kekkulointi, NÄIN maailmassa SAA JOTAKIN AIKAAN.

Ja TÄMÄ, omatoimisuus, on juuri se mitä VALTIO INHOAA yli kaiken. MUISTAKAA TÄMÄ !!

Tämä oli oikeanlaista toimintaa, ja hyvä ennakkotapaus ja esimerkki.

Surkeaa että moiseen pitää ylipäätään ryhtyä, mutta Suomi on paskamaa ei sivistymaa, ja täällä yhdentekevällä vitun tundralla on hyvä jos totiseti "takana on väkeä". :)Sanon samaan rahaan että olen ihmetellyt miksei moottorifillaripoppoot ole tehneet mitään niin tähdellistä muutakaan suomessa. Ettekö te saatana TAJUA vai välitä vai mikä on ?! Teillä olisi sitä väkivaltapotentiaa ja väkenpaljoutta ja järjestelmällisyyttä yms, muttei kyttien häiriintyneisyyttä ja ultra kireäpipoista pikkumaista pikku paskaämmän kusipäisyyttä. Joten TE voisitte toimia sellaisena "kyttänä" paaaaaaljon paremmin.


Ja mutanttikin USKOISI sanaanne vähän toisin kuin jonkin vitun aseistetun vasemmistobyrokraatin mulkun käskytystä. Jos sanot mutantillle että "jos se ei NYT lopu niin saat kävellä tästedes ilman polvia.." nin se saattaa jo TEHOTA. Kun taas kytän uhkaama sakko tjns on ihan yhtä tyhjän kanssa, mitä pahuuteen tulee.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti