tiistai 26. lokakuuta 2021

LGBTQ-Battlefield

 
....?..!..


Hei.. SUKSIKAA VITTUUN / painukaa helvettiin. Vitun absoluuttiset Saatanan madot.Kiitti vitusti tästäkin taas, kiitti !Ei sillä että olisin tuotakaan tusinapeliä itse pelannut mutta itse lähes koko ikäni kaikkea mahdollista pelanneena ja pelit ihan niiden alusta asti nähneenä, en voi kuin ärtyä ja pettyä ja tuohtua ja kuvottua tällaisesta, kuinka Marxistin paskarotat änkee jo niihinkin ja joka kolkkaan ja paikkaan. Missään ei saisi olla mitään mihin heidän kontrollifriikki sabotöörin likaiset roistonnäppinsä ei olisi koskeneet.


Ne näpit tulee hakata päättäväisesti kirveellä poikki.


*


Koettakaa nykyskidit / pelurit kestää.


*


Ja sikäli kun tämä joku pelintekijä joskus lukee; KETÄÄN ei KIINNOSTA kilin vittua mikään helvetin vitun lesboneekeri tai lesbo TAI neekeri !!! Pelissä pitäisi ensi-sijassa olla...HAUSKAA !! Junou, se mikä on teille aivan totaalista kryptoniittiä, mikäli olen ymmärtänyt sen vitun teräsmiehen ja sen aineen välisen suhteen oikein.

Vitun naurettavat absoluuttiset mätäpäät paskaläjät ilonpilaajat vitun lällärimäntit.

Teidät tulisi heittää painojen kera Gangeshiin.

Hei tässä on teille tämä tällainen ....


..mikä ikinä se onkaan... mikä ei ole oikein niin mikään ?... ja ....mutta on kumminkin ihan KAIKKI ! Ja ei.... älkää vetäkö meitä käräjille ! Pliis !.. ..hei ?....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti