torstai 14. lokakuuta 2021

Ase"velvollisuudesta" yms

 Tässä on jonkun vasemmistohipin kirjoitus..

https://antimilitaristi.fi/kolumnit/pohjoismaissa-pohjoismaiden-tavalla


Ja siihen sopivasti liittyy tämä jokin EI-vasemmistohipin kirjoitus..

https://ulkopolitist.fi/2021/10/13/havittajien-kanssa-lentavat-miehittamattomat-ilma-alukset-mullistavat-ilmataistelua-eniten-sitten-ohjusten-kayttoonoton/


JOKA TAPAUKSESSA NUO 2 ^^ liittyvät erottamatta toisiinsa ja yhteen.


Olen jo kaaaaaauan sanonut että koko armeija pitäisi sinänsä lakkauttaa, ja jos olette huolissanne ryssistä niin jakakaa "kansalle" aseet. Ja samoin että nuo Tulevaisuuden Terminaattorit kyllä huolehtii murhaamisesta yms, eli sodan suhteen kannattaa TODELLAKIN panostaa noihin automaattihärveleihin ja robotiikkaan yms.


Mitään "asevelvollisuutta" ei pidä eikä VOI olla, valtiolla EI OLE mitään OMISTUSOIKEUTTA kehenkään ja kenenkään elämään, joten totta vitussa tuon hipin sanoma on ihan MINIMISSÄÄN toteutettava. Se ei ole tässä väärässä. Ja teidän junttihetero-junttimiesten ON vain kyettävä avartamaan typerä takapajuinen ja oppimaton jäykkäniskainen typerä naurettava maailmankuvanne joka on teihin sitäpaitsi ulkoapäin iskostettu ja ehdollistettu ja juurrutettu. Tätä Eshter Vilar yritti teille loistavassa kirjassaan aikanaan jo sanoa. Mutta kuten Voltaire taisi sanoa, on typeryksiä mahdoton vapauttaa kahleista joita he kunnioittavat.

Totisesti !!! Tämän olen minäkin saanut tuta ja huomata ja jumalauta ja KUNNOLLA !! Ja Suomi on sen yksi pähkinänkuori maita, kuten kaikki kehitysmaat missä väki on EI-valkoista primitiivistä jurrista junttikansaa.

Ehkä teidän kannattaisi AJATELLA sitä MIHIN vitun VIITERYHMÄÄN tuo KARTTAKIN tuon hipin blogissa, teidät oikeasti laittaa. Mihin ryhmään kuulutte. Ja se EI OLE "tiimi sivilisaatio" !! Sitä se EI OLE.

Se on pikemminkin....mmmmm...Tiimi RYSSÄ. Sitä se on. Se on tiimi jästipäiset keskinkertaiset muinaiset mitättömät naurettavat rumat vitun nahjukset. Sitä se on.


Ei kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti