tiistai 26. lokakuuta 2021

Omia Meemejä ym #3

 
,,


Ja pari Uutistakin™  mahtuu vielä mukaan kyytiin.


Kas näääääiiinn..Missä se o ?Onnea Kurpitsalle !!


Jälleen ja taas !! 


On se jumangauta....on se kyllä kuulkaa omassa sarjassaan lähes voittamaton ! Tuo on totisesti Kurpitsojen Kurpitsa tai jopa Kingi !! Ainakin näillämain ja seuduin.


Itsehän hän kommentoi vain sangen, juhlallisen, lyhyesti voittoaan, sanomalla tuttuun nohevan tuhisevaan nokkaääniseen tapaansa että : "Noh.... miiinähän olen kauhean pettynyt.... enkä miiiiiinä kyllä, ja näin.... mutta.... onhan Pohjommaa oikein ...noh.... kelpo paikka. Ja minääähän kyllä aion näytellä siellä ensi kesänä, noh sanottahanko näin notta kesäteatterissa... näytellä aion, ja pääosaakin ihan. Esitän ..en siis kurpitsaa, mutten myöskään edes Tuhkimoa, esitän siis aitoa kahvikuppia. Sellaista kunnollista, Pohjois-Pohjammaalaista, kahvimukia..."

Jonka jälkeen Ite Kurpitsa vain kääntyi pois ja lähti tuhisten matkaansa, kuuma kupponen kahvia pahvimukissa kädessään, kiertelemään vaalitettojen liepeitä ja lehdistön pisteitä ja väsyttämään kenet vain joka hänelle erehtyi puhumaan ja tekemähän ihmisen elämästä ..noh, sanotaanko että...mahdollisimman kuivakkaa Helvettiä.Noh...


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti