torstai 7. lokakuuta 2021

Uutistenruodintaa 10/2021

 


Katollilaiset, periaatteessa muslimeita.
Aa yees, kommunisti ja paskamaista ja banaanivaltioista tuttua valtion totaalista elämän ja sen sisällön kontrollia ! Haha.. Haha ...vitun idio....hei ?..HEEEII ???!! Tuohan on jumalauta SUOMESTA !!??

MITÄ VITTUA !!?!?
Hei, NEKRU ON NEKRU !!

Vaikka voissa paistas tai kullassa kierittäs ja valkoisten sivilisaatiossa syntynyt ja elänyt ois. Nekru on pelkkä typerä primitiivinen yksinkertainen villieläin, eli neekeri.Nii, hellallettattentään. Ette te ITSE saa säädellä ja käyttää liian nopeaa nopeutta !! Kun katsos sitä tulee  sinua viisaamman ja järkevämmän ja kaikinpuolin paremman Setän tai Tätin säädellä. Niin se vaan nääs menee.

Sinä et saa mennä, SE saa.Ei muutoin yllättä mutta se että olette jättäneet moisen kirjoitusvirheen tekstiin  !! ^^^ Eli tarkoittanette 380 %.

Oi, että valden KONTROLLINHIMOKO ei olekaan yht´äkkiä humpsahtamasa pois ja katoamassa ?!

Well wupti-fakin-duu

Yäk. Hyi VITTU tuotakin Saatanan PASKALÄÄ nimeltä "Intia". Kristus perkele mikä naurettava vitun tunkio. Ai jumalauta vittu saatana.
AATELKAA ny vittu tuotakin.

Hyvin te mustaakin tummemmat mutiaiset murjaanit paskaturvat kakkanahat vedätte !1 HHAhahahahaa (ruumiita joessa tai joesta).

Ei kai se ihme ole jos JOKA vitun tauti minkä ihminen tuntee ja monen monta mitä se EI tunne, leviää tuossa vitun kuumasa kosteassa hikisessä lantakasassa jossa sukulaisia ei haudata vaan heitetään vain jokeen, jahka on syöty ensin typerä primitiivinen RUMA Perkeleen Kolmannen Maailman kuplamaha täyteen, ja sitten pestään ne kamalat golf-tiin näköiset mutta tummemmat, hampaat siinä samassa paskaliejussa koiran juuri äsken perseestäänruuttaamalla pökäleellä ja samalla vähän väistellään ohikelluvia, paitsi nyt TOTTAKAI(!) ruumitakin, mutta sekalaisia jätesäkkejä ja roskia ja eläintenkin raatoja ja myrkkyjätetynnyreitä ja mutantteja ja mitä vittuja lie.

HYI HELVETTI !

Ai !......Oi...kuule..?.. Kappas perkele !

No johan nyt on.. 


Noin käy jos teette jotain idioottikommaripaskaa paperimassasta. Vitun älykääpiöt. Teidät tulisi seinähulluine keskinkertaistakin tyhmemmän imbesillin "visioinenne" vain ampua.
Ja hei, taulapäät, koska viimeksi sortui tuosta vain joka OIKEA voimala ?
En nyt ainakaan muista...... ei niitä kai ihan tuuli taida kaataa yleensä.
Näin ^ !! Naisten valta..... voihan hevon helvetin vitun paska.
Sen tyhmän mulkosilmän molonaaman pällin pässinpään  tyttökakaran vitun REPPUA pitäisi vittu ihailla ?!?! Ei Kristus perkele, siunaa ja varjele.

Voisitteko joku kiitos pommittaa meidät ? Ja hyökätä tänn..ni.. just.. tänne päin.... vielä vaan ..kiitos.. 
..lähene lähene... vielä vielä.."Moderni Taide™". HAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


Yäk.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti