sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Sekalaista Asiaa...

 


No nääs juu, ju dount sei !? Juu duu NOT faking sei !

Siinä on pääkirjoittajana luultavasti joku ihan.. NERO.
Otin tuon ^ kuvankaappauksen vain koska siinä on tuo tyhmä suutaan aukova neekeriämmä ja se on sellainen "juttu" jo nykyään. Tallensin todisteeksi, samoin kuin tuo mitä teksti siinä sanoo.
Ja noita vitun paviaaneja Amerikka palvoo. Amerikka tulee tuhota. Ihan oikeasti ihmiset, Amerikan ON kaaduttava.Norjalaisilla tuntuu olevan yllättävän paljon ns "munaa". Täytyy ihan oikeasti oikein ihmetellä. Ne ei totisesti ole samaa nynnylaumaa kuin Ruotsalaiset. Näemmä. Tai edes suomalaiset.

NEEKERI kärähti ! Hahahahaaaaaaa. Aijai. Hauskaa. Ja tyypillistä.En tiä.. jotenkin ....jotakin tuossa on ^^  ?!.... Jotain "iroonista" kai tjns... Noissa päällekkäisissä otsikoissa.. HAHahahaHAHAhaaaaaaaaaaa.

OIJOI !! Ja sitten itse tämä !! 

Tämän hetken kuumin ja Päivänpolttavin™ ja merkittävin Uutinen ! Älek "paskapää / juoppo" Baldwin murhasi jonkun Puolalainenko se oli, likan !! Johan nyt on perkele !! En tiedä mitä tähän kuuluisi sanoa, likka parka.

Ja luoja mikä junaonnettomuus tuo äijä oikein on ! Kristus. Vitun Irlantilainen typerä juoppo. Perkele sentään. Ei ole ihme sinänsä että tämä sattui juuri hänelle, vaikkei ehkä oma vika mutta ...on se aika juttu. Jotkut vain vetävät tuollaista sekalaista draamaa oikein puoleensa ja Alec on yksi niistä, sille sattuu ja tapahtuu.

Ja luulisi sen olevan ohi, uransa siis. Luulisin että se oli siinä. Mutta jos jotain hyvää haluaa tässä nähdä, niin ainakin se ettei tarvitse tuollaista tyhjänpäiväistä ja aivan TÄYSIN turhaa yhdentekevää keskinkertaista triviaalia vitun tympeää modernia hevompaska Lännen-Elokuvaa joutua ikinä katsomaan ja näkemään, eli säästyimmepähän ainakin nyt siltä. Mutta aikamoiseen hintaan ! Jopa jyrkempään kuin elokuvalippu nykyään.


Ja täytyy vielä todeta että... katsoin mm tuubin tarjouksesta pienen hetken Himmeän Hölmön perjantain suoraa lähetystä ja jossa tämä oli heti ensimmäinen aihe ja siinä Tim luki jostain sieltä koneeltaan / netistä että tuon elokuvan tuotantoporukka oli jo kutsunut työskentelyolojaan sanoen että heitä kohdellaan kuin "koiranpaskaa" tai oliko hevonpaskaa, mutta jonkintyyppistä paskaa kuitenkin, ja sitten on tämä tieto että tuolla kulisseissa oli TISMALLEEN jonkin JUURI TÄLLAISEN tapaturman pelko ollut persiissä jo kauan ja kaikki oli vain kustu juosten ja kaikessa oiottu ja hälläväliä asenteella menty takki auki jne... joten tässä saadaan ihailla nyt ainakin SITÄ ja sen tulosta ..... mutta jos jotain "syvempää" ja salaisempaa haluatte aatella tästä niin ..tuo on jooootenkin melkein oudon "yleistä" Haliwuudissa. Ai miin sitä melkein voisi luulla että joku tekee aina silloin tällöin pienen kepposen ja jäynän ja aiheuttaa TAHALLAAN jotakin tällaista. Eli siis wanhalla kielellä "sabotaasia". Voisiko se olla ihan sitä.

Joku kiukkuinen risupartainen rähjäinen Elokuva-Alan ituhippi on kiukkuuntunut jostain ..liian kädenlämpöisestä, ei käsikirjoituksesta (pelkästään), vaan liian haaleasta pilahvista, ja päättänyt pistää vähän kapuloita rattaisiin ja hauleja kanssatyöskentelijöihin ?

En tiä.. outoja "keissejä". Kuten Brandon Liin tapaus.

"Ihan sellainen ..oikein mysteerin tuntu tässä leijuu...eli kovasti minä vain ihmettelen".


Vai miten se meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti