sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Pahvilaattamuija vs Fillarit

 https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/b4ed0d58-46be-47ff-bc20-14db3e585665


No on se ny vittu TAAS niin kauheeta, saatanan minisieluiset naurettavat tosikot tollot. AATELKAA miten paljon täytyy olla TODELLISTA KUSTA päässä jotta VAATII vankeutta moisesta. Tuo kyseinen syyttäjä, TAAS, IHAN ITSE tulisi sulkea armotta "linnaan" maistelemaan omaa myrkkyään, kuten aina sanon; kuten ne KAIKKI.


Jumalauta jos on  kusipäisempi epä-elämänmuoto kuin "syyttäjä" niin en tiä...sen täytyy olla joku kusipäinen katujätkä / kyttä tai  poliitikko.


Eniwei, itse tuo tapaus, vittu BIG fakin diil. Nuo vitun fillaristit on muutenkin niin itseääntäynnäolevia mulkkuja notta HITTO ! Ja kaatuuhan niitä muutenkin, koko juttu oli VAHINKO, tyhmää eittämättä muttei mikään vitun terroriteko tai sabotaasia tjns. Joku naikkonen iloisena pahvinpalan kanssa, ja TÄMÄ on se VAKAVA UHKA johon keskittyä ja jonka niskaan on langettava kuin tonni tiiliskiviä ja josta on langettava Helvetin Tuomio, mutta kun 1000 muslimi-aliapinanpaskaa raiskailee pikkulikkoja VUOSIEN ajan.... ai miin... mitä siinä ny niin on ? Väliäkö hällä, ja jos ne nyt vähän Notre Daameakin tuikkailee tuleen ja sytyttää KOKO VITUN EUROOPAN sodan tuleen ja vihan liekkeihin jne ja puukottelee ja paloittelee pappeja kirkkoihin, ai miin.. ylireagointiahan siihen on ylipäätään edes REAGOIDA. Mutta tämä likka pahvinsa kanssa ? JUMALAUTA kuulkaa ja saatana ! SE on Ilmestyksen PETO ! Ai tell ya.


TAPPAKAA SE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti