lauantai 9. lokakuuta 2021

Hankamäen siteerausta

 Vielä kun pääsen tänne sisään, näyttämättä kulliani ja puhelinnumeroa ja naamaani ja silmän verkkokalvoa ja kertomatta sossutunnusta ja äitini lempinimeä ja ex-kissani karvanpituutta ja koska viimeksi tuijotin sateessa ylöspäin, niin nin aattelin että Hankamäki antoi minulle niin täydellisen lauseen, itse kuvaillen jotain ihan muuta, tässä tekstissään : http://jukkahankamaki.blogspot.com/2021/10/moraalin-messiaat-seksuaalisuutta.html .. byrokratiasta että minun täytyy sitä nyt siteerata ja se tähän tallentaa. Kuvauksena siis valtiosta ja byrokratiasta yms...

"....kömpelö, tökerö ja elämälle vieras toimintamuoto".

HAhahahaa..aivan vittu LOISTAVA ja TARKKA(!!!!) kuvaus lainsölköttäjistä Luciferin satanisteista ! Loistava.

Samoin on tämäkin TÄYDELLINEN kuvaus "poliitikoista" ja muista vitun oksettavista ällötyksistä syöpäläisistä loisista: "...rankaisemisen himo". SIINÄ on sen KAIKEN YDIN.

TUOSTA on periaatteessa kyse.

Ja sanon nyt kun vielä voin , ja MUISTA tämä(!!), että NAISEN tapauksessa sinun tulee AINA kyetä ymmärtämään ja ajatella, että naaras on fyysisesti HEIKKO, aivan naurettavan mitättömän heikko paska, joten naiselle jää koko ELÄMÄKSI varmastikkin sellainen koston(!)himo sitä omaa kyvyttömyyttään inhoten, miestä kohtaan, joka taasen on useimmiten aika helvetin ISO jämerä korsto siihen pikkiriikkiseen tai mössöiseen läskiin mutta voimattomaan sellaiseen, naaraaseen verrattuna. Joten NAINEN haluaa VALTAA ihan VAIN jo SIKSI. "Rangaistakseen" miestä siitä että mies on MIES.

Tämän tällaisen on tottakai loputtava eikä siihen tule enää SUOSTUA yhtään, te ETTE SAA ALISTUA enää. Ja on oltava nollatoleranssi, kaikkea feminismiä yms sosiopatiaa kohtaan. HEIDÄT on ihan itsensä jynssättävä pois "yhteiskunnasta". Jonka "HE" siis katsovat olevan HEIDÄN ei missään nimessä mitään YHTEISTÄ.


Loppuun vielä SUOMEA an sich  TÄYDELLISESTI kuvaava lausahdus Hankikselta.

"..pidättämisestä pelkästään normatiiviseen rekisteriin, jossa ei tunneta haluja eikä intohimoja vaan jolle ovat ominaisia biologisten viettien ja vaistojen kieltäminen, pieteettinen ankaruus, aseksuaalisuus, itsensä ja toisten rankaiseminen sekä ehdottoman torjuva suhtautuminen itsen ja varsinkin toisten ihmisten nautinnontavoitteluun."


Te olette Borg. Mutta VASTUSTAN teitä henkeen ja vereen. Niin elävänä kuin tälle maailmalle kuolleena, ja sen jälkeen sitä vasta OIKEASTI tapellaankin nilviäiset.


Suksikaa Helvettiin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti