keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Vain Sannaa

 SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANA !


Noniin... no... eli just. Näin. Siellä sitä Vain Juhlitaan kuin oltaisiin jossain Vain Elämäässä tjns. Samalla kun Kansa™ ryömii (osa kännissä osa ei) pitkin katuja ruokottoman köyhänä, miljardit työttöminä ja kurjina ja kaikkien tuomiomielisten ymmärtämättömien tietämättömien pikkusieluisten kusipäiden halveksimana jne, ja jotkut ja ilmeisen monet , käy jossain vitun "leipäjonoissa" ja ... tarviiko listaa jatkaa ?


Sitä LUULISI että nämä "Kansanedustajat™" nämä niin huolissaan niin huolissaan Meistä Kaikista Muista olevat tyypit ehkäpä pistäisivät suun säkkiä myöden ja kiristäisi vyötä ja karsisi kaikki esimmmm..mm....m.mMM.... "kehitysavun" eli neekerien helikopterirahoituksen NOLLAAN  ja siis NYT ! Ja ainakin edes yrittäisivät näyttää kiireiseltä tjns, tai siltä että yrittävät ratkaista tämän Pandemian mikä vittu tämä liekään, ja sitten sen ja tämän kriisin jne jne ...mutta mitä ne varsinaisesti TEKEE ?! Ne juhlii. 


HAHahahh, juhlaeläimet juhlii. Siellä ne juhlii. Tietäkää että juhlii Teidän Puolestanne, kuten kommunismissa aina.

Ja mitä lie murjaania lappaa ovista ja ikkunoista samalla kun suomalaisella täytyy olla kohta ajokortti, henkilökortti, koronapassi, hygieniapassi, salmonellatodistus, tulityökortti, ajoneuvonhässintäkortti, tiskaajantutkinto, koirankampaajan todistus ja muuta muu, päästäkseen edes johonkin vitun varastotyöhön tai ...siivoojaksi tai ...?.. mitä näitä nyt on... paskaduuneja.. joksikin ...no, sas ny sitten.... muutomies tjns ?!.. HAhahahaHAHaha...ei vittu tätä naurettavaa paskaänttiä paskamaata, hahahaa.

Ai luoja, KAADU NY JO saatana.Kiitti.LISÄYS. 

https://www.iltalehti.fi/talous/a/d202d41c-411c-41a7-abc2-6b053abf0386Ja hyvä kommentti tuosta...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti