perjantai 15. lokakuuta 2021

"Vihersiirtymä"

 https://www.youtube.com/watch?v=AgR213fx-lQ&ab_channel=AnythingGoesViher Siirtymä tarkoittaa Valkoisten Ihmisten Siirtämistä Takaisin Kivikauteen. Se on se mitä se tarkoittaa. Paitsi toki itse itseään "eliittinä" pitävälle paskapussien röyhkeiden häikäilemättömien sairaiden ja erehtyneiden sieluttomien pikkumaisten vallanhimoisten pikku paskakusipäiden DEMONIEN "luokalle", kuten kollektivismi-kommunismissa aina. ABSOLUUTTINEN KURJUUS teille, ja meille ...aivan KAIKKI maan ja taivaan väliltä.

Ihan peruskamaa mutta nyt ollaan jo hyytävän(!) lähellä... paitsi talvea, mutta kommarien TOTAALISTA "teikouveria". Alkaa olla ne asetelmat mitkä on ennen olemasa johtaneet ihan SOTA sotaan.


Hei Finnuiittimuulit; teidän on opittava ihan upouusi "taito" tai kyky, teidän on henkisesti kasvettava TOTTELEMATTOMUUTEEN ja EI-kuuliaisuuteen. SE on TEIDÄN läksynne ja te ETTE VOI enää kierrellä ja kaarrella asian ympärillä ja leikkiä tämän kanssa tyhmää ja vältellä sitä. Ja se on oikein hyvä. Alistu tai taistele. Minä taistelen. Ja kaadun taistellen jos siihen mennään.

Puolet pitäisi olla jo valittu.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti