lauantai 16. lokakuuta 2021

Vääryyslaitoksen poru

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/161d6a5c-4a55-4605-8433-58e1ce025f5c


NAURETTAVAA.


Kuten KAIKKI "oikeus" ja "laki" eli vastanavat, jutut aina on. Mitä jos vain ...junou ?.. antaisitte olla ?! Ei TARVITSE tehdä yhtään mitään. Te ihan ITSE aiheutatte KAIKKI nuo "kustannukset" omalla neuroosillanne. "Asioiden nyt vain TÄYTYY mennä niin kuin me härkäpäisesti komentokirjamme mukaan olemme päättäneet että niiden tulee mennä ja Toteemia täytyy totella!".


Idiootit.


Te elätte  edelleen "Kalimaa" palvellen kivikaudessa.Hei... "Lievimmillään kyse on niskoittelusta poliisia vastaan, josta seuraamus on sakkoa tai vankeutta enintään kolme kuukautta"... onko tuo <== jotenkin mielestäsi tekemisissä TODELLISUUDEN ja OIKEUDENMUKAISUUDEN yms kanssa ?


Tekisikö Jeesus noin ?! 


EI. Ei tekisi ja ei, ei ole. On OIKEAT vastaukset. Mutta VALTIO VIHAA Jeesusta ja minua kuten me valtiota. Valtio on Saatanan juttu, Jumalaa ja meitä KAIKKIA vastaan.


Mutta "niskuroikaa" te vitun aivottomat toivottomat ehdollistetut tollot orjat tätä TOTUUTTA vastaan sen kun kehtaatte. Kaivatte ensisijassa itsellenne kuoppaa. Ja pysytte kaivonpohjalla ja luolan vankeina.


KAIKKI kytät ja syyttäjät, tuokin pallinaamainen jutku tuossa kuvassa, KAIKKI "käräjä´työntekijät´" KAIKKI kuuluvat itse vankilaan koko elämäkseen, tai sitten vain suoraan hautaan. Jolloin eivät voi aiheuttaa enää ongelmia muille ja komennella ja säädellä ja määräillä ja ohjailla ja kontrolloida muiden olemassaoloa.


Ja minä uumoilisin teidän KAIKIEN kyllä TIETÄVÄN ja TUNTEVAN tämän, jossakin sisällänne. Mutta koska olette tyhmiä ja tyhmiksitehtyjä... menette ja kunnioitatte kahleitanne.

Siinä ei voi juurikaan teitä auttaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti