lauantai 30. lokakuuta 2021

2 Säkkiä silkkaa paskaa

 


Minä TIEDÄN että teidän muiden, teidän "Normaalien™", on kaaauhean vaikea käsittää ja ymmärtää kuinka jonkun NAAMASTA / ulkonäöstä voi nähdä, NÄHDÄ, ja lukea ihan KAIKEN kyseisestä tyypistä ... mutta jos nyt yyyyyrittäisitte katsoa ^ tuota ^ .. vittu voiko julmemman ilkeämmän ja mulkumman näköistä paskaäijää enää paljoa olla ?!?!?!? 

Ai miin... jopa teidän TÄYTYY tajuta ettei KUKAAN tuon^^^^näköinen  VOI olla mitään muuta kuin absoluuttinen itsekäs negatiivinen Luciferin  paskapäinen pussi pelkkää inhottavaa itsekästä materialistista määräilevää kusipäistä saatanan paskaa.

KATSOKAA TUOTA ^^^ !!! Jumalauta mikä vastenmielinen vitun R O I S T O !! Mikä vitun VITUN VITUN liero. Hyi Kristus vittu YÖÖÄÄÄK !

Ja tuo saatanan Saatanat on suomen yksi pahimpia vihollisia ja tuhoajia kuten koko Satanistisen Saatanallinen vitun paskaläjä sukunsa.

Hei, Herliinin paskaläjä: SUKSI VITTUUN !

Vitun ruma pallinaamainen de facto etuoikeutettu vitun nyrpeä sieluton persoonaton lahjaton kusipäinen munaton vitun materian ja vallanhimoinen pikku mulkku. Vitun nilkki, vitun absoluuttinen nulkki, vitun iskän pikku paska. Mitä vittua sinä ylipäätään edes sölkötät ja horiset  ?!?!

MIKÄ on "Rasistinen™" Asenne ?
Haista vittu !
MIKÄ on "Rasistinen™" Ajatus ?!
Painu Helvettiin. Tai mene nekrujen pariin Afrikkaan. Ehkä olisit Tähti siellä. Nekrut pitää sinusta huolta ja mitä kaikkea.

Millaista on olla tuollainen tyhjänpäiväinen itseään täynnäoleva mitätön paskaläjä ? Lahjaton muuli jolla on vain kuuluisa NIMI ja paljon, liian paljon, rahaa ja sekalaisia tilaisuuksia elämässä ?
Millaista on olla tuollainen vitun niljakkeinen Tsadin mulkvisti joka on joka saatanan kissanristiäisissä ja mitä äärivasemmiston sosiopaatit tällähetkellä kaikkien nyt vaatiikin olla, mukainen mitätön neiti ?! Joka papukaijana toistaa kaikki nuo nynnynahjusten "talking point" oksennukset ?! 
Hei millaista on olla tuollainen  rantaanhuuhtoutunut nuhjuinen vitun villaneule ?


Haista sälli vittu ja kuole.
Kiitti.

Vitun TYHMÄ ÄMMÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti