perjantai 8. lokakuuta 2021

Google vs Vapaus

 Ei tässä toki mitään uutta ole mutta... huuuoooh.. ei vittu saatana sentään. Ei VOI olla totta.


Hey: FUCK YOU GOOGLE !


Ensinnäkin, en tiedä KUKA tai MIKÄ ihan tarkalleen minuakin NYT seuraa, mutta tämä tuntuu taas ooouuudon hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalta ja tyyyyyyööööteliääääältä ja kaikki ilmenee viiveellä ruudulle... en tiä, ehkä guukle kyttää minua jo NYT ?! Tai kuka lie... 

Minä otan kyllä selvää ennenpitkää jahka tilanne sen sallii ja jaksan keskittyä jne.


Eniwei, guugklen mätäpaskapäät aikoo siis "puhdistaa" meidät vastaanhangoittelijat, kuten kaikki määräilijät ja valtiot AINA tekevät, pois "alustaltaan" eli alkavat ilmeisesti vaatia (se on just se mitä Hyvät tekevät, vaativat ja komentavat ja pakottavat ja käskevät..) puhelinnumeron lisäämistä tähän hevompaska guukletiliin. Eli siis haluavat korventaa meidät "Äärioikeistolaiset Natsi-Rasisti-Fasisti-Basisti-Ihmisperseet™" viiiihdoinkin pois tästä jaloista häiritsemästä... mitä nyt... TOTUUDELLA jne. Sillä tässä huidomme ja ..oi sori, niin nin sillä kun tässä huidotaan ja kaikkia muita häiritään vallan ...

Niin nin aikovat tällaisen mulkvistisen superkusipään valtasiirron ("power move") tehdä.

Tämä tarkoittaa ainakin sitten tämän blogin kuolemaa, eli kiitti vitusti. Minä en anna teille kilin vittua, ja kammottaa miten paljon tiedätte JO NYT minusta, mutta minimoin sen kaikin tavoin. Siirtynen Linuxiinkin, en halua enää mitään näitä KAHTA suurinta..... kummallisen VÄHÄN vaihtoehtoja sitä vain aina on kun kyse on mitenkään vallasta vs vapaudesta..yleensä juurikin tasan KAKSI, ja nekin yleensä sen vallantavoittelija-instanssin kontrollissa jo muutenkin.

Kuin äänestyksestä puhuisi.

HAhaha...


Eniwei, painukaa guuklelaiset vitun KUSIPÄÄT Helvettiin mistä tulittekin Saatanan marakatit. En voi kyllin tuohtumustani teitä kohtaan ilmaista. Mutta älkää loukatko älyämme ja sölköttäkö kyseessä olevan jonkin vitun TURVAtoimen, vittu siinä ole kyse mistään muusta kun "raa´asta" vallasta kuten teidän apinoiden parissa AINA on.


Mutta ME löydämme tiemme johonkin uuteen ja parempaan. Ainakin on jo kaikki bitchutesta luoja ties mihin. Täytyy tosissaan keskittyä johonkin vaihtoehtoiseen, te olette jo kuolleita kuin wanha media. HAISTAKAA VITTU.P.s Saatan jatkaa Blogia sitten KUN näin käy, jossakin muussa muodossa, ehkä Wordpressillä tjns. Katsellaan sitä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti