keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Ei rokotusta

Sanon mahdollisimman SELKEÄSTI kaikille teille junttiäijille jotka blogeissanne mangutte "Rokottamattomia™" eli EI-tottelevaisia, vitun muulit, että ehdoton EI rokotteille


ONNEKSI niin suuri osa ihmisistä ympäri maailman ON JO HERÄNNYT tähänkin hevonpaskaan eikä halua mitään myrkkyä suoniinsa. Joka muuttelee sinun Rna-tasi ja luoja ties mitä.


Amerikassa lentäjät mm on lakossa ja vaikka mitkä ammattikunnat on sanoneet että voivat suksia rokotteensa kera Helvettiin. Mutta Amerikkalaisilla onkin sisua ja ytyä ja munaa, eli kaikkea mitä teillä vitun raappahousureppanoilla EI OLE.


TOTELKAA te vain poliisitätiä niin kaikki on hyvin, ja kuolette sitten kunniallisen kuoleman Waaaanhana wanhana muumiona joskus sitten jos sittenkään, Rakkaiden ja Läheistenne Ympäröimänä™ ja mukava kiva mukillinen lämpöstä kaakaota kenties kädessänne ja pehmoisia tyynyjä kaikkialla ympärillänne ja hellantettattentään..  Oi. On se niin mukavaa niin mukavaa. Ihanan pehmoisaa !


Me Kulkutautimyönteiset™ (oikeasti, kuka vittu näitä oikein keksii ?!) yökätään asenteellenne ym heikkomielisten hyörinnälle.


Ja hei idiootti, minä en ole mikään Kulkutautimyönteinen™ eikä ole KUKAAN muukaan, minä mm en vain tottele enkä ole PELOKAS ja peloissani kuten sinä. Minussa ON ytyä, siinä on 1 vissi ero.


Eikä "korona" HUOLETA minua mitenkään eikä sitenkään, minä en huomaisi koko Helvetin(!) potaskaa jos TE vitun nynnyt muulinpaskantamat luuserit Finnuiitti-idiootit, eli Tolkun Fiksut Ihmiset™, ette säntäilisi siinä ympäriinsä kuin jotkin idiootit - pitkin seiniä kuin rotat, peloissaan ja paniikissa, joku vitun liberesse VISIBLE typerällä tottelevaisella kuuliaisella Kunniallisen PAKANAN rumalla lärvällä. Mikä on kyllä siunaus, tätyyy se sanoa, kiitos kun niitä pidätte. Se ON kyllä hyväkin ja sillä ON kyllä puolensa, ihan totaalisesti.Vittu te olette tunkkaisia pikkumaisia pikkusieluisia ärsyttäviä oksettavia vitun NAURETTAVIA pystyynkuolleita jäykkiä tosikkoja jästipäitä imbesillejä materialisteja.

Kuten olen sanonut; ehkä te todella OLETTE jutkuja ?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti