tiistai 26. lokakuuta 2021

Mansen Finnuiitit Älähti

 iltislinkki" Noooooin, siitä oikein, oiikeiiin kuuuunnon, KUNNON  annos, tyhmää ämmien heikkoutta ja tyhmyyttä!  NOOOIN ! "
Nuo ^  giffit kuvaa yhtä prosenttiä ärtymyksestäni kun luin tuon typerän perkeleen paskan ! 


V I T T U !!


"Me tyhmät nahjukset ja keskinkertaiset hiivaiset vitut, me yhdentekevät mitättömät vähäteltävät ja naurettavuuteen asti vieläpä, vähäteltävät, pässinpaska-aivot tyhmät vitun lahnat ämmät ei ollenkaan saateta käsittää pikkuruisilla tippaleipä-apinanpaska-aivoillamme kun toi  tuhma setä ei alistukaan meille ja pelkää meidän mitättömyyttämme ja kädenlämpöisiä lehmän henkäyksiämme vaan puhuu ..."... Puhuu asioista kuten ainakin ihan perustason MIES. Ei kiertele ja kaartele ja leiki tyhmää ja kuuntele teitä Marxistisia komentelijoita ja loisia ja viheliäisiä vitun kiusaajia ja luusereita ja nynnyjä ja persoonallisuushäiriöisiä vitun kusipäitä läskipäitä joilla on kova kontrollin ja kurituksen ja rankaisun himo.


Eli ihan perus äijä puhuu ihan perusasioita ihan perustavalliseen tapaan, ja siitä, SIITÄ(!!), nämä keuhkoavat tyhmät vitun ämmät on ottaneet nokkiinsa ?! Ikäänkui se kuuluisi heille alunalkaenkaan ylipäätään puolen puupennin vitun vertaa MITEN joku jumalauta puhuu !!!!!!


VITTU !  VITTU en ole muutamaan tuntiin ollut näin raivoissani, VITTU että haluaisin KURISTAA nuo typerät perkeleen heikot minisieluiset pikkumaiset kontrollifriikit kusipäät !!


PERKELE !!


Ja en tiedä missä maailmassa Lehdistön™  Marxistimarakatit elää,  mutta se EI OLE mikään vitun uskomus tai teoria tai maailmankuva tjns että tietyt alueet muuttuu muslimien ja neekerten myötä... mm juurikin RoosenGoordenin kaltaisiksi Helvetin liekehtiviksi paskarei´iksi. Tämä EI OLE mikään uusi asia tai Uutinen™  tai mielipide tai vakaumus tai Rasistinen Mielipide™ (mikä ikinä se onkaan) tjns, se on ihan vain fakta. 

TE sen sijaan tikahdutte täysin jos joku PUHUUKIN mielestänne "väärällä tavalla". Te olette Jantelaki pähkinänkuoressa. KUVOTTAVIA, niin vitun etovaa läskipäistä neekerin ja eskimon tasoista imbesilliä vitun aborginaali-barbaari sakkia etten tiedä mitä sanoa. Hyi vitun helvetti !!


Hei molopäät: tämä maailma EI KUULU TEILLE eikä teillä ole MINKÄÄNLAISTA oikeutta sanella muille mikä on "oikein" ja mikä on "väärin". Sitä teillä EI OLE. Painakaa vittu lanttuunne, saatanan kuvottavat vitun naurettavat umpityperät Jurakautiset rutikuivat verta nenästään kerjäävät vitun aivottomat Saatanan vitun Helvetin horot !!HAISTAKAA VITTU !

HÄVETKÄÄ !
– Lopeta! Kuinka sä kehtaat?, Gustafsson huusi Vallinille. Sä oot ihan TYHMÄPÄÄ !


– Tää on aivan julkista tietoa internetissä, ja todellisuudessa,  kuului Valinin vastaus.


– Sitä löytyy joka lähtöön, ninkun multa  reikä takapualesta,  Gustafsson vastasi. Ja tiuskien itkua tihrustaen kiukutteli ja huitaisi tuohtuneena Hello Kitty käsilaukullaan vierustoverinsa paljasta takamusta.


Lukuisat valtuutetut apinat  ja valtuustoryhmän ihmisapinat ilmaisivat paheksuntansa Vallinin puhetapaa kohtaan. Ja pyllistelivät ja näyttivät kieltään ja heittelivät ulostettaan.


– Koen, että minun ei tarvitse valtuutettuna kuunnella tällaista. Tämä on kiihottamista ihmisryhmiä, kansanryhmiä vastaan. Tämä on epäinhimillistä puhetta. Epäoikeudenmukaista puhetta. Ihmisvihamielistä puhetta, valtuutettu Aila Dundar-Järvinen (sd) sanoi. Jyrätessään ...toisten ihmisten oikeuden mm ilmaista itseään ja puhua ja tuoda asioita esiin ja kertoa totuus jne. Aila inhoaa vapaita MIEHIÄ ja suomen kansaa. Kuten  KAIKKI vitun "valtuutetut".


Apulaispormestariapina  ja sosiaalidemokraattien valtuustoryhmän puheapina Pekka Salmi katsoi, että Vallinin puheiden lainmukaisuutta joudutaan tarkastelemaan.


– Voin myös sosiaalidemokraattisen kommunisti ryhmän puolesta todeta, että olemme järkyttyneitä näistä valtuutettu Vallinin puheenvuoroista. Emmekä voi mitenkään käsittää, että valtuutettu käyttää tällaista kieltä, näin halveeraavaa kieltä valtuuston kokouksessa, Salmi sanoi. Meille totuus on halveeraavaa ja me haluamme tulla tunnetuiksi eunukkeina ja emaskuloituina kyvyttömänä ynisevinä nynnyinä, ja täten vetoamme Poliisitätiin ja Opettajattereen jotta tuhma ja ihan tyhmä poika saataisiin nurkkaan häpeämään ! Nii just.


– Tämä keskustelu, joka on nauhoitettu, on syytä käydä tarkkaan läpi. On aivan selvää, että tässä on tultu valtuuston toimintatavoissa aivan uusille linjoille, joita pitää tarkastella ja meidän pitää varmistaa, että valtuustokokoukset menevät jotenkin tahdikkaasti eteenpäin, vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja Jaakko Stenhäll sölkötti paskat housuissaan, märkänä ja inhottavana, litistyneenä sotkuna tuoliaan vasten. HAISTEN ! Jumalauta H A I S T E N !


Vittu mitä naurettavia pikku luontaissyntyisiä byrokraattisia tyhmyyttä ja heikkoutta ja keskinkertaista nahjuksen nuhjuisuutta kunnioittavia pikku vittupäitä FINNUIITTEJÄ !! Siinä niitä on oikein paraati esimerkkinä pähkinänkuoressa. Hyi yök ja vittu olkoon !! 

Haluasin oksentaa jokaisen noiden vitun oksettavan perkeleen  parahtajan hurskastelevaan häpeämättömään opportunistiseen kitaan ! Ja luultavasti se olisi helppoakin sillä tuollaiset vitun lobotomisoidut luuserit perkeleen pikku vatipäät tuppaa viettämään, kuten luitte, koko kurjan "elämänsä" suu ammollaan auki. "Tyhjät  tynnyrit  kolisevat eniten" kuten sanonta sanoo.


Kaikesta  tuosta paistaa Jantelaki ja suomijunttien jurrinen Jurakautinen Finnuiitin kollektivismi ja tunkkainen(!!!!) laumahengettömyys läpi enenmmän kuin mikään muu. Jos luet tuon oikein  tarkkaan, se mistä siinä varsinaisesti älykääpiöt älähtäen parahti, turahtivat paskasta, on se että ==> joku uskalsi sanoa jotakin AITOA ja omaa ja olla täten lauman kanssa ERI mieltä. SIITÄ on psykologisesti OIKEASTI kyse. Finnuiitin typerät pienet Perkeleen hänelle allokoimat aliapinan villi-imbesillin aivot eivät edelleenkään, A.D 2021, kykene prosessoimaan yksilöitä ja persoonallisuuksia ja "erimielisyyttä" jne.

Vähäpätöinen tietoisuus EI EROA LAUMASTA. 

Tämä on TOTTA ja tämä on T O D E L L A  merkittävä ja syvällinen asia.


Mutta kun sitä joutuu näkemän ja kokemaan,  on se kuvottavinta mitä Maa päällään joutuu sietämään.


HYI VITTU YÖK !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti