keskiviikko 27. lokakuuta 2021

Sudan

 Theer wi gou.


SIINÄ ^^  on oikea Neekeripersläpi yhdessä kuvassa. TUO on KOKO Lähi-Itä ja Afrikka pähkinänkuoressa, tuo kuva. Loistava kuva !!


Siinä sitä on, murjaanien arkea. 

Aivan täydellistä. Mutta vielä hyvin siistiä ja siloteltua ja sanitoitua.


Sudan siis on ihan perustilassaan ja joku EeUun kommariämmä kusipää rikollinen itse itsensä "virkaansa" valinnut kusipäinen komentomulkku leikkii tyhmää / tyhmempää vielä kuin ON, ja että jollain vitun Sudanilla olisi jotenkin muka jotain vitun väliä ja se kiinnostaisi jotakuta ja ...mitä vittu lie vielä muuta, hei riläx; KETÄÄN ei kiinnosta.

Joka kuvassa muuten, kuten huomannette, on AINA noita SAMOJA täsmälleen, täsmälleen samoja, irvisteleviä paviaaneja ja joku sosiopaatti hirnumassa kuin leijuisi Onnensa Kukkuloiden yllä Taivaissa, kylpien tuossa kaikessa TYHMÄSSÄ kaaoksessa. Ja vitun likaisia ja paskaisia kuvottavia äijänkutaleita ja mitä lie vitun kamalia murjaaneita.

Tuijottamassa JOKO a) juuri pommittamaansa rauniota ja ruumiskasaa tai b) tulta. Kuten tuossa kuvassa.

Tässä kuvassa nuo ruumiskasat ja rauniot ei vain NÄY mutta ne ON tuolla taustalla kyllä, älkää muuta luulkokaan.


ÄLKÄÄ kukaan paskankaan väärti välittäkö tästä ja tällaisesta. Antakaa apinoiden olla apinoita. Ja villibarbaariapinoiden villibarbaariapinoita. Jos "poliitikot" ja muut komentelevat loiset niitä niin säälii ja diggaa niin ei muuta kuin käykää matkaan ! Ja jääkää sille tielle, saatanan halveksittavaa paaaaaaljon alemmat absoluuttiset kusiset paskasäkit.


Kiitit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti