perjantai 8. lokakuuta 2021

Valtio vs Veneily (ja VAPAUS)

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bc284902-f48f-4413-ab33-38730adaae8a


Valtion komentokommunismin kontrollipsykopatian TÄYDELLINEN esimerkki. En tiedä edes mitä tuollaiseen pitäisi sanoa.

Haistakaa vittu, kuolkaa, ja mädätkää helvetissä, olisi se ihan perusjuttu mitä sanoa.


Onko teistä jostakusta jotenkin oikein tai tarpeellista että on olemassa tuollainen "instanssi" kuin "valtio" joka katsoo että se OMISTAA meidät ja saa komennella jumalauta aikuisia ihmisiä kuin omistamiaan orjia ja pieniä holhottuja lapsia ?!

Eikö tämä käy TEIDÄN hermoillenne ? Eikö tämä ole perus heterojuntille NIMENOMAAN, oidipaalisen psyykeensä takia, TODELLA ärsyttävä asiaintila ? Eikö se ikinä saa teitä pysähtymään ja ällistelemään että TOTTA !!??.. MITÄS HELVETTIÄ tämä muuten oikein todellakin on ?!?!?!?!?


Jep. Sasse.  Outoa saatanallista pahuutta.


AATTELE että on olemassa niin sairaita kieroja kusipäitä häiriköitä psykopaatteja että kehtaavat ylipäätään vittu kytätä sitä miten joku ajelee veneellään pitkin poikin, vielä TUON TASON paatilla(!!), hahahaa, ja sitten änkee siihen jukolauta tivaamaan jotain byrokraattien päättämäää paperia ja SITTEN vielä ihan pokkana käskee maksamaan valtiolle 95 TUHATTA EUROA ....ai miin, pahuuden pahuus vetää aika sanattomaksi.

"Et sä saa käydä veneellä ite missään!!"

"Nii ! Sä oot meijän oma ! Vaan jos ME , nin , sanotaan et sä voit käydä jossain nin sitten sä voit käydä!!"

"nii just" sanoo kytät  4 ja 6 v. toisiaan kompaten - pyydystämälleen ja heidän "pysähtymiskäskyään" noudattaneelle, Kansalaiselle.


Vieraita olentoja saa, valtiolaisten pikkumaisessa kusipäiden maailmassa, komennella ja KÄSKEÄ ! Ihan tuosta vain ! Ja valitettavasti siitä EI yleensä seuraa kuulaa kusikalloon kuten kuuluisi, mutta ehkä joskus.

Minä unelmoin sellaisesta "maasta" ja "kansasta" jossa kyttiä yms paskareikiä kusipäitä vittupäitä nilviäisiä rääkyviä kääpiöitä ei kattella YHTÄÄN.

Te voitte nauraa, minä en veisaa viittä, minä unelmoin tuosta Vapauden Maasta. Nyt ja AINA.Kytät, teidät KAIKKI tulisi kiduttaa hengiltä ja syyttäjät samoin.P.s osaatteko kukaan keksiä ärsyttävämpää pikkunilviäistä ja joka kerjäisi aggressiivisemmin ja työteliäämmin ja pingottuneemmin ja enemmän vertä nenästään kuin "syyttäjä" ?!


Minä en keksi ihan äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti