lauantai 16. lokakuuta 2021

Planeetan Tilasta - uutinen

 https://www.youtube.com/watch?v=gD46hzShthI&ab_channel=AntonPetrov


Hah...?..kappas vain. TUO selittänee sen ihan täysin TODELLISEN ilmiön jonka minä olen teille raportoinut jo Blogin alkuaikoina vuosia sitten, käsittämätöntä että siitä todellakin on jo VUOSIA(!!), ja jonka havaitsin SELVÄSTI ja jota ihmettelin mutten osannut pukea sanoiksi tai selittää.

Planeettamme siis säteilee vähemmän valoa kuin ennen ja imee sitä enemmän ! SE selittää ainakin yhden  osan sitä miksi kaikki on visuaalisesti / fyysisesti NÄYTTÄNYT niin omituiselta ja erilaiselta alkaen n 2009 ehkä abaut, jos oikein muistan. Minä NÄIN tämän hyvin selvästi mutta nyt sille on ehkä selitys ! Kiehtovaa !!!


Ja saattaisi ainakin osin selittää mahdollisen lämmönnousunkin. Vähemmän avaruuteen heijastuvaa valoa / energiaa = enemmän imettyä valoa / energiaa ==> sen TÄYTYY tarkoittaa myös ainakin vähän enemmän imettyä ...LÄMPÖÄ !


Wau.
Ja tuolla hilluu idiootit malttamattomat kusiset käpyaivot kaduilla rääkkymässä lisää valtaa ja rahaa  valtiolle koska ...en tiä.. "ilmastonmuutos" tjns. HAhaha, vitun kääpiöt jumalauta että voitte olla saatana TYHMIÄ perkele !


"Kognitiivinen alaluokka" totisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti