tiistai 19. lokakuuta 2021

Afrikantähti Kohu

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c6584f8b-1314-46fb-aa1b-72ecbae5b461


Vai niin.


"Rasismikohu™"  ...TAAS... Hei, nekrun apinanpaska, ALOITA siitä että määrittelet VIIIIIHDOIN ..viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihdoin, käsitteen "rasismi". Toisekseen, SINÄ et ole maailman napa, VAIKKA oletkin pelkkä vitun jurakauden apina eli NEEKERI. Kolmannekseen, KUKAAN EI VÄLITÄ siitä mitä mieltä olet yhdestä vitun lautapelistä, mielipiteelläsi ja fiiliksilläsi EI OLE MERKITYSTÄ


Neljänneksi, MIKÄÄN tuossa pelissä ei ole milläänlailla "ongelmallista" tai ihmeellistä, vitun kauluspaitanynny. Ei MIKÄÄN. A.T on muistaakseni oikein hyvä lautapeli, mutten ole pelannut sittemmin nuoruuden joten tiedä häntä. 

Viidenneksi: MIKSI te MEDIAN paskarotat hämmennätte tätäkin soppaa ja paskaista keitosta ja nostatte sen UUTISEKSI ?!?! Joku YKSI yhdentekevä perkeleen neekerinpaska, älykääpiö jopa imbesilliksi, halusi paskantaa meidän valkoisten päälle ja saada näppärästi siinä samalla vähän julkisuutta ja seuraajia triviaalille typeryydelleen ja SoMe kanavilleen ja ehkä valkoisilta nynnyiltä vähän jotain "korvausta". Korvausta... siitä että on neekeri.

TÄMÄ on se nykyajan sirkus ja kylän ainoa huvitus ja peli. TÄMÄ on se mitä käynnissä on; "korvatkaa valkoiset meille neekerin typeryytemme!".


En voi kyllin ilmaista inhoani ja vihaani ja halveksuntaani sellaisia petturi-lälläri-valkeita kohtaan jotka menee ja roiskasee mahalleen ja pyytelee jumalauta ANTEEKSI !! Vittu sellaiset ansaitsisi samantein tällin ottaansa ja vittu LUJAA !  Jumalauta jos olisin jonkun yliehdollistamon bossi ja joku "professorin" nuhjuinen nynnyniljake menee mankumaan "anteex" - se lähtisi tällin saatuaan niska-perse-otteella fönäristä pihalle. Vitun absoluuttinen mutapää paskaläjä.

Ja hei NEKRU, ja kaikki neekerit: ei teille ole sekään tullut pieneen pieneen sileään yksinkertaiseen muinaiseen Jurakautiseen typerään apinanmieleenne että... ehkä me valkoiset olemme KYLLÄSTYNEITÄ teihin? ja teidän "paskaanne". Minä olen ultrakyllästynyt nekruihin, ja nekruista mankumiseen ja jauhamiseen. Mutta koska moraalittomia paskarottia henkipattoja reppanoita on maailma väärällään, AAAIIINA löytyy joku absoluuttinen paskaläjä johon "valtaapitävät" yms, ja vasurit, voivat luottaa. Se tekee JUST eikä melkein niinkuin käsketään ja oletetaan ja odotetaan. Niitä paskarottia minä en voi sietää enkä sääli. Ne on minulle 1 planeetan alhaisimmista elämänmuodoista.

Mutta että taas kerran, MEDIA, TE olette ihan ITSE aiheuttaneet tämänkin vitun "kohun" ja saaneet syvennettyä Kansaa Jakavaa Juopaa tai miksi sitä nyt kutsuukin, ja aiheuttaneet "vastakkainasettelua" ja mitä näitä nyt on.Haistakaa vittu.


Kuinka voitte olla noin NAURETTAVIA, pikkusieluisia, pikkumaisia, NAURETTAVIA, typeriä, halveksuttavia, alhaisia ja kusipäisiä ja vastenmielisiä ?

Ällistyttävää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti