sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Vaalit 2015

Haistakaa Kaikki Vittu !!! paskaakaan unohtamatta !!

Nyt on taas tullut tämä vitun rituaali "äänestyksen" eli "Vaalien" (mitä ikinä "vaalit" sitten tarkoittaisikin suomeksi!) aika.

Ja ; jumalauta, että minä vittu sitten VIHAAN noita saatanan typeriä vitun loisia ja tyrkkyjä ja matoja ja ääliöitä mitä nyt kannetaan postiluukusta ja suusta sisään ja joita pursuaa joka tuutista joka paikassa, koko ajan.

Näitä tällaisia "valitse minut! hei! valitte mut!!" "eikun minut!! valitse minut!" konnagallerioita.

Se mitä ne oikeasti periaatteessa sanoo, on: anna / antakaa MINULLE oma valtanne ja vastuunne, oma elämänne, minun käsiini, jotta MINÄ voin tienata heteroperheelleni enemmän kuin sinä omallesi tai vain itsellesi saatanan mulkku (ja luultavasti hintti).  Älkää te vain herran tähden TEHKÖ itse ikinä mitään vaan valtuuttakaa MINUT ja muita käpyaivoisia tyhmänahkeria kusimulkkuja operoimaan tätä "suomea" puolestanne ja koko elämää ja teidänkin kohtaloanne !! Tehkää näin, olkaa hyvät ! ...nyt !

Äänestäkää mua ! minua ! eikun minua!.. se - ei - vain lopu, eikä parane.

Ja TE älykääpiöt perseenreiät vittu vielä menette ja äänestätte niitä !!! HAHAhaa, vitun idiootit, ääliöt, saatana.

Ja: M I K S I  !?!?!?!?!?!?!?

Ainakin siksi, että; niin nyt vaan on "aina" tehty !! Ja totuttua on keskinkertaisuuksien pirun vaikeaa muuttaa. Ja sellaista myös pelätään suuresti ja mitä se Venäjäkin tästäkin taas ajattelisi... ? jos meistäkin tulisi vähän sellaisia kuin Amerikkalaisista eli kykeneviä ottamaan oma kohtalo OMIIN käsiin mihin se kuuluukin, jos siis kykenisimme VIHDOIN irtautumaan tästä tunkkaisesta persläpi ympäristöstämme, tästä aaaaah niin ihanasta Slaavilaisten arokansojen ja muiden vitun tympeiden sieluttomien myyrien tunkiosta. Tästä ympäristöstä ja sen vaikutuksesta jota Ryssä suht "suvereenisti" käsittääkseni hallitsee, joko näkyvästi tai salaisemmin, mutta hallitsee nyt kumminkin, yhtä kaikki.

Olisihan se aika pommi jos ja kun Suomlannin Finuiitit yht´äkkiä sanoisikin, että "nooo joo...no, me tästä lähdetäänkin, kohti parempaa elämää ja suurempaa kohtaloa! me emme enää tarvitse Hallitusta ja Valtiota ja Poliisia ja muita Holhoajia ja Manipuloivia kiusaajia ja Loisia, myö pärjäillään ihan ite, näkemiin!" ja heittäytyisi ahkeraan ja pro-aktiiviseen "amerikkalais" tyyliseen elämään. (Amerikkalainen lainausmerkeissä, koska MINÄ en pidä kyseistä elämäntapaa ja tyyliä mitenkään exklusiivisen amerikkalaisena. Se vain on tietynlainen tapa / methodi, ei muuta. Menestyksen resepti joka ei liity mitenkään mihinkään yhteen maahan tai kansaan tms.)

Nokia oli jo pientä esimakua siitä mitä se VOISI olla. Ja siis ...khamoon hei, ihan vitun kamalaahan se oli saatana!! Siis vitun järkkyä hei !!? Eihän SELLAISTA nyt saatana sovi olla, kyllä on mieluummin parempi, että on VAAAAAALTAVA "julkinen sektori" ja muiden kommariloisten ja byrokraatti-keskinkertaisuus-myyrien vellova suo, kaikkialla, joka määrää ja diktatoi ja sanelee ja änkyttää ja puuttuu ja sakottaa ja estää ja nöyryyttää ja kiusaa ja kuppaa !! Heeeei ! khamooon määän !! totta vitun Mooses on !


* * * * *

Kuten olen sanonut; minä HALVEKSIN, jokaista joka äänestää !! Ja eritoten sellaista joka täten yrittää "muuttaa" asioita ! ahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... kuinka tyhmä ihan tarkalleen ottaen olet ?!? Just how fuckin dumb are ya ?!

Vitun kuhnuri.


HERÄÄ !!!


Syy miksi suomessa Valtio ja Kunnat ja Hallitus ja Päättäjät ja Poliitikot ja Byrokraatit yms hyödyttömät kuppaajat on niin vitun suosittuja ja miksi niitä käytetään oman vallan ulkoistamiseen on yksinkertaisesti se, ettei suomalaiset voi sietää toisiaan eikä osaa elää keskenään kunnolla. Ovat kuin pahaiset kakarat keskenään. Kiukuttelevat ja riitelevät ja puukottavat ja kännäävät ! vitun älykääpiöt !! perkele !! vittu, että minä sitten vihaan teitä ja tätä kurjaa, köyhää, pikku paska-maata !!! Haistakoon vitun, saatanan tunkkainen Jante-Nevada.

Japanilaiset ja Anglo-Saxonit osaa tulla keskenään toimeen !! Ja ne taitaa ihan oikeasti TYKÄTÄ siitä !! Ne sietää, ne saatana ihan oikeasti vittu SIETÄÄ toinen toistaan !! saatatteko edes käsittää ??!?!?!!??!!?!? Ja siksi pystyvät elämään keskenään ja sovussa ja sulassa sovussa ja vieläpä tekemään keksintöjä ja luomaan aitoakin edistystä ja teknologiaa ja etsimään uutta tietoa ja levittämään kaikkea tätä ympäri koko vitun pallon !! (jonka pyöreydestä suomalaiset ei edes vittu TIETÄISI ilman anglosfääriä !! eikä paljon muutakaan!!). Anglot keksivät myös loputtomiin, hauskaa huumoria ! ja osaavat ottaa sen kuten kuuluukin,  eivätkä heti vedä, paitsi "hernettä nenäänsä", sinua saatana hahahaa.. "käräjille" "kunnianloukkauksesta" !! HAhahah kuten Ryssät ja Juutalaiset ja Suomalaiset !!!

(Jotkuthan on aatelleet suomalaiste olevan itseasiassa jutkuja!! ja suomi sijaitsee Ryssässä kiinni ja suomalaiset asuvat ryssäin morsiammina, niiden kainalossa...)


Juuri oli tuossa tuokin Uutinen, että "Ryssällä on kielletty Puuttinimeemit, koska ne loukkaavat Herran kunniaa " ! hahahahahaa....oi voi vittu, vittu mitä luciferin pikku demoninpaskoja !! koko saatanan kusinen, hyödytön roistosakki !! Haistakoot saatana vitun. Ja Putin? sillä ei OLE kunniaa !!!! Se on katulapsi saatana sentään ! ja siinä te taas näette ! sitä sellaista heteroklishee "riispektii" sitä katutason "kunnioitusta" vaatii juurikin kaikkein alhaisimmat ja röyhkeimmät ja hävyttömimmät ja vähiten sitä ansaitsevat idiootit. "Vain varkaat ja huorat huutavat kunniansa perään" kuten sanonta sanoo, ja tuossa se tulee hyvin taas esiin.

* * * * *

Yksi syy lisää miksi kaikki Valtioon yms liittyvä ja Valtio sinänsä, on suomessa niinkin suuressa suosiossa ja "aina" ollut, on se, että: suomalaiset on kovin hitaita ja jähmeitä muuttumaan ja ymmärtämään mitään Ihmis-sivilisaatioon liittyvää samalla tavalla kuten neekerikin. Suomalaiset ei käsitä sitä, että (nyt kannattaa jo istua!) ; Hallitus ja Valtio ja Kansallisvaltio yms, nämä On itseasiassa Suuren Maailman KEKSINTÖJÄ !!! thät´s rait !! "keksintöjä" kuten räp-mölyäminenkin ja paljettihameet ja elokuvat ja safarilla käynti ja auto yms. Ja Suuri Maailma toisin kuin Suomi, etenee ! Ja se etenee ihan liiankin nopeasti useimmiten, ja siellä kaikki mikä täällä on luutunut Pyhäksi ! on jo "old hat" eli vanhaa kamaa, josta ei enää niiiin välitetä. Ja tuo IDEA !!!! mikä se ON ! nimeltä "Valtio" -ei nyt vain enää ole samalla tavalla huudossa kuin silloin kun se keksittiin !!! Ihan kuten vaikkapa 1920-luvun hameet ja musiikki tai edes 1990-luvun musiikki ja kledjut. Aika nähkää jättää aina kaikista ja kaikesta. Vaikka useat asiat ennenpitkää nostetaan taas esiin (retrona) ja niihin paitsi puhalletaan uudestaan elämää ja henkeä, niin myös jotain uutta vivahdetta ja särmää.
Mutta suomalaiset tupauunot turpajouhineen, ei tätäkään käsitä !! Suomalaiset härkäpäät luulee, että Valtio = Pyhä !! Ja ikuinen ja tarpeellinen ja muuttumaton, ja AINOA ja OIKEA ja HYVÄ tapa hoitaa asioita ja elää tätä olemassaoloaan, mitä ikinä tämä sitten onkaan.
Näin kuitenkaan EI OLE. Mutta teidän huolestutavan pienissä päissänne, näin ON !! Kyllä minä SEN tiedän.

Toki Valdessa on joitain hyviäkin puolia, joista ensi-sijassa tulee mieleen lähinnä köyhäinhoito yms. Kaikki tällainen Virallisen Humaani, on toki valtiolla nyt toistaiseksi vielä hallussa, ja siihen voi jopa vähän luottaa. Toista saattaisi olla jos olisi tekemisissä yksilön kanssa. Jos siis vaikka työttömyysraha riippuisi jonkin yhden henkilön/mulkun päähänpistoista, saattaisi siinä tulla nälkä ja vilu. Ja TÄMÄ lienee myös 1 primääri syy miksi suomessa on niin valtiota suosittu. Ja sen toki ymmärtääkin; koska suomi on brutaalin rankaiseva ympäristö toisin kuin suurin osa esim anglosfääriä, jossa voi kuten afrikassa, vain nyppiä hedelmiä puista ja marjoja pensaasta ja syödä ja "chillata". Täällä taas yksinkertaisesti kuolee !! jäätyy kuoliaaksi jos ei ole "osa verkostoa" tai sitten ihan helvetillisen pätevä eränkävijä ! ja metsämies / yleis MäkGaiver.

Mutta ongelmaksi muodostuu se, että Valtio = tosiasiallisesti SYÖPÄ !! Ja se etenee AINA ja vääjäämättä kohti Totalitärismiä ja kaiken omistajuutta ja sikäli ; sen kohtalona on aina ja kaikkialla ja vailla poikkeusta TUHOTA "isäntänsä" eli "Kansa" ja kaikki sen saavutukset ja hyvinvoiti, eli sama tavoite kuin Vasemmistolla. Palauttaa meidät kiljumaan johonkin vitun kalliolle ja metsään, kuten "kaikki muutkin" vitun apinat ja kädelliset ja pystyapinat.

Valtio on kuten mopo joka lähtee vääjäämättä käsistä. Siinä sen ydin ongelma ! se riistäytyy AINA ennenpitkää TÄYSIN käsistä, ja tappaa !!
Ennen kuin se TAPPAA, se TUKAHDUTTAA ja ANASTAA ja OMII ja TAKAVARIKOI ja PIDÄTTÄÄ ja ESTÄÄ ja VAATII ja LOISII  jne jne jne etc etc etc yms. Ja SENSUROI ja HALLITSEE ja MANIPULOI ja TAHTOONSA TAIVUTTELEE. Ja näin.
Hienoa ? eikö ? autuutta vallan.
Jos nyt kysytte sen itsestäänselvyyden, että: "no, mitä tässä sitten PITÄISI tehdä?! miten meidän tulisi järjestäytyä?" niin vastaisin tällähetkellä kai niin, että: en tiedä !

Siihen ei ole vieläkään halki Histoorian, löytynyt mitään hyvää ja kestävää ja kunnollista ratkaisua. Yksi idea mikä toimii ainakin vähän on jonkinlainen "Kristikunta" tai jokin suomalaisten oma, pakanallinen typeryys, mutta ajateltuna pidemmälle ja järkevöitettynä. Siis tietenkin se mitä oikeasti PITÄISI tapahtua on tietenkin se, että; teidän tulisi olla parempia !!

Mutta koska näin ei kai sitten voi ikinä olla niin.... tähän tämä aina päätyy ja päättyy.

Jos kuitenkin minulta tivaisitte yhä enemmän ja laajempaa selvitystä, antaisin AINAKIN nämä vastaukset ilmaiseksi ja anonyyminä; teidän on suosittava lokalismia eli paikallisuutta, kaiken maailman Globalismin ja Kansallisvaltionkin kokoisen yli !! Eikä tästä VOI taipua tai kiistellä. Ihmisapinoita EI OLE TARKOITETTU elämään missään vitun Planeetan kattavassa Globaalissa Kollektiivissa !! Ja te kyllä tiedätte tämänkin varsin hyvin. Kaikki toimii parhaiten kun se toimii pienessä paikallisessa, mutta toivottavasti elinkelpoisessa piirissä. Josta on pystyttävä eliminoimaan sisäsiittoisuus ja kaikenkattava tunkkaisuus ja se, että sielläkin pitää KESKENÄÄN kilpailla ! Vittuako siinä saatana AINA käytte toistenne päälle perkeleen katajaiset vitun idiootit !?!? häh ?! vittu NE ON OMIASI saatanan typerä tomppeli !!! O M I A perkele !! EI OMIA SYÖDÄ !!!
Mutta toisaalta; ehkä tuo EI käy Kroomagnonin "luonteenlaatuun" joka on "tapa tai tule tapetuksi, syö tai tule syödyksi, varasta niiltä ennenkuin ne varastaa sinulta" jne.
Koska Magnon on aina ollut lähinnä väkivaltainen varas ja ellen väärin arvaa, myös juoppo !! Luullakseni suomalaisten juopongeenit on kotoisin joko Kroomagnonista tai sitten jostain vitun älykääpiö neanderthaalista, muttei oikeasta ihmisestä.

Luonnollisemmat olennot (joita ihmisissä ei ole kai YHTÄKÄÄN !)  eivät kännää !! ei ainakaan samassa mittakaavassa kuinsuomalaiset ja ryssät ja muut vastaavat.

Levitessään pitkin Eurooppaa ja pohjoiseen, Cro-Magnon hävitti tieltään kaikki paikalliset ja alkuperäisemmät ja mm Neanderthaalin ja varasti niiltä kaikki niiden keksinnöt ja useat kulttuuripiirteet, joita taas Magnonilla itsellään ei juuri sotaa lukuunottamatta ole. Eikä ole ikinä ollut eikä välttämättä tule ikinä olemaankaan. Heistä on lähtöisin kaikki tää nykyään niin "prevalentti" väkivalta ja sotiminen ja ajatus, että "miehet on uhrattavissa ja tykinruokaa" tyylinen sieluton ja aivoton maailmankuva.
Ei edes eläimet ajattele noin !! Mutta silti kaikkea tuota typerää paskaa promulgoidaan ja propagoidaan sen kun keretään, pitkin maailmaa, sukupolvesta toiseen !

No, mutta.. poikkesin jo aiheesta. Vaikkakin kaikki tämä liittyy yhteen kuin ketjun silmukat.

* * * * *

Vaalit !


Miksi sinä niissä äänestäisit hyvä junttiseni ?!? Mitä mahdollista MUUTOSTA luulet ihan OIKEASTI niiden tuovan ??! Mitä ne SAMAT saatanan pallinaamat ammattilierot voi sinun mielestäsi tehdä toisin NYT, kuin mitä ja miten ne on aiemmin tehneet ??!?!
TE äänestitte valtaan myös NE jotka ovat tuoneet niskaanne tämän MaMu aallon ja nyt TE luulette vitun käpyaivot, että NE muuttaa kaiken paremmaksi ??!
Hei ! khamoon män ! haista jo mitä lapioit.

"Jos jotain haluaa tehdä kunnolla, se on tehtävä itse" !!! Mutta ! siinäpäs se !! Suomessa ja kaikkialla muuallakin, nykyään myös Amerikassa joka oli tästä vapaa jonkinaikaa, tulee VALTIO siihen haukkana paikalle ! samatien tielle ja poikkiteloin jos todentotta yritätkään tehdä ITSE jotain !!!
Siivoa vaikka vain katuoja, kysymättä keneltäkään ja konsultoimatta kymmentä vitun Viranomaista..

" Mitäääääääääähh ?!?!? "  (Viranomainen).

..ja veikkaan, että ...siitä EI tykätä !! Sitten tulee poliitikot ja sönköttää ja levittelee käsiään ja aukoo päätään ja mummot ja vaarit ja teinimimosat tulee ja tuomitsee sinut, kaikki yhdestä tympeän typerästä suomalaisesta vätyksen suustaan !! K A I K K I !!! Saatanan Ryssät.

Itse katselen AINA ja KAIKKIALLA missä ikinä liikunkaan, ympärilleni ja mietin, miten tuota ja tuotakin voisi parantaa ja siistiä ja modernisoida kauniilla ja perinteisellä tavalla. Nyt lähistölläni toki on käynnissä sekalaisia projekteja joissa uusitaan vähän ympäristöä, mutta aatelkaa jos sen voisi toteuttaa vaikkapa (ainakin osittain)... ihan "talkoo" voimin !!!?!?!?!?!
There !! i said it !! Diil withit bitch !

Jos suomalaisilla olisi "bisnes älyn" alkeitakaan tai jos suomalaisissa virtaisi pisaraakaan sitä verta mitä japseissa, sitä mikä pitää asioista ihan helvetin-vitun hyvää ja skarppia huolta!! ymmärtäisi joku muukin kuin minä, että esim työttömille voisi TARJOTA, ei pakottaa, vaan TARJOTA -mahdollisuutta osallistua ympäristön rakentamiseen ja siistimiseen ja muuhun vastaavaan, normaalia työttömyysrahaa jonkinverran suuremmalla summalla. Summalla jonka tienaaminen EI vaikuttaisi MITENKÄÄN eikä sitenkään mihinkään, yhteenkään tukeen.
Ajatelkaa mikä vitun ARMEIJA siivoajia ja ympäristönsiistijöitä ja viher-rakentajia yms siinä olisi !!
Mutta kun EI nin EI !

Ajatelkaa kaikki oman seutunne työttömät, kaivamassa esim ojaa. Niiden Virallisten työmiesten APUNA ja LISÄKSI !!! jotka myllää siinä niine kaivureineen päivineen !! vittu siitä projektista tulisi sangen äkkiä valmista, ja sitten voisi siirtyä johonkin muuhun !! Vaikka siistimään itä-merta ja siivoamaan Amerikkalaisten ja Neekerien ja muiden ääliöiden aiheuttaman muovisaarekkeen sieltä Maailman Merestä ja muuta vastaavaa. Muttei teidän ajatukset ikinä kanna niin ylös ja suuriksi.
Minulla taas ei tämän pienempää juuri ole tarjota.

Tärkeintä täällä on, että kaikenlaiset saatanan keski-ikäiset tädit ja muut lahjattomat mahot älykääpiöt ja vitunkannattimet ja muut päätään työkseen aukovat ja henkeä haukkovat kalanaivoiset idiootit pääsee päällepäsmäröimään ja Virallisesti Selittelemään ja sönköttämään ja pätemään ja Juhlapuhumaan ja Kimaltelemaan hienoissa (rumissa ja tylsissä) kuvissa.
SE !! on tärkiää.

(Jos TEISTÄ olisi muuten ollut muinaiset pyramiidi-projektit kiinni nin... no, niitä ei olisi).

Olin jo viimevuonna aloittanut kirjoituksenkin tästä aiheesta (ämmät johdossa) mutten ikinä saanut sitä lopunkaiken kirjoitettua ja nyt en näytä edes löytävän koko raakiletta, mutta sisällöltään se oli lähinnä muistutus siitä, että : kun tässä nyt ollaan niiiiiiin tekevinään KAIKKI MAHDOLLINEN sen eteen, että esim "nuoret / miehet" saataisiin töihin ja kaikille kaikkea jne, niin taaskaan ei oteta edes huomioon sitä mitä OIKEASTI PITÄISI tehdä eli sitä yhtä ja ainoaa asiaa millä mitään vitun väliä!! eli; ne ämmät, ne naiset, ne lehmät, ne kantturat, ne kotkottimet, ne vitun muulit ja manaatit, ne vitun perkeleen kusiaiset ynisevät kontrollinynneröt ja määräilijät sielä johdossa ja pomon paikalla ! NE !! NE on SE ONGELMA !! Kun NE paikat on vuorattu ämmillä, seinästä seinään, kokolattiaämmämäisyyttä, ei jää tilaa enää miehille. Ja tämähän suurta osaa muulimaisista heteroääliömiehistä miellyttää !! Jipii ja jee !! ei kilpailua ! ei tunkua !
Huipulla ei tuule kun työkaverina istuu päivät pitkät, hyödyttömänä kahvinkeittäjänä ja juojana, joku vitun juoruileva ja lehtiäselaileva ämmä !!
Yhtä hyvin voisi nappuloita ottaa painelemaan jonkun vitun makakin tai simpanssin tai vaikka aasin. Niillä olisi ainakin kuriositeettiarvoa !

Naiset ja neekerit !! kaksi yhtä vitun tyhmää, pällistelevää laumaa sieluttomia älykääpiöitä jotka ei vain käsitä koskaan mitään. Koskaan !! mitään !!
Ja ihan yhtä vitun hyödyttömiä perkeleen myyriä meidän Valkoisten / Miesten Maailmassa. Jonka me tai meidän "esi-isämme" aina luonnostamme rakenamme tai emme, mutta jonka NE aina ja takuulla tulee ja omii ja tuhoaa ja syyttää sitten meitä. Kuin koira joka paskoo matolle ja sitten haukkuu loppupäivän SINUA !! koska kuten kaikki näki, selvästikkin SINÄ olit se likainen paskoja !! ei suinkaan se koira itse. (Tätä samaa hybris-ylimielisyys-apinamainentyperyys "luonteenlaatua" esiintuo myös ns Vasemmisto).


Kiitos naaraiden, on mm iltalehti AINA täynnänsä mm tällaista : http://www.iltalehti.fi/viikon-laihduttaja/2015041119500284_lv.shtml
Ketä VITTU KIINNOSTAAAAAAAAAAAAA !?!?!!!?!? AAAaaaaaaAAAAAAAA ...saaaatanaaa ...kuka veisaa viis, siitä että joku ämmä / likka on vittu laihtunu !!?!? Huu givs a fak !?!?
Vittu jee !

Joka kerta kun luen (yleensä vain vahingossa tai jonkinlaisen "pakon" edessä) jotain naisten kirjoittamaa tai heidän "teesejään" mm Maahanmuutosta tai jotain Poliittista paskanjauhantaansa, haluan paitsi tempaista niitä turpaan ja raapia naamaan, tehdä jotain tällaista...
Hah !! Tuo ^^ on jokainen Feministi ja jokainen Monikulttuurinainen !! Tuo !! Kuvitelkaa KAIKKI ne Vaalimainoksissa valtaasi itselleen kerjäävät kusimunat ja pillut, tuohon !! Kuvitelkaa ne naaraat jotka on siististi ja harkitusti puettu näyttämään älykkäältä eli mieheltä, tuohon !! Sitten saatte taas kiinni Todellisuuden syrjästä.

Noin naisia tulisi kohdella. Siinä ählämit on kyllä oikeassa... ei sille mitään voi.
Joka kerta kun joku vitun pikku Myy, joku äitin ja iskän pikku prinsessa-ipana avaa sen sanaisen arkkunsa ja tuoksuvan suunsa, pitäisi sinne heti jonkun kusta ja tuo^^ tuossa tapahtua.
Tuo ^^ !! on SE oikea tapa naaraan kanssa. Eritoten sen ongelmallisen version joka hamuaa "poliittista valtaa" eli liittyä planeetan laajalevikkisimpään mafiaan. Eli Valtioon.

Ruukinmatrushkakin saisi tuossa roikkua minun puolestani. Tekisi senkin Hybrikselle ehkä hyvää !!

Itseasiassa !! TUO ^ tuonhan pitäisi olla vaalimainos !!! Ehkäpä Vihervasemmiston Nuorten uusin Stadilainen opiskelijalehmä !!? Joka haluaa ninq lopettaa ydinvoiman, koska se on pahaa m´kay? ja ninq tuoda lisää neekerei ja muit mamui, koska ...no hei! kamoon, koska ne on ninq niiiiin sööttei ja näi. Sekin se "Jani Toivola" oooooi, se on ninq niin söötti ! ja laikukas aaah. Ja kouluissa pitäisi olla vain pavunituja ja kukkakaalia, mut siis ninq tiätysti vaan luamua !! ja koulussa pitäis vaan istua hiljaa ja kiltisti ja kuunnella ja kärvistellä ja uskoa kaikki mitä sanotaan, ja käyttää kypärää ja toppauksia ja heijastinliiviä ...ja näin.

Vittu, että te olette ja voittekin olla, härskiä sakkia saatana !! Mutta; suuri osa apinoista on syntynyt ..apinaksi ! Ja vailla todellista sisäistä ihmisyyttä, joka on luulojanne vastaan, hyvin harvinaista.
Apinat uskoo, että heillä on "oikeus" ja että se on "hyvä idea". Mutta kuten Raamatussakin jo sanottiin: "hallitsee ihminen ihmistä vain hänen vahingokseen" (Saarnaaja 8:9 [ 9 Kaiken tämän olen nähnyt, ja sydämeni kohdistui kaikkeen työhön, jota on tehty auringon alla sinä aikana, jona ihminen on hallinnut ihmistä hänen vahingokseen.] ).

* * * * *

En halua nähdä enää yhtäkään vitun Sanni Graa..finen?..Lerner.. mikä se nyt olikin, tämä Stubidon suojatti, enkä mitään muitakaan vitun yläasteen poliittisia hikipinkoja "setvimässä" kaiken maailman ja Muiden Ihmisten asioita !!
PAINU VITTUUN !!! VITUN TEINIÄMMÄ, on minun "varastovastaukseni" noille.

Ajatelkaa hetki ihan oikeasti !! ajatelkaa miten alas ja miten valitettavan outoon ahdinkoon, on ihmiseet joutuneet, jotta ovat alkaneet saatana luulla ja uskoa, että on hyvä ja kannatettava ja kestävä idea nostaa Kansojen ym johtoon nuoria tyttöjä !!!
Ei....ei..jeijeijeihyi..emmä ...emmä ! mä en.
Ei vittu...emmä edes viitti saatana...  ei helvetti...
Oi voi ! ei vittu sentään.

Ymmärrätteköhän te lainkaan, mihin vitun ahdinkoon te ajatte ja olette jo ajaneet, ainakin pari sukupolvea poikia ja miehiä ?!? Mihin te luulette kaiken tämän energian aikanaan purkautuvan ? Koska te olette niin viisaita ja kauaskatseisia niin ...eikö teidän olisi ollut helppoa nähdä tämäKIN ennalta ?

Taaaaaaaaaaaaaas kerran tulee mieleeni tämä, yksi mielisitaateistani Raamatusta: "minun kansani käskijät ovat lapsia! ja naiset sitä hallitsevat. Minun kansani; sinun johtajasi ovat eksyttäneet sinun polkujesi suunnan!"
- Jesaja.

Totisesti !! Aaaaamen.

Lapsia ja tyttöjä. Siinä Moderni Suomi. Sen enempään ei suomijuntin visionäärisyys veny tai taivu. Kun on sohva missä maata ja tsiigata lätkää mitä Mertsi selostaa, miksi vaivautua enää yhtään pidemmälle ?!?!?

Viis mistään oikean maan ja kulttuurin ja perimän ja kansan ja kansakunnan ja mitä näitä nyt on (tyyliin italia, japani, anglosfääri, saksa, kiina yms) piirteistä !! Äääääsh ! Kun on vain kaljaa ja muijat pitämässä tualla arkkaadianmäellä "asioista hualta" ...niin... viis mistään.

Pitäkööt tunkkinsa.

Jättäkää hyvä hölmöt jo se vitun äänestys !! Se on minun lempibloggaajani mukaan muistaakseni muuten myös määriteltävissä Raamatulliseksi "synniksi" !! ahahahahahaaa. Pakanuutta ja demonienpalvontaa, eli tällä planeetalla: business as usual.
Uskoakseni sadetta ei voi rukoilla tai tuotta tanssimalla..?.. eikä muille pidä antaa omaa valtaansa ja vastuutaan yms.
Meidät on niistä eroon keploteltu, ovelasti, mutta ne saa kyllä takaisin kun vain ymmärtää ensin vaatia.

Mutta muistakaa !! Suomi on liian suuri alue teille pitää tehokkaasti koko ajan hallussa tällä "luuranko miehityksellä / miehistöllä" eli minimimiehityksellä. Teidän olisi aika palata juurillenne ja olla paikallisia ENSIN !! ja sitten vasta yrittää ulottautua pitkin suomea ja maailmaa. Nykyisellään; teistä vain ei kertakaikkiaan ole siihen !! eikä voi olla, te yritätte venyä liikaa ja se johtaa katkeamiseen.


"Kohtalonne on oleva kuin kohtalo kuningasten jotka talonsa rantahiekalle rakensivat".


Mutta älkää minua kuunnelko.

Kansa saa sellaiset "johtajat" jotka se ansaitsee ja itse valtauttaa äänestämällä. Jos sallitte moisen syntisen touhun ja äänten kerjuun ja kalastuksen niin voitte myöhemmin sitten taas syyttää ihan itseänne !! (Kaikki EI OLE aina poliitikkojen vika! Ne on kuin kiimaisia koiria; ne paneskelee mitä tahansa möykkyä mikä edes haapean kaukaisesti muistuttaa toista olentoa eikä katso tai kuule tai edes yritä ymmärtää. Ja niitä te syytätte? mitä äääääänestätte ääliöt niitä ylipäänsä !!?? vitun tyhmät slaavilaiset muulit !!)

Unohtakaa jo se vitun viimevuosisatainen katastrofikeksintö, Valtio.
Järjestäytykää ihan luonnollisesti ja ns "kansalaisyhteiskunnaksi". Valtio koostuu rikollisista ja kiusaajista kuten armeijansakkin eli "poliisi" (piru teidät periköön, ja periikin. Se ottaa lapsensa kyllä varmasti takaisin !)Haistakaa siis, summa summaarum, kaikki  -vittu !!!!


P.s  Maailman Histooriassa on kai vain se tasan yksi jengi, joka on IKINÄ tiettävästi vapautunut hetkeksi (11 vuotta) kaikesta tästä pyrkyryydestä ja selkäänpuukotuksesta ja gangsteriudesta ja kontrollista / hallinnasta ja karsinasta jne, -Amerikka.
Mutta sekin on jo romahtamaisillaan.
Mihin SE johtaa....en joko tiedä tai halua uskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti