perjantai 24. huhtikuuta 2015

T M V V

Tervehdys.

Kirjoitan tämän mahdollisimman äkkiä ja ärsyyntyneenä. Olen jo muutaman päivän tässä latautunut, täyteen energiaa yms. Ja olen halunnut kirjoittaa paljon, saamatta aikaan yhtään mitään, mutta kuitenkin ; olen kyllästynyt tähän blogiin ja olen jo sanonut suurimman osan kaikesta Monikulttuurinvastaisesta mitä olen halunnut joten tältä kannalta minulla alkaa ruuti jo loppua.

Suomi on jo muuttunut, nyt teidän täytyisi vain käsittää tämä ja hyväksyä ja toimia SEN perusteella.
Jos jäätte itse polkemaan ja tarpomaan paikallenne, jankutellen sitä yhtä ja samaa, ette taaaaaaskaan etene mihinkään vaan kirnuatte sen paskan missä vellotte, yhä upottavammaksi ja vaarallisemmaksi. Joten hoi polloin muulit!! ; lopettakaa !!!

R a u h o i t t u k a a !!!

Ja katsokaa tätä idioottia !! hahahaaa......Whazzaap mah niggaz ?! "

Nooooooin sitä vaan mennään !! eikä vain meinata. Kuten Suomi urheana ja edistyneenä, nuubialaistensa avustamana, läpi tulen ja jään.

Eniwei: alan jo kyllästyä tähän kaikkeen sontaan. Tai olenhan jo siihen kyllästynyt kauan sitten... kenelle minä oikein edes tässä luulen puhuvani...?.. itsekseni kai...

Kun kerran lähdin kirjoittamaan tätäkin purkausta, sanon, että: olen ajatellut uuden blogin käynnistämistä, mutta tsiigataan nyt.

Sanonpahan nyt liittyen suomeen ja vaaleihin ja tulokseensa ja mokutukseen yms; että : suomalaiset ! kaikki EI ole kiinni Hallituksesta ja Valtiosta. Anglosaksonitkin pääsivät aikanaan niistä voitolle ja näyttivät SEN mahdolliseksi, ja jos teistä uupuu TUO voima ja kyky, te olette ainiaan oleva eläimen ja orjan asemassa. Jossa suurin osa teistä viihtyykin, oikein mainiosti.
Joten ; älkää AINA syyttäkö ja vinkuko ja mankuko HALLITUSTA ja VALDEA, ne ON mitä ne ON eikä ne siitä muuksi muutu, jos TE ette kykene ITSE järjestäytymään ja huutamaan "sic semper tyrannis" TEHDESSÄNNE samalla jotakin..... on kaikki jurnutuksenne vain hyttysten ininää.
Ja te tiedätte tämänkin.

Ja nyt tarkkana !! (vaikka en mielellään antaisi tätäKIN viisauttani teille ilmaiseksi, mutta... minkäs sitä luonnollen mahtaa) : yksi naurettavan yksinkertainen SYY miksi te ette ole Japani, tai ikinä mistään samaa mieltä tai mitenkään realistisia ja järkeviä on se, että: te olette keskenään jumalauta saatanan vitun typerät paskat ERI ROTUA !!
Eri Kansaa, eri Maata, eri Kulttuuria, eri Rotua !!
Suomi on totta totisesti aina ollut "Monikulttuurinen" mutta tähän asti vain sekoitus erilaisia "kaukaasialaisia".

Katselin tuossa juuri ...ehkä toissapäivänä Juutuubista yllättävän hyvän videon koskien Nokiaa, joka piti tännekkin kyllä "postata" ja taidan ehkä myöhemmin tehdäkkin niin !! perkele ! -jota, kävi ilmi, juonsikin NEEKERI !! sen filmin oli siis todellakin laatinut NEEEEEEKERI !!!! Mutta kehuja se oli saanut maasta-taivaaseen ja se finaali osa jonka katsoin oli kyllä oikein hyvä ja se osasi se neekeri, jopa lausua Nokian ihan oikein toisin kuin englantia puhuvat yleensä.
No siinä joka tapauksessa se sanoi, että "on hyvin tunnettu asia (tai piirre tai jokin) bissneksessä, että mikään sisäisesti ristiriitainen EI TULE PÄRJÄÄMÄÄN !"
Ja minulle tuli samantien Suomi mieleen.

Täsmälleen !! Suomi on nähkää "sisäisesti ristiriitainen" aivan liialliseen extenttiin, tullakseen IKINÄ aidosti ja oikeasti toimeen itsensä kanssa. Ja kun vieressä vielä hönkii tuo idän barbaarien tympeä Mongoolilauma joka saa suurimman osan teistä Gnuista panikoimaan alvariinsa, asioista ei tule lasta eikä paskaa.

Täällä vain hyöritään ja pyöritään kusi sukassa ja paska housussa ja kusta ja paskaa päässä, yrittäen paniikissa syödä toinen toisensa ja eritoten kaikki liian lahjakkaat.
Suomi = painajainen elää jos on vähän turhan lahjakas. Ja luulen, että olette tämän ennenkin lukeneet ja kuulleet.

Kuten hyvin tunnetaan ja tiedetään; suomalaiset ovat keskenään geneettisesti enemmän erilaisia kuin eurooppalaiset kansat verrattuna toisiinsa !! Ja suomalaiset vs eurooppalaiset käsittääkseni myös.
AJATELKAA vittu tuota, ennenkuin taas menetätte senkin vähän itsekontrollinne ja järkenne ja koettakaa joskus käsittää jotakin !!
O.K ?!?!?!

Joten TTAAAAAAAASSSSSS, kuten olen sanonut ja sanonut ja sanonut ja sanonut; Suomi tulisi HAJOTTAA PALASIKSI !!!!!! ja kaikki liian suuri purkaa osiinsa ja aloittaa elämä uudestaan alusta seuraten tälläkertaa REHELLISTÄ lokalismia eli PAIKALLISUUTTA !!!!!!!!! (sitähän NE "Stadilaiset" tekee jokatapauksessa).

Minulla tämä saattaa olla verissä, koska omaan verenperimää maasta joka käsittääkseni on todella, todella ..miten se nyt sanotaankin.. "jakautunut"? tai ainakin suuria paikallisia eroja sisältävä, eli Pohjois-Korean VASTANAPA !!
Samoin kuin esim Italia ymmärtääkseni on. On eri asia olla Napolissa kuin Roomassa tai Neanderthaalien Altamuran / Altamiran luolan lähistöllä kuin Venetsiassa ja näin pois päin.
Kyseisillä paikoilla on yleensä myös omat ruokansa ja tapansa pukeutua ja olla ja elää eikä niistä tule aukomaan päätänsä joku saatanan kusikyrpä läskipää kommari-komentelija "Arcadiasta" ja sääntelemään sitä miten voi ja ei-voi olla ja elää.

Kun: niin - vain - ON !!!

Ei sitä teiltä kysytä saatanan päällepäsmärit.

"Suomalaisiksi" kutsuttu "mischling" on vain liian "kiltti" ja "nynny" jne aukaistakseen ikinä, koskaan, suutaan (koska luulee SEN olevan VÄÄRIN !! hahahaa) ja sanoakseen, että :"tuota... juu.... tämä... TÄMÄ ei nyt kyllä käy!"

Täällä kuunnellaan AINA ja IÄTI mitä kaikki maailman sortamaan ja öykkäröimään ja kiusaamaan ja komentelemaan (vento vieraita) syntyneet hysteeriset paskapäät kutn Poliisi ja Valtion läskipäät, sanoo. Täällä on kuten muuallakin kollektiivisessa idässä, KIELLETTYÄ käyttää OMAA SISÄISTÄ ääntään ja persoonaansa ja lahjojaan (jotka siis HAITTAAVAT SUURESTI Luciferin tihutöitä!! Pahuus ei voi sietää sitä, että joku on "erilainen" ja "oma itsensä" - sellaista ei pirulauta voi oikein pelotella määkimään lauman seassa ja mukana ja sikäli HALLITA ! mikä on pimeyden voimien SE juttu. NIIN säälittäviä ne ihan oikeasti ON ).

TÄMÄN takia kenelläkään suomalaisella EI OLE IKINÄ mitään hyvää tai viihdyttävää tai hauskaa sanottavaa jos heitä vaikkapa haastatellaan johonkin Konan-ou-brainiin tai Hasselhoffiin tai johonkin. Suomalainen on "kasvatettu" eli psykologian sanoin "ehdollistettu" (koska "kaikki liha tottelee ´kuria´") olemaan vain "kiltti" ja "fixu" ja kuuliainen ja hiljaa ja pitämään oman ITSENSÄ ja suunsa : supussa ja piilossa jne.

Suomalainen siis kasvaa olemaan psykologisesti / henkisesti tynkäkasvuinen pieni vitun tylsä rääpäle ja SITÄ sitten KEHUTAAN ja SILLÄ YLPEILLÄÄN ja SIKSI heilutellaan lippua !! hahahaaa, vittu mitä idiootteja ..... oi tsiiisus vitun kraist.
Haistakaa vittu paska !

Tämä on maanpäällinen H E L V E T T I !!! Paitsi kaikkein typerimmille ja keskinkertaisimmille ja tunteettomimmille !!! Ja NIITÄ   RIITTÄÄÄ   !!!!!! (päätyvät yleensä joko Armeijan jäseniksi tai Poliiseiksi tai muiksi Valtion käsikassaroiksi / armeijoiksi OMIAAN vastaan).

Te olette OIKEASTI, lopunkaiken, aika halveksittava ja teennäinen "Kansa" suomalaiset.

* * * * *

Ja en malta olla samalla mainitsematta tätäkin asiaa; joka vitun ikinen kerta kun on iltasanomissa tai lehdessä, joku juttu kuten nyt vaikka esim tämä : http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015042319567450_uu.shtml on siinä kommentointi KIELLETTY tai muuten "ESTETTY" !!

SE mitä TÄMÄ TARKOITTAA on, että : joku haluaa HALLITA "keskustelua" ja muiden maailmankuvaa ja "mielipiteitä" eikä hän / he kestä kuulla tai lukea jotain mitä ...mitä he eivät kestä kuulla tai nähdä. SE mitä TÄMÄ taas tarkoitta on, että: Suomi EI OLE ns "sivistysmaa" tai "länsimaa" tai ns "oikeusvaltio" kuten vaikkapa Englanti tai Ranska tai Saksa tai jokin vastaava. Vaan samanlainen kontrolloitu linnake kuin kaikki muutkin De Facto KOMMUNISMISSÄ elävät pienet ympeät ja epäinhimilliset paskakasat kuten P-Korea ja Kuuba ja Kiina ja mitä näitä nyt on huru mykket.

Tämä tarkoittaa, että esim iltalehdessä ja iltasanomissa PELÄTÄÄN sitä, että MUUT IHMISET saisivat tuoda todellisen sisimpänsä julki !! kuten universumin mahdollinen Luoja haluaisi, koska se EI SOVI tietyille ihmis-apina gangstereille. Ja NÄMÄ samat saatanan paskahousuiset kusipäät KEHTAAVAT vittu ladela ne "madonluvut" muille, esim TV:ssä siitä mikä on oikein ja väärin ja moraalista ja niin edespäin.
Voiko paljoa vastenmielisempää olla ?!

Tässä käydään nähdäkseni sitä tämän planeetan tunnusomaisinta kamppailua eli Taistelua Muiden Vapautta Vastaan !!! Siiiiiig hail.

Ja mikä ehkäpä paradoksaalisinta; nämä jälleen SAMAT kusipäät on ihan ENSIMMÄISINÄ leikkimässä Amerikkalaista ja Yksilöä ja Vapaata yms. Tunkevat ensi-sijaisesti niiden maassamme vierailevien Amerikkalaisten silmille joiden katsovat jos ei muuta niin ainakin nostavan heidän omaa Sosiaalista Apina Staattustaan jos ja kun pääsevät näiden kanssa esim yhteiskuvaan.

Haistak.... olkoon.

Kuten "Vasemmiston" kusiluuseritkin jotka ovat aina ja kaikkialla leikkimässä, paitsi jotain Oikeudenmukaisuuden Sankaria, niin sitä vitun yksilöä tai individualistia tai mitä lie. Mutta kuten oikein hyvä sanonta taas sanoo: "siitä puhe mistä puute!" Hahahahaaaaaaaaa.

* * * * *

Sanonpahan vain, että: oikeasti ja todellisuuden maankamaralla tämä maa on melko painajaismainen ihan ihka OIKEALLE "individuaalille" ja "erilaiselle" ja "yksilölle". Tämä maa on "positiivisesti" VIHAMIELINEN ...niitä, kohtaan.
Kuten varmasti jokainen mitätön Nevada jota nainen hallitsee.

Täällä vain lähinnä nuo lajinne naaraat jankuttaa ja aukoo typerää tietämätöntä pientä naaraanpäätään ja tappelee tuossa keskenään. NIIIN totaalisen saamattomia nynnyjä ja veteliä on tämän maan "miehet".

Ja vaikka ne alkaisivatkin elää ja olla, ne tekisivät sen VÄÄRIN !
Koska ne luulevat kuten tyhmät on halki olemassaolon aina luulleet, että ; ollakseen MIES täytyy olla tyhmä ja äänekäs ja röyhkeä ja tursuta karvaa ja hiota testosteroonia.
Vaikka nuo yleensä tekevät sivilisaation melko mahdottomaksi, mutta mitäpä suomalaisen kaltainen vitun samojedi-bulgaari mulkku tuostakaan ymmärtäisi ?!

Sen kun nyt vaan syötte lantaa, mitä minä siitä lopunkaiken edes välitän.

Minä annan sellaisen vinkin, että: oikeasti melko "maskuliininen" ja kyvykäs ja älykäs ja tarpeentullen "pystyväinen" MIES on lähinnä sangen levollinen ja rauhallinen olento, eikä mikään vitun sinne-tänne sinkoileva, sätkivä idiootti. Kuten ns "Beta-uros".

Mutta jos on itse levoton, tuppaa sitä haluamaan kaikkien muidenkin olevan. Sellaista se vain on, "ihmis elämä".

Ja vaikka tämä ei nyt ihan SUORAAN ehkä asiaan liity niin sanon kun mieleeni taas tuli, että: syy miksi Vasurit ja muut resupekat ja rääsyläiset näkevät aina ja kaikkialla Sortajia ja Sortoa ja Rasisteja ja Rasismia yms on niin yksinkertainen, että HE OVAT SITÄ ITSE !!!
Luihin ja ytimiin asti ja absoluuttisesti.
Koska he OVAT sitä ja se, he eivät saata käsittää sen huokuvan HEISTÄ ITSESTÄÄN, ja luulevat kuten kunnon skitsofreenikko, että SE tulee jostakin ulkopuolelta.

Sen täytyy olla melko kamalaa elämää kieltämättä. Nähdä oma ruma kuvajaisensa kaikkialla, kuten Rikollistenkin, mutta olla yhtä aikaa täysin kykenemätön ja lapsenkaltaisen taitamaton tekemään asialle mitään. SIKSI ei ole mitään haluamaanne "muutosta" ym, koska SEN TULISI LÄHTEÄ ITSESTÄ. Ja se on ihan vihoviimeinen paikka mistä sitä kukaan yleensä lähtee aloittamaan.

Siksi ne vain riehuu ja rähisee, hyppii ja potkii, kuin härkä jolla ratsastetaan; koska ne ei vain osaa mitään tähdellistä muuta.

Ja jos vanhemmat on olleet jotain VITUN haisevia saatanan rähjäisiä rappiojuoppoja nin prognoosi ei ole kovin hyvä. Ja rikollisilla asia yleensä ON näin.
Ja: jos vanhemmat on juoppoja rikollisia, lapsi / lapset tulee olemaan sama paska samassa säkissä, no question about it.

Joku harva poikkeus voi olla siellä täällä, mutta yleensä noin on.


Hah ! tästä tuleekin muuten eräs Pohjoinen alkoholista pitävä jästipäinen Kansa mieleeni !... kappas vain..

* * * * *

NYT tällähetkellä täällä "pohjolassa" joka on siis Maailmasta erillinen paikka, leikitään kauhean huolestunutta maailman neekeripopulaatiosta ja ählämin päänkatkojamurjaaneista ja muista "yhteisistä ja tärkeistä" (niin! typerille ja naisille!) asioista.
Toisia SUOMALAISA yms saa kyllä lyödä kuin vierasta sikaa ja haukkua suut silmät täyteen ja syrjiä ja potkia ja piestä ja puukottaa ja sylkeä, mutta annas olla jos olet törkeä neekerille !! Jukolauta !!
SIITÄ tuleekin sitten jo, paitsi "tupen rapinat", "Poliisi asia" !!
Se on sitten kloppi VALTIO paikalla alta-aika-yksikön !!
Vaaaaaltioooo !! tuuukko aaaapuuuun !! täällä huuttaa Mimosaa !!


Minun oli tarkoitus laatia tästä asiasta oma, erillinen kirjoituksensa, mutta koska tämä outo ja sinänsä vailla mitään "pointtia" oleva kirjoitus tässä nyt näkyy vain venyvän ja venyvän, miksen samantien lisäisi sitä tähän !!?

Eli: tämä nyt jo koko länsi-sivilisaation ja myös koko Härmän vallannut ja kokoinen ja tukahduttanut tyhmänleikkiminen eli tämä "Monikulttuuri" hössötys; on vain eräänlainen käsistäkarannut kulttuurinlaajuinen tyhmänleikkimiskisa ja "paskatesti". Mutta koska te olette tyhmiä, te LUULETTE, että kaikki muut ovat asian kanssa TOSISSAAN !!! hahahahahahahaaa, ja sitten PELKÄÄTTE "puhua suunne puhtaaksi".
Loooool.

Ja koska TE välitätte sellaisista heteroapinoista kotoisin olevista piirteistä kuin Sosiaalinen Status ja "maine" (mitä vittua SEKIN sitten on), te olette vain estyneitä toimimaan niinkuin tarve vaatisi. Ja yleensä tämä tällainen kilvoittelu ääliömäisyydessä on johtanut melko ikäviin lopputulemiin. Mm sotiin ja sen sellaiseen. Kun kaikki teistä tyhmistä VITUN saatanan perkeleen muuleista LUULEE, että nyt ollaan TOSISSAAN ja minunkin ja siksi sinunkin on PAKKO olla niin !! "nii!! nii just hei!!" pikkumaisella, lapsen äänellä.


* * * * *

Muistakaa, että: te tulette vääjäämättä näyttämään imbesilleiltä, idiooteilta, tyhmiltä, Histoorian silmissä. Ja mitä enemmän edustatte omaa aikaanne sitä ääliömäisemmiltä näytätte !
Mitä kovemmin NYT ajat esim neekerien syleilyä, sitä naurettavammalta tulet tulevaisuudessa näyttämään.

Tuo ^ näyttää itseasiassa verrattaen järkevältä nykynäkökulmasta.
Ja tuo on kai se miten ns "anti-rasistit" (jotka ovat reppanoita) näkevät Halla-Ahon ja Persut.

Vai ...hei? iteasiassa.. onko tuo kuva muuten sittenkin suomen rajalta jostain ? Hah ?! luulin ensin, että se on ehkä 1800-luvun tai 1900-luvun alun Anglosfääristä, Australiasta tarkalleenottaen, mutta äläs sanokkaan !
Taitaakin muuten olla niin, että tuossa on joku pakolaisten vastaanottokeskus jonka pihalla tuossa on noita Muslimien lapsiraukkoja, odottamassa puoltavaa maahanpääsypäätöstä.
Ehkä vähän epävarma katse apinansilmissään.
Ja Halla-Ahollahan on ihan kunnon viiksetkin perkele ! hahahahaa wau. Ja Safarilätsäkin vielä !

Tämä koko monikulttihullutus on myös sen vastine, kun yritetään kaikki kimpassa teeskennellä, että se mongoloidi ei ole mongoloidi. Ikäänkuin se ähisevä, pillusilmäinen, hölmönnäköinen örvelö EI olisi se ähisevä, hölmönnäköinen pillusilmäinen örvelö !!
"Hei kaikki!! kattokaa kuinka tuo Esa EI OLE ees vammainen tai mitään!!"
"Niin just!! heheeiii! ja hiphurraa" säestää muut lampaat ja idiootit.

Ja kuten se (asiaan ehkä itse osittain syyllinen?) Juutalainen nallekarhumainen keltapäinen Mark Steyn on sanonut; on "Poliittinen Korrektius" sota huomaamista vastaan.

Se on juuri sitä mitä se mm on.

Ei saisi ikinä huomata mitään, Keisarin paljautta tai mongoloidin naamaa tai neekerin kyvytöntä ja säälittävää alkeellisuutta tai ryssän alhaista väkivaltaista sielutonta paskakasaisuutta tai mitään. Pitäisi vain leikkiä tyhmää, se olisikin parempi nimi sille "Poliittinen Typeryys". Tai ihan vain klassinen "typeryys".

Kuin yrittää kävellä seitinohuilla jäillä tai miinakentällä tai hypätä ilman laskuvarjoa "suht korkealta", koska; niin kovat ja khuulit jätkät, ne Hyvät Tyypit, tekee !! Niin ! Ja parei on sinunkin, muuli, seurata perässä tai olet taantunut mäntti !! (kuten ehkä se mongoloidi parkakin! [jollaiset muuten, asiaankuuluen, "edustaa" suomea Euroveisuissa!! haha...ei saatana..]).

"Poliittinen Korrektius" eli mitä totaalein EPÄ-korrektius ja mielenvikaisuus ja harhaisuus ja pelosta tyhmäleikkiminen on kuin yrittäisi saunassa olla näkemättä ja ällistelemättä sitä, että jollain on vaikkapa 4 kivestä ! ja TÄTÄ hullutusta tuetaan ja pidetään yllä POLIISIN väkivallan avulla ja ne saatanan kusipäät paskiaiset vielä MENEE JA TEKEE niin kuin käsketään !! Saatanan demoniset kusiaiset ! Haistakaa vittu, älkääkä siellä leikkikö mitään vitun marttyyriä saatanan sadistiset kusipäät kiusaajat.
Sitä te OLETTE, vaikka nämä muulit saadaan jo lapsena uskomaan muuta. Nehän saadaan uskomaan mitä vain ! keijuista bätmäniin ja joulupukista jumalaan ja ystävällismielisestä ryssästä astronauttineekereihin !!


Summa Summaarum: jotkut ei vain tykkää, että toiset on olleet syntymässään onnekkaampia. Tai ...ehkäpä ANSAINNEET sen mitä heillä on, edellisissä inkarnaatioissa ?! Ja nyt kun sitä saisi vähän NAUTTIA nin ei !! Tulee joku vitun minisielu tietämään paaaaaaljon paremmin ja pomottamaan, koska hänellä on näet Oikeus !!
I see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti