tiistai 28. huhtikuuta 2015

Indoneesian Murha-apinat

http://www.cracked.com/personal-experiences-1600-5-ugly-realities-being-woman-visiting-india.html

Tuo sattuikin hyvin, samalle päivälle kuin tämä valitettava Uutinen : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015042819598015_ul.shtml

Eli: Indoneesian marakattiapinat on menneet sitten teloittamaan kuten ovat vitun pässit uhanneet, nuo "huumerikolliset". Minä elättelin toivoa vielä juuri tähän asti kunnes tuo juttu tuohon ilmestyi nyt illan aikana. Mutta ei !!
Apina on apina eikä muuksi muutu.

Vittu, että voi olla kuvottavaa ja kylmäveristä saatanan sakkia. Olivat perkeleet tehneet valmiiksi jopa ne arkut ja vieneet ne valmiiksi sinne johonkin vitun linnaan jotta saavat murhata niihin ihmisiä. Ja vieläpä NUORIA ihmisiä.
Ja sitten kaikenlaiset vitun cro-magnon ja neekeriens-apinat täällä kotosuomessa aukoo saatana päätään tuolla iltsikoiden kommenteissa sanoen, että siitäs saivat ! ja ansaitsivat ja hyvähyvähyvä ja vielä mitä.
Haistakaa vittu.

Kuten olen usein toistanut: suomalaiset on todella, todella ilkeitä ja tunnekylmiä "ihmisiä". Ja "mielenkiintoisesti" -Wikipedia sanoo, että suomalaiset ovat Cro-Magnonin "ihmisiä" !! hahahaha, ei tottavie paljoa erehdy. Pediaanhan voi ihan luottaa !

Voisiko joku teistä vitun Da Vinceistä selittää, että ; miten täsmälleen ja MIKSI ovat nuo(kin) nuoret ihmiset ansainneet saatana KUOLLA, vitun idiootit!! -kuolla saatana jonkun vitun huumeen takia !?
Odotan mielenkiinnolla ensimmäistäkin selvitystä asiaan.

Ja selitykseksi EI KELPAA, että "no...näin nyt vaan on, koska näin mulle ny vaan on opetettu ja näinnyvvaan ja lässynlässynlää .." ei.

Ja mitä helvetin vittua on tuo vajakkia ja kehariakin tyhmempi paska siitä, että "nuo huumeet olisivat TAPPANEET enemmän ihmisiä kuin mitä nyt tapetaan" ?!?!?

W T actual F !?!?!

Siis.....?... täh? ... Tappaneet ?
Niinqun mitähhh?? ja miten ?!

Ensinnäkin: huumeita käyttää ne jotka niitä haluaa käyttää kuten limua juo ne jotka haluaa juoda. Joten tuo toteamus on siis tämänlainen; "on oikein, että limua myyvät ja kuljettavat teloitetaan, sillä kuten hyvin tiedetään, saa limonaadin sokerista mahdollisesti  -huonot hampaat!"


Te olette todella, todella kollektiivinen rotu "suomalaiset" !! Ei voi taaskaan muuta todeta. Vitun muulit saatana. "Hyvin" on teidät kyllä kovetettu ja kasvatettu Valtion uskollisiksi rakkikoiriksi, täsmälleen kuten Toverinne Pohjois-osassa Koreaa.

TÄMÄN takia, mm, teitä EI IKINÄ huolita osaksi Anglosfääriä ja Haliwuudia ja kaikkea sitä. Teiltä puuttuu siihen vaadittava "sielu" ja inhimillisyys. Te olette kusipäisiä autistisia kiusaajia koko vitun maa ja "kansa".

Haistakaa vittu !!

Kuvitelkaa vittu OIKEASTI, nyt sitten jätkät ninq ihan-tasan-vittu-OIKEASTI, että nuo olisivat jotain teidän sukulaisianne tai lapsuudenystäviä tai jotain, ja ..ehkä, ehkä elämä on ohjannut ne jotenkin "arvelluttaville" vesille ja käyttämään jotain erilaista ainetta kuin mitä SINÄ / Te  -käytät / käytätte, ja kuvitelkaa, että joku saatanan verenhimoinen vitun käpyaivoinen (luultavasti Muslimi) makakiapina jostain vitun Sumatran viidakosta haluaa ja aikoo vakaasti, murhata nuo kaiffarit ! koska....koska sen pieni apinanpää ei käsitä mitään.

Esim... mitään muita vaihtoehtoja, ja koska se on vain apina, se ei myöskään osaa pakittaa tai nöyrtyä tai "antaa armoa" tai muuta vastaavaa, koska APINA PELKÄÄ, että sen "status" laskee laumatoverien silmissä jos se antaa periksi.
Ja ihan vain: koska se on apina !

Vittu, että meni kyllä lopullisesti maku, sekä teistä, että ennenkaikkea tuosta paskaläjästä nimeltä "indonesia".


Indonesia : a BIG FUCK YOU from me !!! Go FUCK yourself  fucking heathen niggermonkeys !! This shit changed shit !!

And while i´m at it; FUCK my "fellow" Finns too, fucking dumb Commie shits !!


* * * * *

Tämä toivottavasti muutti LOPULLISESTI, Sivistyneen Valkoisen maailman, ja tuon vitun Paholaisenkin hylkäämän peräviidakon suhteita.
Jos voisin, pommittaisin koko saatanan kuseltahaisevan lemurilauman napalmilla vittuun tästä maailmasta.

"Jos rintani olisi tykki, ampuisin heidät sydämmelläni"
- Moby Dickiä lainatakseni, ja muokaten sanalla.

* * * * *

Erityisen kuvottavaa tässä on se sama minkä tämä(kin) tapaus tuo teistä muista, muuleista, esiin ja kuten lempiblogaajani (jota en paljasta, koska se on aivan liian hyvä ja nerokas ja haluan pitää sen itselläni, koen sen ikäänkuin Amerikkalaiseksi vastineeksi itsestäni ja sielunveljeksi -mutta mainitsen aina kun jotain häneltä lainaan, mutten voi sanoa KUKA "se" on) sanoi Obamasta ja sen suosiosta valkoisten keskuudesta ja myös neekerimusiikin ja pukeutumistyylin yms: SE todellinen vihan ja pettymyksen ja ärsyyntymisen ja sen sellaisen, aihe, EI ole se itse (hänen tapauksessaan) Obama vaan se mitä se edustaa, että valkoiset ON sen takana. SE että valkoisista on tullut sellaisia, SE on se ongelma ja turhauma. Se että; tällaisiksi on maailman valkoiset päätyneet.
Se on suunnaton pettymys ja ....luullakseni jonkin todella pahan alkua. Se mitä SE tarkoittaa, SE on pahaaa !! pahaa, pahaa.

Jokin teissä ON nyrjähtänyt. Siitä ei ole kahta sanaakaan.

Valkoiset.... eivät enää ole valkoisia, tai muista mitä oli ja mitä voisi olla. Valkoiset ei enää muista itseään.


Olen todella pettynyt tapaanne määkiä kuin ne älyltään kääpiöt lampaat mitä suurin osa teistä ONKIN, verenhimoissanne, ja kuinka te typerykset ja vitun MUULIT aina unohdatte, että se teidän rakastamanne Luciferin nerokkain keksintö eli "Valtio" on myös teidän VIHOLLISENNE ja te sen vihollisia.
Kovat ja säälimättömät rangaistukset voivat aivan yhtä hyvin osua TEIHIN itseenne vitun imbesillit kuin johonkuhun jonka katsotte ansaitsevan moista osakseen. Valtiolle KAIKKI ovat potentiaalisia tai aktuaalisia, vihollisia.

Ja ...että te olette saatanan käpyaivot valmiita murhaamaan -tai pikemminkin; kiljumaan kuin jotkin vitun jutkut, niin kauan, että Valtio tekee sen puolestanne- jonkun helvetin, vitun huumeen takia, jonkun joka ei vaikuta kovinkaan Pahalta.... mitä voin edes sanoa ? Mihin teistä hukkui se tyyppi sieltä sisältä ?
Haistakaa vitun paviaanit.. vittu.

* * * * *

Tänään minä istuin tässä illan aikana kotonani, suomessa, sisällä, asunnossa, turvassa ! kun kello läheni heidän "deadline"aan (19:00)ja he istuivat jossain vitun sellissä jossain vitun viidakossa ja maha luultavasti melko sekaisin, ja kaikki tämä vielä pitkän vankilassa mätänemisen jälkeen...... kuvottaa.

TÄMÄ on 1 syy miksi Oikea Valkoinen (joita te suomlannin VITUN Finuiitti-SamojediRyssäEskimoPaskat ette mitä suurimmassa määrin ole!!)  on aina vihannut ja halveksinut kaikkia viidakon asukkaita; ne on totaalisen säälimättömiä ja julmia ja vailla mitään käsitystä ajatuksesta "kaiken elämän pyhyydestä" yms.
Kuten tuossa juuri TV:stä TAAAAAS tulleessa jaksossa Gordon Rämsin "muilla mailla tai jotain" ohjelmassa näytetyt vitun Viet Namin vinosilmät, saatana!! mitä elukoita.
Siellä ne vitun kilipäät pitää eläimiä hengissä kunnes sitten nylkee ja syö, tuosta vain!! ja valkoisten tulisi teidän vitun tympeiden pallosilmien mielestä vain tuijottaa "tuomitsematta" vieressä !?
Haistakaa vittu !

Vittu jos joku nylkee kissoja ja koiria ja sammakoita ELÄVÄLTÄ ja leikkelee kaloilta ja liskoilta päitä irti tai syö saatana koko paskan ELÄVÄNÄ niin......  mitä siihen(kin) pitäisi sanoa ?!
Vitun vinosilmät, on yksi mitä tulee mieleeni.

Aasialaisethan ON tunnetusti hyvin julmaa ja epäinhimillistä ja säälimätöntä sakkia, ja tapaus osoitti taas sen oikein hyin.
Ja nykyään lähes KAIKKI tehdään saatana siellä !! Ja valkoiset idiootit luulee aasian valkopartoja itseään Viisaammiksi ja Pyhemmiksi ja Paremmiksi vain koska eivät voi sietää vanhempiaan tai menneisyyttään ja omaa rumaa kuvaansa peilissä.
Säälittävää.

Aasialaiset pitäisi palauttaa Valkeaan Kontrolliin, tai vain tappaa. Kuka vittu niitäkin muka jäisi kaipaamaan !? Haistakoot saatanan gangsterit vitun.
Paskat myös mistään vitun Nepalista. Mädätköön vitun likaiset murjaanit ja raunioapinat sinne.
Fuck ´em.

Aasialaisten ja neekerien yms elämä EI OLE pyhä. Muistakaa aina edes SE. Ja ymmärtäkää jos voitte ja viitsitte, että; ne tietävät tämän itsekkin.
Ne tietää kyllä kuten kissa ja koira, olentojen Todellisen Hierarkian, joka on Universumin ihan oma määräys, ei minkään vitun patriarkaatin kangastuksen.

Mutta sääli kyllä, nykyvalkoiset EI tiedä. Ei ennenkuin ITSE mätänevät jossain hevonvitun kuolemansellissä, koska jonkun "vieraan valtion" apinakuningas nin haluaa. Koska KAIKKI ei-valkoiset on "kommunisteja" ja "pakanoita" ja läpeensä mätiä paholaisia.
Ja minä sekä toivon, että TIEDÄN, että te, kaikki te, joudutte oppimaan tämän jokatapauksessa. Vaikka kuinka välttelisitte.

Mutta vielä tästä asiasta; miten joku voi olla niin vitun tiukkaperseisen PAHA ja itsekkään vallanahne ja korruptoitunut gorillanpaska, että katsoo olevansa oikeutettu lopettamaan olemassaolon muilta, vain siksi että ovat "uuu!" vieneet johonkin maahan jotain vitun YHDENTEKEVÄÄ pulveria tai vastaavaa ?!!?
Mitä VITTUA se kuuluu kenellekkään ?!? (ja minä TIEDÄN, että tämä on keskinkertaiselle typerälle kuhnurimuulille vaaaaaikeaa käsittää, mutta koettakaa pikkuiset! koettakaa pinnistellä !! se särkee päätä, mutta on sen väärti ja arvoista!) Mitä se kuuluisi esim suomen tullille jos joku yrittäisi tuoda suomeen LAIVALLISEN heroiinia ?!?! Mitä !?!?

Miksi se "kuuluu" jollekkin !? Tai nuuska, sama juttu !?
Kuinka kauan teiltä vie käsittää, että (kuten tuo bloggaajasuosikkini sanoi myös) ns "huumeidenvastaisen sodan" tulee voittamaan Huumeiden puoli !!!?!?!?!

Te ETTE TULE "voittamaan" taaskaan mitään, vitun härkäpäiset kiukkuiset ja hämmentyneet pässit !!

Te ette osaa sitä mitä MINÄ olen syntynyt tekemään; eli uida OIKEALLA TAVALLA ja kaikista oikeista syistä, "vastavirtaan".

Te olette yhtä surkea, kuin ärsyttävä ja vihattavakin näky.

* * * * *

Valkoisuus on kuollut.

Kuollut kuin nuo nuoret. Joiden JÄRKYTTÄVÄ "rikos"  (eli jotain josta JENGI nimeltä "Valtio" ei tykkää) oli siirrellä paikasta toiseen, tuotetta jolle on kysyntää. Eli heidän rikoksensa voidaan sanoa olleen "Kapitalismia" ja bisnestä. Mutta tätä teillä ei ole veressänne käsittää, joten älkää suotta vaivautuko edes yrittämään.

Ajatelkaa jos noilla apinoilla ja sekalaisilla "valkoisilla ja ihmisillä" olisi kyky käsittää jotakin ja hyväksyä maailma sellaisenaan, jos he eivät yrittäisi syntien syntiä eli PAKOTTAMISTA, ajatelkaa kuinka vitun paljon pahaa ja tappamista ja kiukkua ja murhaamista ja käskemistä ja kiusaamista ja komentelua ja kyykytystä ja nöyryytystä ja kurjuutta, katoaisi; yhdessä-vitun-yössä !!

Tämä VOISI olla Lähes Paratiisi, mutta teillä on päähänpinttymä tuhota kaikki vapaus, jota te ette näy itse tiedostavan ja josta teitä on TODELLA vitun vaikeaa kammeta irti.

Kuten joku muistaakseni Muinais Kreikkalainen joskus sanoi, tai kuka lie, "typeryksiä on vaikeaa vapauttaa kahleista joita he kunnioittavat" !! HAHah ahaa..aamen !
Eimen bratr.

* * * * *

Indonesia veti itsensä tällä pöntöstä alas. Ja toivon teidänkin käsittävän sen. En kuitenkaan odota liikoja, mutta edes jotain murusia.
Ja sanon vielä, että yksi syy miksi Aasialaiset apinaleirit..anteeksi, "maat" -tappavat niin helposti ja kevein perustein ja mielellään jengiä on se, ettei yhtä aasialaista erota toisesta sen enempää kuin mehiläisiä keskenään joten he ovat tottuneet siihen, ettei yksilön hengellä ole mitään vitun väliä; koska heillä ei OLE yksilöitä. Ja jos on ne ovat harvinaisia kuin kullallapäällystetyt timantit !

Huoh....

* * * * *

R.i.p to those who got murdered and fuck you indo-munkeeh-nesia and America!! be useful and napalmbomb the living-fucking-monkeyshit out of that hellhole !!


Ty.

Fuck all of you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti