maanantai 27. huhtikuuta 2015

Somppuliisi

Luin, että (juttu on nyt strategisesti poistettu tai siirretty jonnekkin kellariin) joku haluaa suomeen lisää Somalipoliiseja.


Sini-Valko-Ruskeaa.Ensinnäkin: tuo "joku" saattaa olla ja yhtä hyvin olla olemattakkin: suomen omat Siat !

Ja sitten !! Toisekseen: en suoraan sanoen tiedä mistä alkaa.
Mutta kokeillaan !

- Ei !! Ei käy.
Ensinnäkään hameessa ja kaavussa ei voi juosta tai edes oikein kävellä, ja somalit ei sen enempää kuulu tänne kuin osaa kieltäkään luultavasti. Ja ....Poliisi on ihan tarpeeksi vastenmielinen jo omanrotuisena, ei sitä tarvitse lähteä korostamaan millään vitun "ulkomaalaisvahvistuksilla".

Ja ajatelkaa nyt !! Somalipoliisi !? . . hahahahahaha vittu ! siinä on jo melkomoinen "oksymorooni" eli ristiriitainen käsite tai ajatus.

Sitä voi olla luultavasti JOKO Somali TAI Poliisi, muttei molempia.
Molemmat on toki paskiaisia ja kusiaisia ja paholaisen lähettiläitä tässä ulottuvuudessa, mutta Sioilla on kai sentään edes joskus edes JOKU "roti" ja joootain mikroskooppisen minimaalista tajua.

Mutta aatelkaa saatana, että teidät pysäyttää joku vitun "khatia" jauhava vitun apina!! joka "puhhu su´oommea väha tällai oudosti ja kanger-ellen".

Eli: me inhoamme kyttiä JA somaleita ja nyt joku vitun nero haluaa YHDISTÄÄ NÄMÄ !!! yhdeksi, inhottavaksi, turjaaniksi. Itse Cthulhuksi ja Beelsebuubiksi ?
En saata oikeastaan enää edes uskoa lukemaani. Minä kiellän Todellisuuden tältä osin ja tältä erää.

Vaikuttaa tahalliselta nöyryyttämiseltä.

Kerjäättekö te ihan OIKEASTI vittu jotain sotaa !?!? Sisällis tai muuta, sotaa ?!


W  T  F  !!!!!?!???!


P.s jutussa mainittiin, että tämä olisi 1 mahdollinen keino (tehdä siis varkaista ja veltoista ryöstäjistä Poliiseja) jotenkin liennytellä somppujen typeryyttä ja ylimielisyyttä ja parantaa asian laitaa (tosin tätä EI ilmaistu ihan näin sanoin).
Mutta niiltä jotka siinä nyt puhuivat, oli päässyt kai vain unohtumaan 1 toinen keino, ja paljon tehokkaampi ! eli somalien rahtaaminen somaliaan !! SE se vasta olisikin rauhoittavaa, itse kullekkin säädylle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti