maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ryssät vs Suhnat

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015041319512408_ul.shtml

Ryssät alkaa jo oireilla totuttuun tapaansa. Ja vaikka mitä muutakin tässä on taas ollut. Sekin joku idiootti jostain "yliopiston" kellarista  (luultavasti joku vanha kommarikolhoosi jossa tislataan ja keitetään ja pannaan, -pontikkaa ja votkaa ja viinaa jne) joka sanoi suomelle koittavan kamalia aikoja tai jotain.

Minä en niinkään vihaa ryssiä kuin säälin niitä. Sama juttu kuin neekereidenkin kanssa. Ei niitä VIHATA voi kuin silloin-tällöin, mutta sääliä niitä voi useinkin.
Ne raukat niiiin yrittää (kai?) mutta ikinä ne ei onnistu. Ne on tuomittu pyörimään ympyrää siellä helvetin neljennellä kehällä mihin ovat syntyneet, loputtomiin.
Vasta kuolema heidät vapauttaa.

Sanon tämän nyt taas: suomen tulisi rakentaa muuri ryssän ajalle, vallihautoineen, vartiotorneineen päivineen. Kuten Kinkit vs Mongoolit (eli juurikin Ryssät ! hahaaa).

Ryssät on säälittäviä, lapsellisia, maksimissaan teini-ikään jumiutuneita, juoppoja.
Siksi(kään) minä en olisi ikipäivänä huolissaan NIISTÄ, sodassa. Ne luultavasti kolaroisivat ihan itse itsensä kuoliaaksi jo matkalla rintamalle, saati sitten kun saavat räjähteitä kännisiin käsiinsä. Hah.
Siitä on leikki kaukana, mutta se olisi loistavaa Liveliikki materiaalia.

Syy miksi nuo ryssät on käyneet suomiryssien kimppuun on seuraavanlainen: ne on tyhmiä, ja ne tietää sen. Eikä niillä ole mitään muutakaan tekemistä eikä annettavaa tässä elämässä eikä kukaan voi sietää niitä ja niiden rumaa, typerää likaista, hevonpaskamaata ja "kulttuuria (eli väkivaltaista känniläisyyttä) ja niitä tympii tämä. Ja se, ettei niillä ole MITÄÄN toivoa !! Ei mitään toivoa ikinä yletä ihmiseksi ja päästä elämään parempaa elämää. Kuten neekeritkin !

Molemmat on ali-apinoita jotka TUHOAA kaiken ja jokapaikan, tieltään. Eritoten ne jotka on yrittäneet vain auttaa. Siinä hukkuu sekä pelastaja, että pelastettava.
Sellaisia ne vain on.

Totaalisia epäonnistujia. Vailla, toivottavasti, vertaa.

Mikä yököttävä roistolauma.

Haistakaa pitkä vitun paska.
(Nyt aloin jo taas ärsyyntymään.... parempi lopettaa jo tältä illalta.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti