sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Elokuvista ja tikusta asiaa

https://www.youtube.com/watch?v=kQx_SrKS1sQ

Uuden Bondin "Spectren"  traileri.

Naurettavaa. Tyylikästä kuten nykyään yleensä aina on, mutta lapsellista. Kuten nykyään... useimmiten aina on. Kaikki.

I´v biin waitting foo juu..sössön sössön söö..... bläblääblää...

"Olen yllättynyt (tai jotain) että Lontoo yhä puhuu minusta... tiesin aina , että kuolemalla olisi tutut kasvot...blääblääblää" vittu !! tekisi mieli läpsäistä pitkin naamaa !! kaikkia noita vitun mänttejä.

Puhuisivat perkele kuin ihmiset!! eikä tuollaiset lapselliset, tekomysteeriset mäntit.

Miksei tuotakin vitun reliikkiä / fossiilia voisi jo TAPPAA !!!!?!?!?!?
Siis ninQ oikeasti; olisiko sillä kenellekkään teistä jotain merkitystä ja väliä jos zeims bond kuolisi eikä enää palaisi ?!
Minä en ainakaan usko, että se sysäisi elämääni enää yhtään TÄTÄ alemmas !! Ei siihen päättyisi kuin.... Bond leffat !

Antakaa nyt jo tuon naurettavan kehäraakin olla ja kuolla. Kuin liian vanhan koiran. Se vain kituu ja kärsii jos ei sen anneta kuolla pois vaan sitä halutaan vain "hemmotella" loppuun asti.

Täytyy silti kuitenkin ehkä mennä tuokin katsomaan.

Mutta sitten ! jotain muuta ja aivan hirveää !! itseasiassa kaksikin asiaa !
Nimittäin; Ledon Jareddi on valittu jonkinsortin uudeksi Jokeriksi !! (pyhäinhäväistys) ja Raijan Gosling on ehdolla uuteen Bleidranneriin !!

Ei h...hyvää vitun päivää. Tsiisus fak..

Ensinnäkin, nyt tiedän miksi Jared pitää aina sitä pitkää tukkaa ja partaa, sitä "luukkia" - se johtuu siitä, että se on oikeasti ihan vitun ruma siellä niiden alla ja takana. Joten ne toimivat kuten "Släshin" lasit ja silinteri ja c-kasettitukka: suojana katseilta.

Kuten joku kommentoi tuota Jaredin kuvaa muistaakseni "dome.fi"n artikkelissa; äijähän näyttää ihan transulta!! eikä Jokerilta.
Ja paljoa paremmin en olisi itsekkään voinut asiaa ilmaista. Täsmälleen !! täsmälleen siltä se näyttää. Kuin liian testosteroonipitoiselta transulta.

Eihän sillä ole edes kulmakarjova tai mitään herran tähden !!
Kamalan näköinen vitun hyypiö !! siis nyt tuona Jokerina(kin).

Ja joku vitun Raijan Gosling !?!..siis... mitä helvetin vittua !?!?!? What the actual fucking FUCK !??!

SE tylsimys, pallinaama, nulkki, itse Bleidranneriin ??.....eeei....ei...helvetissä ei. Ei !
Vaikka on sitä oudommatkin asiat toimineet, mutta..siltikin...toistelen edelleen "ei"tä.
Eijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeieieieieieieeieiejeijeheheheheheheiiii !! ei ei ei ei.


Eikä naurettavuutta ja lapsellisuutta puutu myöskään tuosta pätmän vastaan ylimies trailerista. Jeesus vitun kristus miten tyhmää menoa !! Ja LAPSELLISTA !! Vittu isot miehet saatana, kehtaavat suoltaa tuollaista paskaa !!
"Vuodatko verta?...tulet vuotamaan!" sanoo pätmän yli-ihmiselle, kuulostaa kuin siinä joku kloppi uhkailisi neitsyttä.

Myötähäpeän sitä saatanan jäyhää pallinaamaa, sitä vitun Postonin junttia, sitä uutta Bätmäniä eli ..mikäsenytoli?...tämä tämä...??!!.... Äflekki !! niin, sehän se oli. Siis Pen Äflekkiä. Hyi perkele !!
Se on AINA se ihan sama ! ja ihan yhtä tylsän pulskea lässähdys ! kuin uusi päivä..tai vuosi ..tai Timo Soini tv:ssä tai oikeastaan missä vain ! tai ..jotain.
Ei sitä viittis enää sietää, hei ?! kamaan.

https://www.youtube.com/watch?v=IwfUnkBfdZ4

Vaikka mitäpä MINÄ sitä mietin, kaippa sen kohdeyleisö on lähinnä testosteronia höyryävät ja kiimaiset ja visvaiset teiniklopit ja vastaavat apinat. EI niinkään me aikuiset. Mutta... turhauttaa tuollainen lapsellinen sonta kun voisi olla jotain oikeasti hyvääkin.
Mutta siltkin: kiinnostaako ketään, jotakuta, oikeasti, nähdä pätmäni vastaan supermäni leffa?!? taistelevat sitten toisiaan tai rikollisia vastaan niin... eikö se nyt ole jo vähän vitun tyhmää ja lapsellista ja tarpeetonta ja mautonta ja outoa ja niin eespäin. Kuten alien ja predator. Vittu miten tyhmää sähläystä !! hahahaa, ei vinetto.... tsiisus... khamoon hei !

Alieni on ensinnäkin jo laimennut kuin eilinen ...jokin mikä pitää nauttia tuoreeltaan.. kaakao? kermavaahto? jotain tuollaista. Ja predatori...ei ole kaukana perässä. Onhan SE hieno hahmo sinänsä, mutta kyllä siitäkin on jo aika jättänyt kuin trumpetti housuista (luojan kiitos!).

Periaatteessahan predatori oli alunalkaenkin vain avaruusneekeri viidakkoreleissä. Tai tarkemminsanottuna; sukka..nauha?.puvussa... verkkopaidassa ainakin ! Verkkopuvussa. Avaruusneekeri verkkopuvuvussa. Ja vieläpä rasta !

 Ja kun jokin aikaa sitten katsoin useamman vuoden tauon jälkeen predatorin, järkytyin kun siinä lopussa sen silmistä näkee, että se on pelkkä puku neekerillä / neekeri puvussa!! Sitä ei nähnyt vhs:sältä tai muulta "perunalla kuvatulta" formaatilta, mutta bluureillä se ihan hyppää silmille ! ...kuin tämä kaikkialla vellova työVOIMAN tarjonnan niukkuus ja pula.

No jokatapauksessa, siinä sitä nyt oli, huonoja tai ..outoja uutisia elokuvien parista.


No.. ottakaa tästä vielä lähteissänne..
..Kidmäni kakalla.
(Ehkä sieltä pusertuu uusi... Billy Idol tai Naitwish levy ?.. toivokaamme edes !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti