perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hasselhoffin Suomishou

No niin. Nyt on sitten nähty Hasselhoff suomessakin !
Ei ehkä ihan niin outo tai myötähävettävä tai paska kuin osittain pelkäsin, mutta ihan ...sellainen..."jees". Ihan hyvä, ihan lupaava. Ei ihan niin jäykkä kuin olisi voinut pelätä.

Ja jopa Soinin enklanti soljui hyvin, ja äijästä kuoriutui ihan ihmismäinen hahmo sisältä. Mielenkiintoisestihan hän sutkautti, ettei "poliikassa tarvitse aina olla oikeassa, vaan se joka voittaa vaalit.. voittaa".

Maria Veitola oli hyvän näköinen ja enklannintaitoinen niinikään ja ihan "khuul" ja rento ja niin ja näin..ja noin. Ja flirttailevakin ja kaikkea... wau. Suomi on totisesti muuttunut ! vähän.

Ja sitten oli se Ruskea barbaari.

Eniwei, hyvin outo ohjelma, mutta kyllä kieltämättä kiinnostavinta pitkään aikaan suomen TV:ssä. Vähän toki muovinen ja kolkko, mutta ehkä se on vasta alku hämmennystä ja lämmittelyä. Sama kuin "koomikot" sarjassakin.

Mutta sanon vielä, että onhan se toki edelleen, anno domini 2015, kiusallista nähdä kun Amerikkalainen yrittää väenväkisin vänkäämällä, saada suomalaisen sulamaan ikiroudasta. Se aiheuttaa aina irvistelyä ja kärvistelyä, ainakin Kapteenissa.
Puistattavaa.

Se tyttökin, se "Hanna".... se oli hetken päässä pyörtymisestä, ekstaasista, kun joutui Hässelhoffin tenttaamaksi. Ja molkotti enklantia ihan ylärajoillaan ja sietokykynsä äärimmäisimmällä tasolla.
Se johtuu siitä, että suomalainen EI, ei tod!! ole tottunut huomioon eikä minkäänlaiseen positiiviseen noteeraamiseen, joten; kun joku tuollainen Maailmantähti yht´äkkiä lykkää mikrofoonin suuhusi, siinä alkaa nousta esiin KAIKKI, kooooooooooko siihenastisen elämän, KAIKKI, tunteet ja halut ja ajatukset ja asiat joita olisi halunnut sanoa yms jne, jotka on joutunut suomessa vain nielemään. Joten se johtaa eräänlaiseen pyörryttävään hurmokseen, "shokkiin" miltei, jossa silmissä sumenee ja ne räpsyvät kuin soinilla tuulessa, ja itsekkin saa tehdä hartiavoimin töitä pysyäkseen omien sanojensa ja reaktioidensa perässä.
Sellaista on kun on koko elämänsä elänyt Kommunismissa ja Kollektivismissa jne, ja yht´äkkiä kohtaa... jenkin !!

Kammotta-vitun-vaa.

Tosin; suomalaiset yksinkertaisesti, myös vaan OVAT erilaisia kuin anglot / amerikkalaiset ja mikä ikinä hässellhoff  sitten onkin (jonkinsortin saku kai?).
Olen ottanut äijästä jokin aikaa sitten selvää !...vähän... luin pätkän Wikipediaa. Ilmeisesti se on Tshikagosta kotoisin.....eikä esim... sanotaanko.. "Berliinistä". Joten ei se nyt niiiiiiiiiiiiiiin saku o.
Olin hieman pettynyt. Uskoin ja toivoin vähän, että se osaisi edes spraacchata doitchee, mutta ..ei ? ei se kai osaa.

Pahaa teki kyllä, muuten, mainittakoon, se Veitolan isonenän hoilaama typerä "kikkarapää" biisi !
Ai jeesus jumalauta, vittu ! SE oli jokseenkin myötähäpeällistä paskaa.
Mitä SITÄ piti mennä saatana sille hoilaamaan !!? ... perkele !!

Ja MINÄ VITTU ARVASIN !!!! tai jopa TIESIN, että deivid tulee luultavasti lopettamaan lähetyksen kappaleellaan "lookin for freedom" !!! Hahahahha, ai nuu it.
Ja yllättävän hyvinhän se sen edelleen veti. Ei se maailmaa mullistanut, mutta mieluummin sitäkin kattoo / kuuntelee kuin jotain vitun Voicen vingutusta tai jotain. Tosin ei kyllä yhtään tuon kauempaa. Puolisen minuuttia oli ihan hyvä aika. Ihan oikein olitte siellä TV-studiossa asian hoksanneet.

Pisteet sentään siitä !

Outoa. Perin juurin outoa. Mutta katsellaan nyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti