lauantai 25. huhtikuuta 2015

Homonvihaajakloppi

Jouduin eilen "silmätysten" tai ainakin korvatusten sen kanssa mitä Ruukinmatruuna on toitottanut, eli että; nykynuoret saattavat olla tai ovat, hyvin hyvin konservatiivisia. Eli jos luulitte tulevaisuuden olevan aina vain avoimempi ja suvaitsevampi niin.... ei ! ei se ole.

Kohtaaminen oli paljon kammottavampi kuin olisin osannut odottaa. Sillä.. kuten Matruuna myös usein sanoo,  toistelee sitä jotain sanontaa mitä en täysin muista, mutta totta se on ...jos ..ei nuorena ole jotain niin vanhana on jotain ..ja jotain jotain jotain. Se on totta kuin kirkon rotta.

On todella kuvottavaa ja lannistavaa kuunnella saatana nuoren teiniklopin suusta sellaista vitun homofoobista / vastaista vitun älykääpiömäistä tiraadia mitä voisi odottaa joltain vaivaisälyiseltä lantaajäytävältä vitun turvenuijalta, joltain 50-60 kymppiseltä. Mutta että TEINI !!!??


Mitä vittua !?


Olin siis eräässä ravintolassa jossa istui myös 2 teininulkkia ja he keskustelivat ensin jotain "salista" eli kuntosalista ja sitten jostain koirasta "Leo" nimeltään ja SITTEN ! puhe kääntyi siksi sellaiseksi "ihan vaan vahingossa kaikkien kuultavaksi" sellaiseksi kun volyymia nostetaan niin, että KAIKKI läsnäolijat joutuvat kuulemaan kyseisen jankutuksen joka siis on TARKOITETTUKKIN juurikin nimenomaan niille ympärilläoleville eikä vain sille keskustelukumppanille. Minä INHOAN sellaista muuten, btw. Tosin ei sitä teininä ole kovin fiksu tai hoksaavainen välttämättä juuri minkään suhteen saati sitten tahdikkuuden !

Eniwei tämä saatanan kloppi oli jokin niitä vitun aivottomia tilhiä mitkä on jo yläasteella jotain vitun "isosia" sekalaisissa Kristityissä asiayhteyksissä ja kuten kaikki vitun älykääpiö-kristityt -yrittää kaikkensa jotta voisi tukahduttaa maailmasta kaiken kauniin ja älykkään ja vapaan (ja usein TUO osuu juurikin HOMOMIEHIIN!) ja oksentaa oman tunkkaisen, pienisieluisen ja ahdasmielisen typeryytensä ja härkäpäisen vahvan harhaisuutensa johonkunhun muuhunkin, jottei tarvitsisi yksin olla tyhmä ja vuorenvarma !

Siinä se sitten jankutti ISOON ääneen siitä kuinka homopareille ei pitäisi antaa sitä ja tätä eikä tuota, koska "herran tähden! sehän voisi johtaa siihen, että ne saa adoptio-oikeuden!" kääääääääk. Fuck me running !

Ja sanoi, kuvitelkaa ! TEINIPOIKA sanoi näin, "...luuletko, että ne kasvattaisi lapsensa KRISTINUSKON mukaisesti?.." . . .sii....siis..? ...täh !?...

Mitä VITTUA ?!?!? What the actual F U C K  ?!?!?!?!!?!?!

Kuka tai pikemminkin MIKÄ, puhuu TEININÄ NOIN !?!!?!?!? Saatanan typerä juippi perkele.
Ensinnäkin: miksi vitussa KENENKÄÄN tulisi "kasvattaa lapsensa" eli ehdollistaa ja manipuloida ne, "kristinuskon mukaisesti" ?! Luuletko vitun typerä paska SEN olevan jokin vitun "hyvä" sinänsä ja itsessään ?! Hahah ahahahaaAaaa....

Ja toisekseen: miten tylsä ja sieluton ja umpimulkku ja päälläpäsmärimulkku täytyy olla jos jo teininä alkaa suoltaa tuollaista vitun kuvottavaa paskaa !!!?? Haista saatana vittu !
( Voin sanoa, että teki todella mieli pahoinpidellä tuo saatanan naljaileva, omahyväinen pikkumulkku, mutta näin aikuisena siinä on aina mm se, että : sitten en olisi ehkä enää niiiiin tervetullut kyseiseen lafkaan ja sitten on vielä se, että ns "oikeusjärjestelmä" käy päälle "kuin yleinen syyttäjä". Joten tein sen minkä voin ja lähdin vain fiksumpana pois. Joka ...ei kuitenkaan välttämättä ole se OIKEA juttu mitä tehdä.)

Sitten tämä saatanan kynäkaulainen kauhukakara helvetistä jankutti siinä, leikkien mahdollisimman sivistynyttä ja ei-loukkaavaa yms, että "homous on...eeeeii nyt ehkä ´sairaus´mutta.. MÄ VÄITÄN (tarkka sitaatti!) MÄ VÄITÄN, että siitä voi ninq siis ´eheytyä´tai sille ninq...tiätsä?"
Tuota saatanan provosoivaa ja aivotonta PASKAA se toisteli siinä pitkän tovin vain vähän eri sanankääntein. Siinä se sitten änkytti sen kun kehtas ja kerkes tuota vitun masentavan ärsyttävää kakkaa, mitä olen aina kun olen homojavihaaviin idiootteihin törmännyt, joutunut kuuntelemaan. Se on oikea vitun "Homofobia Klishee" !!! tuo "homous on SAIRAUS" tai vielä tyhmempää, hahaha, joku vitun "SYNTI" ) ..................................

................................. . . ...................         . . .          .          .          . .. . ................          ...........

.... ...

.              ...                                       ............... . . .. ... .. . . ..    . . . ..          .   .  .  .  .  .........   .  .  .  .

...................................

En saata kuvitella, päätä niin pientä, joka tuollaista rakkaudetonta ja myötätunnotonta ja ymmärtämätöntä ja käpyaivoista paskaa voi suoltaa. Se saa minun vereni aina kiehumaan, mutta minä olenkin aina ollut kuin Raivoisa Enkeli demoneita vastaan, koko ikäni. Olen aina ärsyyntynyt kaikesta epäoikeudenmukaisesta ja ylimielisestä ja halveksivasta käytöksestä ja väärintekijöiden ja pahojen itsekeskeisestä tyranniasta. "Sillä minä olen TOTISESTI veljeni vartija" !

Mutta toisin kuin juuri kukaan muu, minä olen ihan järkyttävän älykäs ja viisas kuin Buddha. Vaikkei noin "saisi" sanoa, mutta haistakaa kaikki vittu!! minä sanon sen silti. Ja kuka muukaan sen sanoisi !? sinäkö ?! HAH !!

Mainittakoon, että TÄMÄ on SE syy miksi MINÄ vaahtoan myös Monikultturismiä yms vastaan. Yksinkertaisesti: koska se on VÄÄRIN ja TAHALLISTA PAHUUTTA ja umpikalloista typeryyttä jolla umpiluupäiset imbesillit yrittävät vaikuttaa vähän väljemmiltä kalloineen päivineen ja kiillottaa julkisuuskuvaansa ja SILTI siinä samalla säilyttäen oman umpimielisen typeryytensä, sillä nekruista yms saa aina homofobiaan hyvän kumppanin ja kaiken kauniin ja ylevän vastaisen liittolaisen !!

Niin se ON !!! Vaikka mitä muuta änkyttäisitte.

Ja kuten näette, jos haluatte, on Vasemmisto täynnänsä ns "homofoobikoita". Ja Matruunan kommentaattori Kommari-Marksistipaska joka ei edes HÄPEÄ olla sitä, "Sammalkieli" -käy vähän väliä yleensä änkyttämässä jotain homokammoista paskaa ja on ikäänkuin SE olisi jotenkin "khuul" ja hyvää ja oikein ja linjassa Vasemmiston "me olemme KAIKKIEN ystäviä, kaikki kukat kukkikoon" linjan kanssa.

Vittu, että voi olla TYHJÄÄ sakkia. Ei älyä ei moraalia ei mitään. Pää täynnä sontaa, kuin tuolla vitun hinttikammoisella klopinkuvatuksella.

Ja mikä oudointa, minusta se NÄYTTI ITSE ihan homolta !! Katsoin sitä lähteissäni, antaakseni pienin hienovaraisen vinkin katsekontaktillani (jonka tarpeeksi fiksu kyllä käsittäisi JA noteeraisi!) ja se katsahti minuun ohimennen sieltä vitun lapsellisen "änäri" tai pesis -lippiksensä alta, ja kääntyi takaisin aukomaan julkisesti päätään sen kaverinsa kanssa. Tuli siitä mieleeni, että ONKO SE TODELLA TOTTA, että ne jotka eniten puhuu homoja vastaan ja räyhää siitä suu vaahdossa kuin olisivat riivattuja, mitä suurin osa "kristityistä" epäilemättä ONKIN, niin -siis onko se totta, että Ne ON ITSE HOMOJA ?!?!?

Jäin ajattelemaan TÄTÄ, ja sitä, että jos niin on, niin ...mitä helvetin hyötyä siitä olisi HEILLE, että julkisesti demonisoivat itse itseään tuolla tavalla ?!?! Onko tämä näin ? En osaa toistaiseksi sanoa.

Ikäänkuin he uskoisivat SILLÄ saavansa jotenkin paremman aseman tai elämän tai olon taijotain. Mutta: ei se ainakaan mitään kovin merkittävää suosiota tuo, sen voin melkein taata !

Se on yhtä kiehtovaa kuin ärsyttävän kuvottavaakin, katsella ja kuunnella erilaisten ihmisapinoiden nolaavan itsensä, tuomalla julki sen oman versionsa siitä "mikää maailmaa vaivaa" ja KETÄ siitä pitäisi syyttää !! HAHahahaa..

Ja hämmästyttävän usein sitä kuulee juurikin HOMOJA syytettävän !!

Mitä SE on !?!?

Mit.... mi.kä.. siis.... mitä !? vittua ? Miten t...... . . .ei.

Ei saatana sentään.... ei !


Mikä juttu se on hei ?! vitun stupidó-heterot mikä juttu SE on ?! Miksi juuri honco-miehet ?! Mitä NE on teille ikinä tehneet tai jättäneet tekemättä ? Mieleeni tulee aina noissa tapauksissa myös, että... heeeeetkinen, ettei vaan olisi niin, että tuota kloppia on lapsena häiritty seksuaalisesti ja nyt se syyttää siitä homoja ja kokee kammoa kaikkea seksuaalista kohtaan !?

SE on yksi selitys.

En ole koskaan, ikinä, saattanut käsittää miksi homot tuottavat joillekkin niiiiiiin käsittämättömän ylitsepääsemättömän esteen !!? Mikä juttu se oikein on ?
Tosin luin juuri jokin aikaa sitten pätkiä eräästä kirjasta johon oli linkki Texas Arcanen (yksi homo"kammoinen" paska muiden joukossa, ja kirjan sisältö huomioiden  hahahaa, iroonista kyllä !) blogissa, jonka tiimoilta minun piti laatia se "Ryssät ja sodat yms" kirjoitus joka on nyt toistaiseksi kehitys-limbossa, mutta siis eniwei, siinä kirjassa käsitellään Neanderthaalinperimää ja mm sen seksuaalisia ulottuvuuksia, ja kirjan kirjoittaja (joka on Teksas Arkanen mielestä väärässä ja myös sattumoisin Juutalainen) sanoo mm homovihan ja sekalaisten seksuaalisten ongelmien johtuvan itseasiassa nimenomaan neanderinthaali-ihmis-apina-olennon perimästä ja sen jääkauteen sopeutuneesta ja nykyaikaan kaikkea muuta KUIN sopeutuneesta olemuksesta. Käyttämänsä käsite oli muistaakseni "Neanderthal Sexual Maladaption" eli Neanderthaalin Seksuaalinen Epäsopeuma.

Joka koskee hänen mukaansa erityisesti juuri "Juutalaisia" eli Khasaari-Askenatsi sekopäitä. (Ja kuten tunnettua, hehän OVAT hyvin homofoobisia ja suorastaan VIHAA täynnä kaikkea homoa ja seksuaalisesti tai muutoin, "poikkeavaa", kohtaan.)

Mainittakoon, että tämä teini-kristitty mainitsi siinä saarnansa lomassa sen, että "toki on totta, että kaikissa eläinlajeissa ja ...eläinkunnissa (taisi olla käyttämänsä hevonpaska käsite ! haha "eläinkunnat" ! hahaha) on homoja..."  . .....niin, ja TUO ei mitenkää sinua MUUTTAMAAN näkökantaasi saatanan aivoton bimbo ?!?!

Ja edelleen: miksi tehdä asiasta itselleen moinen mörkö ja ihan vitunmoinen haloo ??! Haloo !!!?
Onko se saatanan pikku kommari-natsi-kusipää SINULTA JOTAKIN perkele POIS jos ja kun joku on tai jossain on, homo !?!!?
Millätavoin on HOMOT huonontaneet henkilökohtaisesti SINUN elämääsi !!?? Odotan innolla kenen tahansa vastausta !! Älkää peljätkö valaista minua ! Kommenttia kommenttia. Bring it on fuckers !
Come at me brah.

* * * * *

Jos selitystä homoinhoon hakee ...esim kuvitellaanko nyt vaikka Jukka Hankamäen Magnum Opuksesta "Enkelirakkaus" kirjasta niin se käy sengan selväksi (ja olen itse käsittänyt asian jo kauan ennenkuin luin koko kirjaa, joten 2 toisistaan erillistä ja poikkeavan fiksua hahmoa on taas kyennyt hahmottamaan jonkin kuvion todellisuudesta mitä muulit ei kykene kai sitten koskaan käsittämään saati hyväksymään, mutta joka ihan käy älyllisen silmille ja kirkuen!).
Selityksiä on suht monia, mutta pähkinänkuoressa se päällimmäiseksi aina nouseva yhdistelmä on, että: heterot ei keskiverroin ole kovin (siis ei TOD !), kuten Hankamäki asian ilmaisi, "emansipoituneita" olentoja. Eli omaksi, erilliseksi, ITSEkseen irronneita hahmoja vaan he ovat jääneet ikuisesti jumiin sinne naaraan haaroväliin ja sekös heitä sitten kiukututtaa koko lopun elämää, ja SE pitäisi kostaa JOLLEKKIN ja koske heillä ei sangen kirjaimellisesti ole sitä legendaarista MUNAA iskeä NAISTA vastaan eli sitä ainoaa ja oikeaa primääri paholaista ja ongelmaa ja surujensa lähdettä, käyvät he raukkamaisesti AINA sen (usein) fyysisesti tavalla tai toisella pienikokoisen ja vähän liian älykkään ja tunteellisen homon kimppuun. Uhraten sen kuin Jooshuan eli "Jeesuksen". Koska se on jo valmiiksi kuten Tsiisus, lauman ulkopuolinen ja täten "hyödytön" koko vitun apinalaumalle ja muutenkin ärsyttävä ja liian erilainen joten... miksi EI tappaa sitä !?

Ja se, että heterot näkevät homon olevan itseään räikeästi VAPAAMPIA tässä olemassaolossa, ärsyyntyvät heterot sitten SIITÄ !! HAhahah  hahaaaaaa, voihan vittu miten lapsellista sakkia saatana !! Ei voi muuta todeta.

Samaa vitun tympeän älykääpiömäistä määkimistä kuin lasten känkkäränkkä-kiukuttelu kun kerran toikin niin kyllä sit mäkin !!

Jos mitään, se osoittaa TÄYDELLISTÄ "uskon puutetta" ja luottamuksen, kaikkeen "ylimaalliseen" ja se osoittaa, että hetero halveksii "Jumalaa" ja VIHAA sitä ja INHOAA todellisuutta ja sen järjestystä (toisaalta: kukapa ei?!) Se osoittaa taas kerran sen mikä tällä planeetalla on ollut aina se vallitseva juttu ihmisapinalaumassa eli että : heitä ei kiinnosta olla "kristittyjä" tai "seurata Jumalaa" tai mitään, vaan heitä kiinnostaa OLLA Jeesus tai Jumala.
SE on SE "juttu" heistä leijonan osalle.

Ja yksi yksinkertaisimmista syistä on aina se vanha kunnon; ettei oikeasti YMMÄRRÄ mistä puhuu ja mitä on vihaavinaan. En nimittäin usko, että heteroiden suuri enemmistö tuntee yhtäkään hinttiä tai ymmärtää mistä oikeasti on kyse tai mikä on homon elämää ja näin päin pois. Js SILTI sitä sitten tuomitaan ja heitetään ensimmäinen kivi ja kehdataan saatana saaranat mikä on Jumalan mielestä oikein ja mikä väärin !! Jumalauta, että te voitte olla INHOTTAVAA apinasakkia saatana, ylimielisyydessänne kertakaikkiaan käsittämätöntä.
Ei vittu ihme, että teidät on suljettu karanteeniin tälle planeetalle !!!
No fucking wonder.

Teistä lähtee niin vitun kylmäävän myrkyllisiä ja pahuutta ja inhoa ja vihaa ja silkka Helvettiä huokuvia viboja, ettei sitä voisi edes keksiä !!! Ja te TIEDÄTTE tämän HELVETIN HYVIN ihan itsekkin.

Haistakaa saatan paska. Taas kerran.

Vittu, että voittekin olla hapanta sakkia.

Mutta mitäpä muuta voisikaan odotta lajilta joka on AINA INHONNUT Todellisuuden Jumalaa ja ollut ns "Luciferin" puolella joka-vitun-ikisessä tapauksessa ja kamppailussa. Iiiiiiiiihan jokaisessa ! Ihan jokaisessa.
Te petätte joka kerta. Kuten aina sanotte "KePu-puolueesta". Jonka muuten taisitte nyt "äänestää" suomen ykköseksi !!
Ooohoul rait ! Nais.

* * * * *

Joka tapauksessa: oli todella, todella ankeaa ja ärsyttävää ja vastenmielistä kuunnella saatanan nuoren pojan suusta moista myrkyllistä pahuutta ja inhon täyteistä tekopyhää viisastelevaa vihaa. Ja jollen väärin arvaa, tulee siitäkin vitun kilinaivoisesta pässistä vielä joku paikallis / kunnallis ...valittu tai mitä niitä Poliittisia Tylsimyksiä nyt on, ja sitten myähemmin se "etenee" (alaspäin) aina "Eduskuntaan" tai "Paliskuntaan" asti !!
Tärkeintä on, että kuten Poliiseillekkin; pääsee vain käyttämään "valtaa" ja pilaamaan muiden olentojen olemassaolon ja elämän ja komentelemaan ventovieraita ja ärsyttämään turvallisesti ase kädessä ja pamppu vyöllä ja kaikkien imbesillien tuki takanaan, kaikkia !!

Ja SE on heistä JUMALAALLISTA eikä suinkaan suoraan Beelsebuubin PERSEESTÄ !!!?!? HAHahaha ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ...
Vittu te olette tyhmää sakkia ja seuraa, saatana !!
Minä inhoan tätä vitun maailmaa ja planeettaa.

Haistakaa kaikki vittu.
Go fuck yourself.


~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti