sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Tom Of Junttila patsas

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015042519579927_uu.shtml

Ja puututaan nyt vielä tähänkin sitten.

Eli : Helsinkiin on ehdotettu Tom Of Härmälle patsasta, ja Persujen lantajuntit on kiihoittuneet. Got it.

Miksei ? Hyvä ideahan tuo on, että Tomppa saisi patsaan. Ja lapset ensinnäkään tuskin paljoa patsaita arvelee ja arvostelee ja keskittyneesti tutkiskelee ja tarkkailee ja tuskin välittäisi siitä vaikka olisikin patsas jossa on äijiä kyrvät kiertyneenä toisiinsa.

Sehän olisi myös kaiketi kuriositeettiarvoltaan mahtava. Ja erottaisi suomea tunkkaisesta idän-barbaari Ryssästä taas kummasti.
Mutta ei !! täytyy olla Ryssä, kuitenkaan olematta Ryssä !
Kas siinä "Suomi".

Ja mitä jos kyseessä olisi homolapsi ?! Mikä on joku juntti määrittelemään HÄNELLE sen mikä "on sopivaa" ja mikä ei ?!?!?
Perkeleen määräilijät !!

Suurelle osalle teistä apinoista, on toisten apinoiden Vapaus SE suuri saatana ja suurin vihollinen. Ihan kuten ählämeille, niiden ämmien vapaus.

* * * * *

Ei tässä nyt siis ehdoteta, että kyseisen kirjaston eteen tulisi alastomia homppeleita hivelemään kalujaan keskenään. Vaan vain jonkinlaista patsasta. Jossa ei välttämättä ole MITÄÄN erityisen ihmeellistä.
Älkää aina heti pelästykö pelkkää olkiukkoa !

Ehkä se olisi jotain yhtä mitäänsanomattoman "platoonisen" platkua ja tylsää kuin "Sibelius Monumetti" !! Jonka Ryssät on muuten, kaiken muun hävyttömästi kopioimansa lisäksi, hävyttä kopioineet. Näin sen juuri jossain juutuubvideossa.
Melko säälittävää. Mutta onhan se kai; mitä vilpittömin ihailun muoto, tuo kopiointi.

Kysyn vielä lopuksi Persuilta, että: ke-le-paisiko edes SELLAINEN patsas jossa olisi vaikka tissit paljaana keikistelevä eukko! JA kikkeli paljaana uhkuva äijä ?! MOLEMMAT !! Yhtä aikaa !!

Tai vaikka koirat, päällekkäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti