tiistai 21. huhtikuuta 2015

Eduskuntavaalit 2015 osa.2No ne on nyt sitten ohi. "Ohi on!"

Ja koska oletan (!!!) että ainakin JOKU, satunnainen, lukija kaipaa jopa minun mielipidettäni "vaalien" TULOKSISTA niin ajattelin nyt edes vähän jotain kirjoittaa asiasta, ja lisäksi sain tulta alleni tästä aiheesta : http://www.hs.fi/kulttuuri/a1429500126772?jako=efd43b31259e8215317a89b08f4446cd&ref=tf_iHSisboksi-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage

Eli jopa "kulttuuriväki" on alkanut käsittää elävänsä kuplassa !!! Siinä toinen otsikko jota en ihan äkkiä olisi uskonut näkeväni !
Mitä ihmettä tämä on ? voitan kohta kai jo lotossakin ? ja sitten kuolen ?!... miten TÄMÄ voi päättyä ?! alkaa jo karmia...

Sikäli kun olen niitä monimutkaisia vaalitulosgrafiikoita käsittänyt, on Persut nyt suomen too.. kolmanne..ei ! toiseksi ! toiseksi suurin puolue ?! ja vasurien naamat venyi lattialle ja Vihreät luulee nyt "voittaneensa" jotain kun joku vitun ituhippihörhö jostain...vantaaltako vai? saa nyt käydä Eduskunnassa ihan sisällä, tai siinä kopissa mihin "Eduskunta" on nyt "delegoitu" / häädetty.


Kerrassaan kaunista katsottavaa.

No jokatapauksessa.
En tykkää sen enempää äänestämisen ideasta kuin Valtion tai Poliisin tai sekopäisten rikollisten ja murhaajien ja pedofiilienkään !! ...joista Valtiot ja Hallitukset ja Poliisit on yleismaailmallisesti lähinnä koostuneetkin.. iroonista kyllä ! hahahaaa.

MUTTA ! sen voin tälläkertaa myöntää, että jos teidän muulien on kerran pakko mielestänne käydä aina silloin-tällöin "legitimoimassa" noiden teitä panttivankeinaan pitävien mulkkujen hallinta ylitsenne niin ainakin tälläkertaa tulos on jokseenkin "miellyttävä". Sillä nyt on PersNatsiRasistiFasistiBasistien aika !!!

Nyt jytkyy ja natisee !! nyt jytkytetään !! tästä tulee nyt jytkytystä ja jytinäää ad nauseam, ad astra !

Nyt kai sitten nähdään mitä perus-suomalaiset tekee kun niille antaa jos ei nyt koko kättä, mutta ainakin osan.
En edelleenkään ymmärrä tarkalleen, että MITÄ te kuvittelette ja luulette ja uskotte ja toivotte ja odotatte tuon "äänestämisen" TODELLA aiheuttavan ja merkitsevän ja tuovan. Se mitä minä luuuuulen sen mielestänne ehkäpä tuovan on jotain mikä on sille totaalisen mahdotonta, eli: TEIDÄN, itsenne, muodonmuutos... "transformaatio".
Mutta ei niin tule taaskaan käymään.

Ette te siitä tule hullua hurskaammaksi. Te tulette vetelehtimään halki elämän iiiiihan samalla tavalla kuten AINA ennenkin. Miiiiikään ei muutu, mikääääään ei muutu, iiiihan sama jatkuu. Ihan sama, mutta ehkä minimaalisilla säätöjen ...säädöillä ! Hienoista viritystä ON ehkä luvassa, mutta kenellekkään ei ala kasvamaan siipiä tai uutta päätä.
Samoja mulkkuja olette ja tulette olemaan.

Mutta ompahan ainakin persut eikä mitään... mitä siellä sitten olikaan ennen tätä.. Sekoomus? Rannikon Pyhimykset? ...joku.
Satuin muuten näkemään sen Sanni...Ruo..Graan...mikä se likka on? se Stupin  valitsema tai suosima...se uusi ja nuori tummahko muija.. joku Sanni se ON!!! mutten nyt varmaksi muista nimeään enkä edes guuklaa!! Niin ; näin SEN vaalimainoksen tai jonkin, ja siinä luki "uskaltaja". Minä ajattelin, että "on jos lähettää nyt neekerit kotiinsa! nin sitten kyllä!! kyllä, uskaltaja se on".
SE olisi uskaliasta !! Ei se, että haukkuu muut suomalaiset Rasistisiksi Natseiksi ja Russo ja Islamo "foobikoiksi".
Tuo tuollainen hevonpaska on yksi "politiikaksi" kutsumanne hevonpaskan naurettavimmista piirteistä ylipäänsä. Käytetään sanoja ja käsitteitä ja mitä kaikkea, joko täysin päinvastoin kuin mitä ne tarkoittaa tai sitten jollakin muulla manipuloivalla hevonpaskatavalla. Se ei vaadi mitään vitun "uskallusta" olla tavallinen tylsä pulliainen ! vitun idiootit, ja "edustaa" sitä koko tämä globaali tympeä vitun marakattilauma "edustaa" muutenkin eli ainakin: itsekkyyttä ja varkautta ja panikoivaa väkivaltaa ja hysteeristä vastuunvälttelyä ja aivottomana, panikoivana imbesillinä, lauman mukana kotkottamista ja tyhmänlaista taikauskoa yms. Ei SE vaadi mitään muuta kuin sitä mistä maailma näyttäisi koostuvan eli mukautuvaisuutta ja tyhmyyttä ja keskinkertaisuutta ! SITÄ se vain kysyy, ei rohkeutta.
Uskaltaja olisi joku aidosti ERILAINEN, joka ajaisi asioita jotka ovat OIKEASTI tärkeitä, mutta mitä tämä muulilauma EI miellä tärkeäksi. Koska keskinkertaisten sopulien tunkkainen parvi harvoin välittää mistään turhan "khuulista" ja aidosti syvällisestä ja erilaisesta jne.

Eniwei, uskaliasta olisi esim pystyttää se kaavailemani muuri ryssän ja suomen väliin ja erottaa koko valtiojohto ja poliisisedät ja sosiaalitantta tädit ja lappuliisat yms vitun gangsterin loispaskat ja lähettää ählämit ja neekerit flotillalla välimerta pitkin (tietysti!) takaisin sinne ahrikan mantereelle. (Vaikka teknisestihän tässä ollaan SAMALLA mantereella, tiedän.)

Uskaliasta olisi myös sanoa ruotsalaisille, että "puhukaa saatanan solipsistiset, ylimieliset, kusikyrvät vittu suomea tai suksikaa ...Jämtlantiin !!" ja eritoten sanoa tuo Ahvenanmaalaisille, jotka on jo alkaneet keulia melkoisesti.
Uskaliasta olisi myös sytyttää "koraani" tuleen julkisesti ja kutsua ählämien terroristi-pedofiili-raiskaaja-mielipuoli-kuristaja esi-isää eli Mohammettia siksi mikä se ON, eli tuoksi edellämainituksi. Ensi-sijassa ehkäpä juuri pedofiiliksi !
SE olisi jo jokseenkin uskaliasta ! Ja samoin olisi tarttua manneja niska-perse-otteella ja heivata ulos maasta ja vaatia aika vitun tuntuvia ja tähtitieteellisiä korvauksia kaikesta vitun saatanan paskasta mitä ovat helvetin vitun apinat täällä tehneet ja aikaansaaneet !
Eikä uskallusta puuttuisi siitäkään, että ...sytyttäisi vaikka parin neekerin autot tuleen ! ja mieluiten myös ne neekerit itse. Se olisi ihan niiden omaksi parhaaksi jokatapauksessa ! kuten vapauden "takavarikko" kunnollisille "kansalaisille".

Mutta eksyin jo taas aiheesta. Joten: vaalit !
....oikeasti... jos rehellisiä ollaan niin vaikka se on omalla tavallaan hyvä, että persut saa nyt vähän "ravistella häkkejä" niin; ei voisi paljon vähempää kiinnostaa.
En vain osaa edes näytellä kiinnostunutta. Ai zast dount giv a fak !

Minä en nähkää ole kuten suurin osa maailman "ihmisistä" eli kollektivistinen Vasuri !! Jotka eivät näe, kuule tai ymmärrä, mitään muuta KUIN "poliittisen". Ja "politiikan" ja ne luulee siksi, että "ihminen on poliittinen eläin". Mutta minkäs teet ?! idiootit luulee aina kaikenlaista, ja pelottavampaa vielä; ne myös TOIMIVAT tuon hevonpaskauskomuksensa pohjalta.

Eikä ne myöskään koskaan, ikinä, opi ...oikein mitään. Ne vain toistaa samaa virhettä vuosituhannesta seuraavaan, mölyten ja ylimielisesti ilmeillen ja luulevat tekevänsä jotain uutta ja ihmeellistä ja autuuden tuovaa ja laupiasta. Mutta tasoittavat vain tietä helvettiin.


* * * * *


Mainittava on sellainen yksityiskohta vaaleista, että: sen verran näin jotain pätkää niistä, että Timo Soini nousi taas puhumaan "joukoille" ja Timppahan oli ihan oppinut !! SE puhui nyt paljon järkevämmin ja harkitummin ja maltillisemmin ja vähemmälä paatoksella kuin "Jytkyn" aikoihin. Se jopa vähän vitsaili !! En saata oikein edes uskoa, että niin voisi olla.... ehkä se Hasselhoffin shoussa esiintyminen sulatti Timoa jotenkin ? teki siitä vähän ihmisen kaltaisen ?! No ...tiedä häntä, mutta iteasiassa ihan lupaava juttu.
(Kohta se jo syö ihmisravintoa ja nukkuu sisällä!! talossa !)


* * * * *

Käsittämätöntä on mm se, että takaisin "asioiden ytimeen" on nyt "nousemassa" tai ehkä pikemminkin "laskemassa" mm se "lautakasa äijä" eli Vanhanen ! ja vaikka mitä muita vitun naftaliinista ja koipallojen seasta esiinkaivettuja fossiileja. Taas tekisi mieli tuoda esiin Jurassic Park, mutta olkoon nyt.
Herran täden sentään !!! eikö ne nyt PERKELE voi ja osaa, pysyä poissa ja kaukana "politiikasta" !?!?
Kuinka paljon ne oikein haluaa tehdä kiusaa ja tuhoa ? Tsiisus vittu !!

Kohta siellä keikkuukin jo, hupsista, Paavo LIPPONEN !! ja Koiviston paskaMANU ja muut "tuoreet näkökulmat". Holkereita ja Ahoja unohtamatta !!
Ja ehkä Riitta Väisänen juontaa kymppitonnia ja ..mikä vittu se napakympin äijä sitten olikin..Esko jotain? Salmelainen?.. no, oli mikä oli. Ja radiossa soi Bät ja Ryyd sekä Korisevan Arjan viimeisin hitti.

Parasta olisi ehkä hommata kyborgeja / robotteja Japanista, hoitamaan suomen "johto" ja muut asiat. Ne ei keiku eikä huoju eikä niitä voi pelotella ja manipuloida samallatavalla kuin biologisia päättäjiä. Ja mikä parasta: ne ei myöskään juuri ikäänny ! joten ne iiiihan samat naamat voisi nähdä käytännössä koko elin-ikänsä ! eli paljolti kuten nytkin ! jeeee ! Mutta ne voisi vaikka vain pultata Eduskunnan Vapaamuuraritemppelin lattiaan kiinni ja käydä aina välillä puhdistamassa ja kiillottamassa ja vaihtamassa kledjut niille.

Mutta... kuitenkin.... katsotaan nyt. Nyt kun jännitys tiivistyy ja korppikotkat kerääntyvät. (Jostain syystä ovat ryssät tykästyneet tähän vaalitulokseen ! SE vähän huolestuttaa.)

Mutta se on vielä sanottava, että; minä en ollut lainkaan käsittänyt kuinka oikeasti ja tosissaan tuo "Kulttuuriväki" todellakin oli, tuon .."juttunsa" kanssa. Se tuli jopa snadisti yllätyksenä.
En olisi niiden kuvitellut NOIN(kaan) paljon alkavan kiukuttelemaan ja pyörittelemään silmiään ja pyllistelevän. Nehän on ihan OIKEASTI loukkaantuneet !!
Joitain heistä voi jopa ihan sääliä.

Enkä ollut arvioinut sitäkään ihan NOIN vahvaksi, että he todella OVAT vieraantuneet muun kuin Helsingin ydinkeskustan elämästä.
Sanovat vielä, että kiitos Persujen !! hahaha, ei suinkaan MUSLIMIEN !! on nyt vaarallista tai jotain, ilmaista tiettyjä mielipiteitä tai tuottaa "kantaaottavaa" (ikäänkuin Vasuri muuhun pystyisi ja kykenisi!) Taidetta ja Kulttuuria !!
Voihan vitun vittu mitä idiootteja. Eli se on nyt PAHEMPI, että ...mitä? kaikki suomijuntit ei ehkä tykkää jostain, kuin se että joltain LEIKATAAN jumalauta, vittu, PÄÄ IRTI !! siksi, että joku vitun varhais-kivikautinen villiapina ei vain kertakaikkiaan voi käsittää, koskaan, mitään !! ja kokee, että hänen paskahousuista, kuvottavan typerää, hourailevaa taikauskoaan on nyt "loukattu" ?!

Te olette naurettavia !!

Mutta kai se on Stadilaisista ikävää jos autot ei pala kadulla eikä kukaan vaivaudu edes, hei ! khamoon män! kivittämään mitään, esim ikkunoita mäsäks tai jotain. Siis tylsäähän tuo on! eihän sitä kiistää voi, kieltämättä !
Ja: kuka nyt haluaisi vittu ikkunansakkin ehjänä saatana !?? hahahaa joku Riisto Porvariko kenties ?!

Ja lopunkaiken; millä se työvoiman huutava pula voitaisiin muullakaan ratkaista kuin samoilemalla pimeimmässä Afrikassa, punaisessa savessa, ja etsimällä sieltä neekereitä, pitkin pusikoita ja tuomalla ne kaikkein hyödyttömimmät pelästyneet alkuasukkaat TÄNNE !!! moninaisine taitoineen, monine osaamisineen.
Palmuun on täälläkin kiivettävä! joka vitun ikinen aamu ! jos haluaa ananasta tai banaania tai apinaa, syödä. Ja hyötyä on myös risujenkeräämisestä kylän muureiksi ja renkaiden kerääminen kaulaan !!
Toki, HUOM!! mitään NOISTA edellämainituista, en toki TUOMITSE !! Ne ei kuulu minulle eikä NUO ole mitään kahelia ja keneltäkään pois!! Muttei ne myöskään ratkaisi pohjoisen ongelmia. No...ehkä apinansyöminen ON jo vähän "heviä"..

Ottakaa nyt ihan "iisisti" vain. Ei tässä olla menossa mihinkään Natsienmiehittämään Suomeen tai Neekereitä polttavaan Peräpohjolaan tai muuhunkaan. Nyt on vain pari eri mulkkua yhdessä paikassa, jauhamassa yhdenlaista paskaa muiden vastaavien kanssa. Ja pari muuta on nyt jossain muussa paikassa.
Näettekö ?! ei hädän päivää eikä syytä panikoida !


P.s Luulen, että se Soinin kaksoisveljeltä näyttävä "Sipilä" sai osan äänistä ihan säälistä ja myötätunnosta (poikansa takia).
Ihmisillä on hyvä olla äänioikeus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti