lauantai 25. huhtikuuta 2015

Hasselhoff Shown uusin jakso (4/10 kai)

Katsoin eilen tuon Hasselhoffin shoun uusinnan. Siinä oli "Khatarina Su´uri" eli Katariina Suuri eli Kata Kärkkäinen eli Katariina Souri, Sara Chafak tai "Chafka" tai "Safka" ja se vitun oudon menninkkäisen näköinen mulkku(?) Mikael Junger.

Junger oli niin jäykkä, että sitä voisi kutsua lähes jo paniikiksi, ja ilmeisesti ajatellut, että "jahaa..Hasselhoffin shou, ainutlaatuinen kunnia laiselleni Suomijuntille noubadille, mitä siis pisäisin päälleni..?... jotain mahdollisimman tyhmää ja rumaa ja mauttoman junttia ainakin!..".

Ja se puhui yllättävän huonoa Enklantiakin. Eikä sillä ollut mitään erityistä sanottavaa.
Ja niille kahdella ämmällä ei ollut senkään vertaa, sitäkään vähään. Ne vain ninku... istu siinä ja siiis sillee ...?

Kata mainitsi ihan hyvällä, mutta myös vähän naurettavalla englannillaan siitä Pleiboi jutustaan ja lopunaikaa olikin lähinnä hiljaa ja kuunteli Hässelhoffin monoloogia. Ja se vitun Sara Chafka-Safak-Charga-Chagra ...Tsiisus vittu miten tylsä Muslimi-Marokkolais narttu !!

Se ei osannut sanoa  MITÄÄN !! Ja kyse oli jumalauta "Talk Show"sta !! Eli "puhe ohjelmasta".
Käärmekkin olisi parempi ja puheliaampi vieras kuin se. Ja charmikkaampikin. Vittu miten tylsiä ja jäykkiä ja mitäänsanomattoman, "asiallisen", puisevia vieraita !!
Deivid parka ! joutui puhumaan lähinnä yksikseen ja itsestään saadakseen shouhun edes jonkinlaisen pulssin.

Suomalaiset on kyllä niin vitun naurettavan ja myötähävettävän jumiutuneita ja luutuneita ja jäykkiä ja panikoivia ja itsettömiä ja estyneitä muuleja, ettei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa hysteerisesti vai repiä tukka päästään ja kiljua vai mitä !

Sitä se kollektivismi ja kommunismi ja vääränlainen "Kansallisuus aate" ja muu typerä helvetin keskiverto hevonpaska teettää.

"Älä ole oma itsesi !"
"Älä sano noin !"
"Ei noin saa tehdä !"
"Ei tuommoinen voi olla !"
"Ota se pois päästäsi !"
"Haista saatana vittu !"

Kun kasvaa kuunnellen lähinnä tuota, rohkaisevaa ja asiansaosaavaa tiuskimista, niin...eipä kai siinä muutakaan voi kuin kuolla hiljaa sisältään.

Mutta on pakko toistaa, että : vittu miten tylsä ja yhdentekevä ämmä se oli se Sara Chafak !! Miten edes hiekkaählämi voi olla NIIIIN aivoton ja sisällötön !!!?
Se vain pyöritteli silmiään ja tiuskaisi pari vastausta pariin kysymykseen ja sitten möllötti siinä kuin jokin vähä-älyinen...
Ja siinä kakunsyöntikilpailussa se ei edes helvetin nirppanokkabimbo vaivautunut osallistumaan.
Täytyy kyllä sen verran sanoa, että hienosti ainakin SE eukko on tottavie "kotiutunut" ja soputunut ja samaistunut suomeen, siitä on tullut ihan yhtä tyhmä ja tyhjä ja tylsä ja ankea möllöttäjä kuin Kanta-Suomalaisista.

Vittu miten tylsiä vieraita !! Saatana.

Parempi olla edes joku ELÄVÄ ensi jaksossa.

Hakekaa vaikka vanhainkodista joku lähes-jo-kuollut vanhus ja takaan, että SEKIN on parempi ja enemmän elossa kuin yksikään noista.

Ja lopuksi Hässelhoff tietysti lauloi ! Ihan hyvän biisin, mutta se olisi voinut olla ainakin 5 säkeistöä lyhyempi kiitos.

Ja vielä on sanottava, että kun kuulee niitä suomenkielen ääntämys yrityksiä niin se saa kyllä kielemme kuulostamaan melko vitun typerältä kuten itse Kitti-autokin sanoi !!
Ja kuka voi väittää Kittiä vstaan !!!!?   häh?

Ja se "bändi" - "Ritarii Ässä bändii" - se on kankea !! Rummut oli hienoja tuossa jaksossa, tykkäsin siitä rummutuksesta, mutta muuten se on melko puiseva esitys kyllä sekin.
Se kitaristi tai mikä lie, se läskipäinen, oranssi tyyppi, se ihan PELKÄSI Deividin tulevan liian lähelle siinä laulaessa ja panikoi silminnähden.

Rauhoittukaa nyt helvetti sentään !! Ei sitä ensinnäkään juuri näe kuin muut suomalaiset eskimot !! Ei se ole globaali lähetys !! Ei se kiinnosta ketään, eritoten esitettynä moisella kielellä, osittain kuin Suomi.

No, mutta toivotaan, että Shou on vain parantunut loppuaan kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti