torstai 2. huhtikuuta 2015

Koomikot -arvostelu

"Koomikot" sarjan avausjakson arvostelu.

Toisaalta ihan kiinnostava, mutta myös mitä myötähävettävin ja outo. Mutta !! mikä tärkeintä; suomen TV:ssä sanottiin "kyrpä" !! hahahahaaaaaaaaaaa ja vieläpä ainakin kolmasti, minä ihan laskin. Ehkä jopa neljästi !!!

Aika on tullut !! Marxilainen "Korrektius" on tapettu !!! Hip-hip hurraa !! juhlikaa tuota, tavalla jonka parhaaksi katsotte.

Sarja tai jakso oli kieltämättä ihan käsittämättömän pliisu ja vaisu ja yhdentekevä pyllistys. Vaikka PPP jokseenkin on edelleen huvittava, ja melko helposti kyseisen poppoon paras.

Esim tuo "suomen Ständapkomiikan (ja eittämättä myös muun komiikan) syöpä" Sami Hedberg näytti lähinnä siltä kuin olisi mieluummin ollut kotona sohvalla löhöämässä ja syömässä kinkkua. Mitä hän elopainonsa perusteella paljon tekeekin. Ja Sam näytti myös suht ...ei tiedä, olisiko oikea sana "omahyäinen" ? omahyväiseltä ja itseääntäynnäolevalta, jääkiekon kokoisen valtavan, kimaltelevan kultaisen rannekellonsa kanssa. Joka suorastaan HUUSI huomiota.
Ja siellä metsässä hän oli lievästi sanottuna ylipukeutunut kuin jokin Stadin Herra tai paskantärkeä Stadin hintti. Ja sen näköinen, että "vittu ..jee!!... jiii-vitun-huu". EVVK.

Ja siinä esityksessäänhän siltä petti sekä kyvyt (yllätys tuossa!), että pokka ...ja kaikki muukin. Läski ei ittekkään viittiny enää vetää sitä paskaa kunnolla loppuun asti kun tajusi itsekkin, että "ei !...hei !?...ei helvetti!! e..en.h..eh..enhämmä o mikään saatanan oikea koomikko!!". Ja eihän se olekkaan, tiedämme kyllä  np.

Eikä sillä ollut koko vitun illan / päivän, aikana juuri mitään sanottavaa. Ei hyvää eikä pahaa. Joka silti oli enemmän kuin tuolla dementoituneen oloisella Tamperelaispoloisella eli ...mikäseKummelityyppinytolikin... Heikki...Silvennoinen? ko? ..niin kai, nin se !!
Vittu mikä zombie !! saatana !! Huh hellettä.
Se näytti siltä kuin olisi hetkenä minä hyvänsä saattanut kysyä lastenlapsiltaan (joita olisi kuvitellut ympärilleen), että "hei..mikäs vuos ny on?.... hei..tulkaas ny tänne nääs... haluu...hei! haluutteko kuulla papan tarinoita? ".
Mitä sille on oikein käyny ?... Onko se, sillä välin kun muut julkut on olleet ottamassa Botoxia, käynyt jostain syystä lobotomiassa?!!? Sehän on nyt muotia.
...siis.. ?!.... vai ?.. mit.... siis kai ? tai emmätiä... ehkä ... nooo mutta kuitenkin..

Hessu ei tainnu sanoa illan tai päivän aikana kuin se "vittuiletsä vai?" esittäessään kännistä. Tai ainakin oletan, että hän vain esitti.
Se ei enää keksi MITÄÄN sanottavaa !! Se on jo niin kuollut, että... voisi yhtä hyvin OLLA KUOLLUT !! (Ja ikänsä puolesta käsittääkseni myös PPP).

Mutta kuitenkin; Heedbärin Samppa näytti kyllä nauttivan pitopalvelun siunauksista, täysin rinnoin.
Salaatit, teet ja epäilemättä myös pullat, tekivät kyllä kauppansa.


Erityisesti tomusokeri näytti hänelle maistuvan.

Mutta miksi hän oli ylipäätään edes paikalla ?!.... sitä emme saa ehkä koskaan tietää.

Ja sama koskee melkolailla koko muutakin jengiä. Siis...tsiisus vittu miten platkua väkeä !! Se oudon-niminen akka, Miitta sorvali, oli edes jotenkin... jotakin.
Mutta en edes tiennyt kuka vittu se luunaamainen sälli oli, se lätkänpelaajan näköinen tyyppi ...ainakaan ennenkuin tuossa nyt! ihan juuri äskettäin, näin sen jossain mainoksessa.. se oli joku... Samppa?... Kai? ..Kimmo?... Seppo? ..eeeii... ootas ny... Jukka !?!? ..ei....no.. oli nyt kuka hyvänsä niin ei kauhean tunnettu. Eikä noteerattava. En tiedä miksi se edes oli tuossa "koomikoiden" tapaamisessa.
Joka oli yhtä hauska kuin jonotus hammaslääkärin aulassa.
Josko ei sitten hampaita, mutta syöntä särki, katsella Suomi-Komiikan niin surkeaa tilaa.

Suomalaiset osaa sitten kyllä edelleen !! olla niiiiiiiiiiiiiiiiin vitun jäykän puisevia ja koomisen kuritettuja ja estyneitä, että ei sitä voi kuin vain... katsoa pois !

SilläKÄÄN tyypillä ei ollut osaa eikä arpaa, illan "hauskuudessa" (koska sitä EI OLLUT!!)
Sitten oli se joku ...joku nuori naaraskin siinä. Joku, käsittääkseni, suomen ilkein ja Roustmaisin ja vittumaisin ämmä !

Mutten tiedä kuka se oli enkä tiedä nykään enkä edes guuklaa. Ihan kyllä nätti katsoa, mutta... en osaa muuta sanoa.
Sitten oli... joku muukin siellä kyllä oli ! Olen ihan varma, mutta kestänee hetki mieleenpalauttaa.
Vai oliko siellä ketään muuta?... itseasiassa....ei kai ...?...

No jaa...no..
....no no..... juuuauu... nooo joo no, en tiä... ihan "jjjj...blääh" se oli kyllä lopunkaiken.

Vähän amatöörimäistä kameratyöskentelyäkin ! Kamera heilahti siinä ainakin kerran !! Tosin tuossa Dedwuudin ykköskaudellakin on kyllä ollut melko heittelehtivää kameratyönlaatua ja kuvan ja muun, laatua. Mutta silti ouvr-ool homma pysyy kyllä kasassa.

* * * * *

Kenelläkään (muulla kuin itse PPP:llä) ei ollut mitään merkittävää sanottavaa tai annettavaa. Kaikki ne vain tuijotti "haavi auki" kuin kalat ruoka-aikaan* ja ihmettelivät... jotakin?... lavasteita kai ? tai ...jotain.. en tiä.

* (Sitaatti, mahdollisesti "Musta Kyy" sarjasta. Mutten voi vannoa varmaksi).

No, eniwei... siinä PPP sai tehdä vähän tilintekoa elämänsä kanssa ja purkautua ja muuta, ja muut äimistellä, tv:ssä.
Selvisi myös, että PPP on aito kaheli. Se saattaa seurailla sinua pitkin kauppojen käytäviä tai yht´äkkiä karjaista tiellä / kadulla  jotakin tai jotain. Hullu mikä hullu !

Ja siinähän oli sellainenkin osio, joka lienee "tullut jäädäkseen" (sarjahan  tuo siis on!!?) missä "hiillostetaan" yhtä jäsentä, tyhmillä kysymyksillä (kuin työhaastattelussa). Siinä tuli esiin suomalaisten ja eritoten näiden "koomikoiden" sieluttomuus ja tyhjyys ja epäluovuus ja töksähtävä moukkamaisuus ja mitäänsanomattomuus ja mukahauska-törkeys ja kokemattomuus.

Itseasiassa ihan-täsmälleen-sama-kuin-suomlantilaisessa-Roustissa !!!! Tääääääääääääsmälleen sama.

Luullaan, että kyse on vain; kaiken mahdollisen typerän kuran ja ajattelemattoman TÖRKEYDEN roiskimisesta ympäriinsä, siinä toivossa, että "jotain tarttuu". Kuin poliitikot vaalien alla.
Mutta asia EI OLE näin !! Uskokaa MINUA.
There´s more to it.

Vaikka kannatankin kuten tiedätte, sanoja kuten "kyrpä", teeveessä ynnämuualla, en ollut uskoa korviani kun se "joku nuori akka" kysyi PPP:ltä "haluatko tunkea kyrpäsi perseeseen?".
Sii....s.... M TÄH  VITTUA ? !

Tarkoittiko se OMAA persettään ? oliko se oikea kysymys / suora kysymys ...vai moukkamaista amatööriutta ?! (toki älä masennu jos tämän satut itse lukemaan ! kuten SANOIN !! olen aina kaiken kiroilun ja räävittömän puolella. Jos ei muusta syystä niin siksi, että nykyajan Natsit eli samat kuin Natsitkin eli Vasemmisto, on alkanut leikkiä nyrpeää AngloAmerikkalaista tiukkapipoa ja sensuroida asioita! -Sanan yms vapauden tähden).

Ja ...kuten pelkäsinkin sitä katsoessani, pitihän se jonkun (Hessun) mennä ja möläyttä se ylä-astelaisen mielestä ehkä hauska lohkaisu "oletko runkkari?"  tihihihi ! ihihihhihiiiii.
.................................................
....    ......
..
....................

" vittu jee! hahahaaa jee!! "


Ei jeesus vittu hei !! Khamoon män.
Nyt tiedän miltä tuntuu, jos ja kun joutuu kuuntelemaan vaikkapa seniilin isänsä rivoja tarinoita ja härskejä ehdotuksia.
Kertakaikkiaan kamalalta ja myötähävettävältä.

Jos pääsee kysymään PPP:ltä mitä vain niin... miksi helvetissä kysyisi TUOTA ?!?!? voiko paljon tyhmempää ja idioottimaisempaa ja Tamperelaisempaa kysymystä ollakkaan ?! Tsiiiiiiisus !

Suomalaiset: jopa törkeydessä on oltava joku vitun TAJU ja MAKU. Mm noista syntyy se Oikea Roust. Ei silkasta sonnasta ja törkeyksistä vailla mieltä.

Ja; miksi tuohonkin ohjelmaan piti, PPP perkele! sijoittaa sellainen, mennään pusikkoon, osio !? Ei se ole niiiiin kiehtova kuin ilmeisesti luulette sen olevan !!
Jos haluasin joko, nähdä komiikkaa pusikossa tai vain olla siellä... menisin sinne !! itse. Yksikseni.
Mutten halua mennä tuonne ulos, pensaisiin tms. Olen mieluummin sisällä kuin mikäkin valkoinen ja sivistynyt, tylsimys. Enkä edes alasti ! (no.. ehkä joskus ..)

Hyvää oli mm se, että kuten itse PPP sanoi, ei komiikkaa VOI sensuroida tai alkaa varomaan kenenkään loukkaamista kuten Modernit Viralliset tahot mitä ilmeisimmin haluaisivat. He haluavat teljetä luovuuden ja jumalan -hengen, johonkin pieneen ja pimeään koloon, mistä sitä ei enää ikinä löydetä. (Kuten Zimi Hoffan konsanaan [tosin uskon, että zimi on Muukalaisten luona. Eikä tämä ole edes vitsi ! olen siitä suht vakuuttunut...  luin erään muukalaiskontaktitapauksen joka vahvisti vakaumustani.]).

Mutta..eniwei, katsotaan nyt sitten, josko tuo tuosta paranisi ja ylenisi jne. En kuitenkaan odota liikoja, sillä samat naamathan siinä kai on? koko ajan..?..

(Ja itse PPP on jo melko seniili sekin : /    ...se hihitteli jo lähes kaikelle. Mies poloinen. Mutta se ja Miitta, on kyllä hämmästyttävän saman näköisiä kuin "aina" ennenkin. Se on kyllä sanottava.)


No...tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti