sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Uusi hyvä sivu (linkki)

Löysin hyvin lupaavan sivun, kaikesta UFO, chemtrail yms aiheista.

http://altereddimensions.net/2015/chemtrails-mysterious-white-silver-orbs-flying-around-them

Olen jäänyt jumiin tutkiessani kuumeisesti joka ikistä mahdollista asiaa tuolla, kannattaa varata jonkin verran aikaa jos on kiinnostunut.

Itse tuosta linkistä; siinä käsitellään "chemtrail"eja eli kemikaalivanoja taivaalla. Jotka lienevät 100% faktaa, ja joita olen itsekkin sekä nähnyt / seuraillut, että kuvannut ja nähnyt niissä myös sekalaisia liikkuvia aluksia, mutten muistaakseni noita "chemtrailpalloja" mitä tuossa videossa.

Joku tuolla ylhäällä touhuaa jotain ! voitte uskoa huviinne.

Itse olen päätynyt sekä tuohon vaihtoehtoon, että ne liittyisivät sään muokkaukseen ja mahdollisesti lämmönkarkoitukseen tai sitten ihmisten jonkinlaiseen hallintaan / sekoittamiseen.
Se ei olisi ennenkuulumatonta, että esim jokin armeijan osio vaikkapa U.S.A:sta suorittaisi jonkinlaista koetta jossa kaniineina saa luvan toimia... kaikki ! Siiiinäää ja mii-i-nää, siiinäää ja mii-i-nää.

Mieleni tekisi ampua tuollainen kemikaalikone alas !! SITTEN näkisin mitä tai ketä siellä oikein lymyää, saatanan kusiluihut vitun rotat !!

Jos joku tietää jotakin tai on mielestään selvittänyt asian niin ilmoita helvetissä siitä kommenteissa.

Kannattaa myös katsoa se video minkä joku on itsestään kuvannut nukkuessaan kun on unihalvauksen aikana nähnyt jonkin mustan hahmon (kokemusta löytyy! totta on nekin) ja saanut sen sitten narulle. Aika vitun outo ja hyytävä, kieltämättä.

Jos kyse olisi todella siitä, että "demonit yrittävät tappaa" eli että SE olisi unihalvauksen selitys...niin, no; minua ne vihaavat niinikään ja yrittävät sillointällöin päästää tämän ulottuvuuden päiviltä !!

Joten: haistakaa demonit pitkä vitun paska ! .....mitä jos MINÄ käynkin TEIDÄN kimppuunne !!? saavuttuani SIIHEN ulottuvuuteen ! Oletteko miettineet SITÄ !?!?
Miettikää saatanan demonin perkeleet SITÄ !!

* * * * *

Pari hyvää aave / haamu pätkääkin tuolta löytyy. Niitä en yleensä ole noteerannut tai niihin niiiiin uskonut tai niistä välittänyt, mutta ainakin se Disniwööldin video on kyllä aika vitun khuul. Outoa totisesti.

Ja mielenkiintoinen on tuokin : http://altereddimensions.net/2015/disc-shaped-ufo-transported-military-convoy-near-area-51

En osaa sanoa onko tuo mahdollisesti "alkuperäinen" eli niiden mulkosilmien oikea Lautanen vai joku Jenkkien oma "takaisinmallinnettu" räpellys, mutta..... hemmetin virtaviivaisen tyylikäs se kyllä on !!
Hieno alus !!

Se voisi nippanappa olla amerikkalaisten oma, sillä sen muodossa näkyy vähän tuollaista..."maapallollista" kolmiomaisuutta ja häivelentokoneen kaltaisuutta. Ehkäpä kyse on uudentyyppisestä futuristisesta hävittäjästä ?
Odotellaan nyt.

Luulen, että (tämä EI OLE mikää salaliitto..juttu !) noihin asioihin verrattuna, on Valdelle yms toimijoille suht yhdentekevää kuinka monta neekeria Stadissa on tai jos ME siitä valitamme !! HAHahaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti