lauantai 4. huhtikuuta 2015

Neekeri = Loinen ?!

On pitänyt jo pitkään tämänkin sanoa.

Kuten eräs kommentaattori eräässä blogissa kirjoitti; "neekerit ei ole ihmisiä, ne on loisia".

Englanniksi, mutta tuo on sanatarkka kääääännös. Verbatim.

Kun tuota aattelee niin se käy yhä enemmän ja enemmän järkeen. Juuri noinhan se ON.

Neekeri todentotta ON !! eräänlainen loinen. Ei mikään oikea olento saati sitten "ihminen". Mutta kategoriassa "loiset yms".

Luin tuolta Kräkkedistä juuri jonkin jutun, eilen, jossa nekin vitun neekerin jalustallenostelijat taas muistivat vuodattaa liberaalin-ymmärtäjä-komentelijan-kyyneleitä neekerin puolesta ja mainitsivat, että "...kun ´Mustia´ vihdoin alettiinkin kohdella kuin oikeita ihmisiä!.."

(Pahoittelen "M-sanan" käyttöä, mutta kyseessä oli kräkked!!)

Tulin sitä lukiessani, paitsi ärsyyntyneeksi jne, niin miettineeksi juuri tuota, ja sitä, että "niin...ja se onkin ollut teille anglomulkuille SUURI vitun virhe". Sitä ovat saaneet katua ja usein ja paljon.
Nykyäänhän on jo esitetty (asia on kai käsittelyssä par´aikaa ...?!) ihmisoikeuksia delfiineille ja simpansseille !!! (Ei Apasseille !! HUOM !! vaan SIMpansseille.)

Sitten... jos niin käy, että tuo vitun sula-hulluus menee läpi, ei kestä kauaa kun niitä jo vaaditaan mustalaisillekkin !!

(Ja; kyllä! huomasin iltalehden artikkelin missä joku manne vinkui mm sanasta "manne".)

Siis "ihmis oikeudet". Niitä.
Ne tarkoittaa kai ...Oikeutta olla ihminen? vai ?... tulla noteeratuksi ja ajatelluksi ja kohdelluksi "kuin ihminen" ?! Siinä tapauksessa, kyseisten eliölajien tulisi ehkä ensi-sijassa käyttäytyä ja pukeutuakkin ! "kuin ihminen" ja elää ja olla kuin ihminen, sanotaan nyt vaikka, että näin aluksi joku koepätkä....vaikkapa.... 6000-vuotta ?! vai seittemän? !

Mutta eksyin jo aiheesta ! Eli siis; neekeri EI OLE ihminen, mutta ihmisen loinen.
Siinä on oikein loistava ja tyhjentävä selitys kaikelle "neekerille".
Kuten streptokokkibakteerikin, seuraa neekeri ihmistä lähestulkoon kaikkialle ja on ällistyttävän "resilientti" (suomeksi: "vastustuskykyinen" tai "sitkeä") kaikille hoitomuodoille ja suojautumisyrityksille.

Se tulee aina valkoisen perässä ja vaatii itselleen osaa valkean leipomasta kakusta... ilmaiseksi !! Ja saa sen tai ei, seuraa siitä syytöksiä ja panettelua ja uhkailua ja vähättelyä ja yleistä päänaukomista ja varkauksia ja tappoja ja murhia ja raiskauksia ja muuta. Toki on olemassa yksi tai kaksi poikkeusneekeriä jokaista sataamiljoonaa kohti, mutta se on häviävän pieni määrää kokonaisuutta ajatellen.
Ja itse asiassa....... luultavasti ne vaatii koko kakkua ja leipuria ja leipomoa myöden, KAIKEN !! ei vain osaa kakusta eli siivua.

Vaikka kruunaisit neekerin Marssin presidentiksi tai Veenuksen keisariksi, ei se ikinä riittäisi. Sellaisia ne vain on. Sekin olisi vain "peiteltyä ja käänteistä Rasismia™".

Juutalainenhan katsoo joka tapauksessa ansaitsevansa nuo virat ja paaaaaaljon paljon muuta vain koska on sattunut syntymään Juutalaiseksi. Ja silti sekin valittaisi loppua vailla, vaikka saisikin ne ja enemmän. Se on niiden yksi "juttu".

Neekerit ja Jutkut; niillä ei o mitään tajua. Totisesti, he ovat kuin luotuja "politiikkaan". Synnynnäisiä poliitikkoja.

Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti