torstai 16. huhtikuuta 2015

MaMu edustaja ?!

http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041419495996_eb.shtml

"Ei toivottavasti" olisi oikea vastaus.

Edusrottien kuntaan puuhataan nyt, yllättys ja yllätys ! Maahanmuuttaja™  Ehdokasta.
Ja: jo oli aikakin !! On ihme, ettei tätä ole vielä tämän enempää toitotettu.
Tokihan siellä jo Bwambana Bumba on eli "Jani Toivola", mutta että nyt pitäisi saada lisää sekalaisia sekarotuisia ja sekataustaisia sekopäisiä ...piskejä !?

Ei kiitos, minä sanoisin.

Me emme ole alunperinkään HALUNNEET jakaa tätä suomlantia kenenkään kanssa, jotan kaikki tuollainen on kaivoon kannettua vodaa.
Se tulee vain rasittamaan ja ärsyttämään ja aiheuttamaan kitkaa ja kitinää ja katkeruutta ja hyljeksintää ja vieraantumista ja sen sellaista. Ja SITÄKÖ te haluatte ? vitun ääliöt saatana ?.... huoh teidän kanssanne!!

Mutta taas..toisaaaalta..... heeetkinen?... tämähän saattaisikin olla oikein HYVÄ juttu, sillä se voisi vihdoin!!! rikkoa tämän yhdentyneen suomen, ja lähettä kaikki "maakunnat" eri suuntiin kuin galaksit universumin oletetusta ytimestä. Ympäriinsä, pitkin-poikin, eli haluamani lokaalisuus toteutuisi ja Vapaamuurarien hirvittävällä vaivalla ja tuskalla ja vaivannäöllä pystyttämä keinotekoinen ja hutera ja koetteleva "Yhteiselo" ja "Ykseys" romuttuisi ! AHhahaaaaaaaaa. Minä nauraisin, ainakin vetauskuvallisesti, jos näin kävisi. Siitäs saisivat saatanat, helvetin ylimieliset käärmeet.

Ja ns "Poliitikot" joutuisivat etsimään oikean ammatin ja elättämään itsensä jonkinlaisella työllä tai vaikka rehellisempänä varkaana ja / tai loisijana ja luoja ties mitä siitä seuraisi.

Mutta itse asiasta vielä; suomessa ei tarvita mitään vitun Maahantuotujen Edustajaa, koska.....no.. juuri mistään syystä.
"Me" emme ole rakentamassa mitään vitun "parempaa suomea" saatanan olettelevat neekerinperkeleet !! Suomi oli jo ihan ...Suomi! ennenkuin tänne änki yhtäkään värillistä. Jotka yleisestiottaen jättävät tuhovanan jälkeensä, menivät sitten minne vain. Kuin kuoleman ja tuhon hyökyaalto / "tsunami".Mis meijän edustajiya o ?! jouuu...häh !?


Vaikka tuo ^^ ei edusta neekeriydestä 100%ttia (prosenttia) se edustaa niistä tarpeeksi suurta prosenttia. Ja nuo ei tarvitse "edustajaa". Mitä sekin "edustaisi" ? kräk-kokaiinin myyntiä siltojen alla? jengielämää ja raiskailuja? regeimusiikkia? vai mitä ? Vai niitä vitun 5 miljoonaa neekerinpentua mitä ne talipalloamuistuttavat muijansa jatkuvasti sikiää ?!
No !

(Miksi nuo muuten käyttää housuja ylipäätään yhtään??!?! herää kysymys)

Suomalaiset ei tarvi Mamuedustajaa vaan mm muurin ryssien ja meidän välille, paremman ja järkevämmän pään, enemmän rahaa kiertoon..jostakin! ...visioita ja sekalaisia töitäkin kai, ja sekalaista muuta. Mutta vaatimusten listalla EI ole "murjaanien kansanedustajaa".

Jos myytte suomen niille, niin ...te olette myyneet suomen niille.
Siinä tulee olemaan teidän perintönne tulevaisuudessa; te myitte oman kotimaanne, nekruille jotka ei tarjonneet MITÄÄN !!!

Jep ! PerusPoliitikoita oulrait. Täysin hyödyttömiä, loisivia kirppusäkkejä.


Haistakaa vittu.


P.s Miksette vain paskantaisi meidän, vähän modernimpien sukupolvien, päälle? syliin tai naamalle, ihan sama. Siitäkin meille jäisi ihan sama asia: ruskeita hyödyttömiä pökäleitä, valumassa hitaasti suuntaan tai toiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti