torstai 23. huhtikuuta 2015

Ei Maihin kiitos !
No !! Mutta !! Wau !!

Tuota tyyppiähän Texas Arcane on hehkuttanut alusta asti ja paljon, ja ainakin TÄMÄN perusteella; saattaa tuossa äijässä edes jotakin itua olla.

Ajatelkaa jos joku Suomi-Juntti sanoisi NOIN !!!
"Älkää ottako niitä vitun neekereitä maahan!" ...saatatteko edes käsitttää mikä "kulttuuriväen" älämölö ja möly ja älytön möly yms siitä nousisi ?!?
Meteli muistuttaisi sitä kun ja jos, eläintarhassa jostain apinahäkistä siirrettäisiin täysin toisenlainen apina täysin toisenlaisten apinoiden häkkiin yön yli, jonka ne sitten hoksaavat kunhan heräävät. SITÄ se ehkä muistuttaisi.
Eikä siitä kuultaisi loppua...ehkä koskaan. Kuten "Holokaustista". (Siis siistä mikä kävi jutkuille, ei niinkään niistä loputtomista muista mitä on käynyt lähes kaikille muille).

B R A V O !!!!

Bravo Tony !!

Aattelin itsekkin "jotain tuon suuntaista" kun näin tuon uutis-otsikon, että TAAAAS on kaatunut tai uponnut tai jotain, "flotillallinen"neekereitä ja muita murjaanin perkeleitä.
Ehkä kylmää, mutta toisaalta ...pakollista ainakin, ajatella että "ihan hyvä". Hyvä niin.

Jos Vasurien "huoli" maailman ylikansoituksesta olisi todellinen niin eikö tuonkin tapahtuman pitäisi olla heistä mitä mahtavinta ?
Ja hyvähän se on, että jos ja kun jengiä kuolee isoja lössejä, on ne sitten juurikin sitä alinta laatuluokkaa ja neekereitä yms.

Oli myös sellainen otsikko, että EU:n byrokraattiset paskiaiset kokoontuvat "hätäistuntoon" asian tiimoilta, ja vaikka jo odotin sitä samaa ideologista latteaa horinaa, tuli sieltä jotain odottamattoman järkevähköä!! Nimittäin; he suosittelivat etsimään ja TUHOAMAAN kaikki ihmis-salakuljettajien alukset ennenkuin niitä voidaan edes käyttää !! Hyvä !! Hienoa.
Jotain haapean ja kaukaisen järkevähköä.


Mutta silti; aatelkaa tuota Apotin lausuntoa !! Primääri Ministeriltä vieläpä !!
Mikä ero selkärangassa ja "munakkuudessa" onkaan jo suomlantilasen ja Aussin välillä !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti