keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Koomikot sarjan toinen arvostelma

"Koomikot" sarjan alussa tuossa filmikela animaatiossa, Heikki Silvennoisen ilme ei muuttunut YHDESSÄKÄÄN kuvassa !! Houlyy shit !! Se on niiiiiiiiiin väsynyt ja seniili.
Heikin päivänä minä luulen, että vain yksinkertaisesti nukutaan. Ehkä käännetään vähän kylkeä, mutta muutoin: nukutaan !

Lehmä myös paskansi siellä taustalla kun Pirkkaa haastateltiin sen jälkeen kun se oli kurissut(kurinaa) aikansa lampaille.


Yksi asia mikä tuosta hyökkää päälle, paitsi Samin kolmoisleuka, on se ettei juuri kenelläkään näistä "koomikoista" ole ikinä mitään hauskaa sanottavaa. Ei siviilissä ei keikoillaan ei tuossa ohjelmassa !! ei missään !! Joten ....väkisinkin herää kysymys, että.... "miksi niitä oikein pidetään koomikoina / hauskoina?".

Tykkään kyllä ohjelman ideasta sinänsä, mutta sen toteutus on taas suomalaisille TV ja elokuva väelle niin tyypillisen amatöörimäistä ..että !!
Ja suomalaisille on sellainen(kin) ongelma hauskuuden kanssa, että ainakin miehille suomi on niin julma ja kylmä ja armoton, että jo SE vie suurimman osan sielusta ja persoonasta ja ns"mehut" pois, ja ne jotka on armeijankin käyneet.. no, niistä on enää tyhjä kuori, hylky, jäljellä.
Niissä ei persoona asu !

Saati sitten hauskuus. Eikä suomessa oikeasti voida sietää oikeasti HAUSKOJA ihmisiä ! (uskokaa pois vain !) Nähkää; maailma koostuu keskinkertaisista idiooteista. Ja NE, luulevat, että vain VAKAVA on TODELLISTA ja MERKITYKSELLISTÄ. Ja täten HE sulkevat kaiken oikeasti sielullisen ja hauskan ja lapsenkaltaisen ja värikkään ULOS !! Ja sitten ihmettelevät siellä sisällä, että mihin kaikki kaunis ja hauska katosi ?
Vitun tympeät typerykset !!

Haistakaa vittu. Go fuck yourself.

* * * * *


* * * * *

U see what i mean ?! ^^  hiffaatteko ?

TUO on suomen yksi primääri ongelmia. Kaikki on LIIAN siististi ja loppuunasti (tavallaan!!!) suunniteltua ja huoliteltua ja siloteltua, mutta lopunkaiken SE on vain pelkkää pintaa. Ja tiedätte tämän kyllä syvällä ..takapuolessanne jos ette muualla.

Täällä ei jää edes tilaa millekkään hauskalle, koska kaikki hoidetaan kyborgin tehokkuudella ja robotin tarkkuudella ja byrokraatin pedanttiudella (eli tiukkaperse-pikkutarkkuudella).

Suomi on tässäkin suhteessa hyvin paljon Pohjois-Korean kaltainen. Kaikki on pinnallista ja kireää kuin Hasselhoffin shoun yleisö, ja päällepäin esitetään kaikille "ulkkiksille" roolia, ikäänkuin olisimme ihan kuin he. Vaikka suomalaiset ja anglot muistuttavat toisiaan todellisuudessa yhtä paljon kuin futis ja peruna.
Kieltämättä...ehkä kaukaisesti, mutta se samanlaisuus täytyy siltikin kyllä ihan HALUTA nähdä, jotta sen voisi havaita.

( Tai vaihtoehtoisesti neekeri ja ihminen. Ihan sama. )

Eniwei, taaskin kerran, tuossakin jaksossa ainoa joka sai mitään hauskaa aikaan oli PPP. Kaikki muut vain tuijottaa kuin ruumis, kattoon tai horisontaalisesti ...johonkin.
Ja Heedber haluaisi vain levätä tai syödä ...tai luultavasti molempia. Mutta ehkä päinvastaisessa järjestyksessä.


Suomalaiset on tynkäkasvuisia ihmisiä. Sekä kulttuuriltaan sinänsä, että ehkä erityisesti huumorintajultaan.
Nähkää; Anglot ihan oikeasti osaa kestää KRITIIKKIÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (huomasitteko miten monta HUUTOMERKKIÄ laitoin ?!?!?!?!?!?!)
Ja osaavat tehdä huomioita (jotka on suomessa olleet perinteisesti pannassa ja kiellettyjä) ja tuoda ne hauskasti esille, ja loukata toisiaan hauskasti ja silti totuuden mukaisesti. Ja Anglot EI palvo tietääkseni IHMISTÄ jumalana kuten suomijuntit vaan neekeriä ja juutalaista ja rahaa ja valtaa ja jotkut myös ihan sitä itse "jumalaa".

Eikä anglot ole autisteja koko vitun rähjäinen sakki, kuten suomlantilaiset.

Pelkästään tuo Deadwood, joka EI OLE ensi-sijaisesti mikään komedia tietääkseni, on hauskempi kuin mikään suomalainen audio-visuaalinen teos...ehkä ikinä. Ainakaan mitä äkkiä tulee mieleeni !!
Ajatelkaa tätä ihan oikeasti !! Anglot huitaisee tuosta noin vain, vasemmalla kädellä kokoon ....jotakin JA pistävät siihen MYÖS huumoria.. ja SE !! tiputtaa lähes pallilta. Se on NIIN vitun hauskaa. En ole piiiiiitkäään aikaan nauranut niin paljon kuin nyt katsoessani Deadwoodin uudestaan ja eritoten sen kohdan (mitä en ollut aiemmin vielä edes nähnyt) missä Al matki E.B Farnumia !! jeeeesus vittu !! hahahahaaa SE. OLI. LOISTAVAA !!!

SE !!!! on laatu työtä, sekä käsikirjoittajalta, ETTÄ näyttelijältä !! SIIIIIIHEN tulisi näet suomi-lantajunttini, pyrkiä. Siihen.

Tuo kyseinen lause meni sanatarkkaan näin (oma ja Virallista PAREMPI, suomennokseni) : Al ==> EB:lle "ja mitenkähän SE keskustelu mahtaisi alkaa?... *muuntaa äänensä ällistyttävän hyväksi imitaatioksi EeBeestä* ´koska Al nyt näyttää lähinnä ..pelkältä vitulta, lähetti hän tämän ruusun´ ?"
L o l.

Jaa no... löysin tällaisen version Youtuubista... joko tuo on erilainen / muutettu tai sitten muistin tuon snadisti väärin.. mutta menköön : https://www.youtube.com/watch?v=pSchfzne9HU
Mutta mielestäni tuo ON erilainen versio kuin se mikä tuli TV:stä, no mutta... oli miten oli, helvetin hauska se oli.

Tuollaista ei ikinä ole missään kotimaisessa amatöörimäisessä räpellyksessä !! Ei ikinä.
Mutta toisaalta ...ymmärtäähän se, sillä matkiakseen jotakuta, täytyy tuolla jollakulla olla persoonallisuus !! Kuten Ändi Mäkkoilla tai Maikilla tai jollain. Ja suurimmalla osalla näitä vitun "sammakonnäköisiä mulkkuja" ei sitä ole. SE on tämän maan ongelma.

Suomella onkin nyt ongelma kun sekä ändi, että maikki, on molemmat jo liian vanhoja ja liian nähtyjä ja loppuunkaluttuja, kun kumpaakaan ei voi enää käyttää sinä itsestäänselvänä "supervieraana" kaikissa TV:n eri ohjelmissa. Nyt puuttu SE tyyppi. Sitä ei enää ole !

Soinin karjustahan sitä kai on yritetty leipoa, mutta sangen laihoin (ironista) tuloksin sillä äijässä on karismaa ja persoonaa kuin autokauppiaassa. LIHAVASSA autokauppiaassa !
Tai ihan vain: suomalaisessa poliittisessa vaikuttajassa.

Suomessa on pirun vaikeaa tarttua mihinkään henkilökohtaiseen kun täällä EI SAISI OLLA mitenkään henkilökohtaisesti omaleimainen ja erilainen, eli ihan vain: oma ittensä.
(Siis koskee niitä jotka OVAT erilaisia. Suurin osa EI ole.)

No, mutta kuitenkin, takaisin tuohon ohjelmaan, sen yhden tyypin nimi siis on "Jarkko Tamminen" muistaakseni. Se veti siinä Tawja Hawosen imitaation. Se oli kyllä oikeasti hyvä, ei erityisen hauska, mutta melko moitteeton teknisesti, ihan imitaationa sinänsä.

Jarkolla on sama ongelma kuin suurimmalla osalla ihmis ja apina kuntaa; se niin mielellään olisi hauska, mutta kun ei ole. Moni haluaa olla hauskempi kuin ON, mutta siihen osaan voi vain syntyä sitä ei voi hankkia.
Ja se, että on "vähän sellain, positiivinen tyyppi junou?" ei tarkoita sitä, että on hauska.

Oikea hauskuus on itseasiassa ihan helvetin harvinaista. Ja sitä on muutamaan eri versiota, tai ainakin kahta (kuten kaikkea muutakin) eli hyvää ja pahaa, kilttiä ja harmitonta / ilkeää ja julmaa. Ja näiden yhdistelmiä.

Ja suomalaiset on vain ihan liian kilttejä ja lutusia ja nallekalhumaisia jne, ollakseen sillätavalla viiltävän ilkeän hauskoja kuin esim Roast vaatisi. Se on suomalaiselle todella hankalaa, vastakarvaan silittämistä. Ja käy siksi hyvin vaivalloiseksi ylämäeksi, vääjäämättä.
Sitä voi toki vähän harjoitella, mutta se on silti suomalaiselle koko siihenastisen elämän ja koulimisen ja ehdollistamisen / kasvatuksen yms lähestulkoon vastakohta. Siksi se ei tule luonnostaan finuiitista.

Ja yksi suurin puute ihmisillä jotka eivät ole hauskoja, on se, että: he eivät ole "nokkelia" ! Mitä taas minä OLEN, mutten ikinä tuo sitä esiin tässä blogissa, vaikka perkele mieli tekisi enemmän kuin luulettekaan !! ...perkele ! Mutta minä pidän linjani, "ei helmiä sioille!" eikä varsinkaan ilmaiseksi ja netissä.
PPP osoittaa kyllä aina välillä sitäkin, muttei se yllä minun tasolleni. Uskokaa tai olkaa uskomatta. Ja SE on jotain mitä joko ON tai EI !!!! Eikä sen määrä ikinä muutu lopunkaiken. Toki sitä harjaantuu yhä hauskemmaksi ja paremmaksi iän myötä, mutta jos on ihan täysi tumppu aluksi niin on sitä aika pitkälti myös lopuksi.
Insinöörin tylsällä ja kalsealla mielellä on kammottavan vaikeaa "ajatella mitään hauskaa". Vai ..montako kuoliaaksinaurattaja-insinööriä olette tavanneet? tv:ssä nähneet? tuubissa?..missään ?
Ja suomalaiset ON suurelta osin juuri noita vitun ..puisevia perkeleen pölkkypäisiä...

...insinöörejä.

(Sangen suomalainen "luuk" muuten tuo^^ eikö?)

Syitä on vielä paaaaaljon lisää miksi suomessa niin ja näin, ja se ja se ei toimi tai toimii ja blääblääblää, mutten niitä nyt ala luetteloimaan tähän ja ilmaiseksi ja anonyymina ja niin eespäin.

Mainitsen vielä sen, että;  se osio ohjelmasta on erityisen vaivaannuttava missä ne "hiillostaa" yhtä jäsentä siinä (jo humpuukiksi todetussa) valheenpaljastus aparaatissa. SE jos mikä, on kiusallista. Huoneessa vain kaikuu kaikki nekin vähän kalahdukset ja sihahdukset (luultavasti lähteenään toimii Sami Heedberg) mitä saatavilla ON, ja muutoin siellä vallitsee samanlainen hiljaisuus kuin kuun "rauhallisuuden meressä". Siellä voisi kuulla ninjankin lähestyvän*, niin vitun hiljaista siellä ON !!
Kukaan ei keksi M I T Ä Ä N hauskaa tai edes järkevääkään!! kysyttävää.
Se on tylsää kuin Marttakerhon sunnuntai. (Joka luultavasti ON melko platkua meininkiä).

* (käytin alunperin toisenlaista vertausta, mutta se on niin hyvä, että takavarikoin sen täältä blogista, ja käytän tuota ninja juttua sen sijaan, joka sekin on melko loistelias kyllä lopunkaiken).


Mutta se osio on kammottavaa katsella. Se on kuin ryhmä ylikuritettuja lapsia (eli suomalainen pähkinänkuoressa) yrittäisi epätoivon vimmalla keksiä jotain "tuhmaa" sanottavaa, muttei vain kertakaikkiaan keksi ! Ei millään. Ja se päätyy sitten siihen typerään, munattomaan klisheeseen, että aletaan vain yksinkertaisesti kysellä tyhmiä... kuten "oletko runkkari?" ..."haluatko panna kyrpäsi perseeseen?" jne jne AD faking NAUSEAM !

Onko TUO teistä HAUSKAA ?!?!!?!?

Minä keksisin ihan totaalisesti vaikka mitä !! vaikka olisin yksin, ja keksinkin jo!! mutten voi valitettavasti niitä tännekkään antaa. En tiedä mihin minä niitä ylipäänsä luulen säästeleväni, mutta...haay?! minkäs teet!?

Jos nyt jotain tänne sopivaa pitäisi keksiä niin voisin kysyä vaikka Pirkkapekalta, että "näytätkö OMASTA MIELESTÄSI yhä edelleen, kilpikonnalta?"
Tai, että: oletko koskaan harkinnut asian tiimoilta plastiikkakirurgiaa ?
Taaaiii ehkäpä.... kysymys ..ihan kenelle vain: "arvostatko neekerien saavutuksia arkkitehtuurin ja säieteorian saroilla?"

Tai.. "oletko koskaan käynyt homobaarissa?" tai  *poistettu!!* liian hyvä ilmaiseksi, sry.

Junou, esim jotain tuon suuntaista.

Heedberiltä voisi yksinkertaisesti kysyä sen painoa!..... tonneissa siis. (Veikkaan alun kahta.)

Summa Summarum: tuon on parei alkaa olemaan jossain välissä jopa hauska!! tuon "koomikot" ohjelman. Minulle tulee eräs sanaväännelmä mieleen, miksi tuota ohjelmaa TULISI kutsua, nähdyn perusteella ja se EI OLE Koomikot !

Mutta odotetaan nyt, josko se heräisi yllättäen henkiin, kuin zombieneekeri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti