maanantai 27. huhtikuuta 2015

Nepalin järinä

Hah hah haa.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015042719589961_ul.shtml

Sinne jäivät kuin knalli kalliolle. Ja tunsivat itsensä varmaan melko tyhmäksi, pönöttäessään täysin tyhjänpanttina noissa tamineissa lentokentällä.
Mutta hyvä näin. Ei tarvi koirienkaan lähteä mihinkään vitun vinkuintian saasteiseen paskakasaan haistelemaan raunioita ja ruumiita.
Saavat retkottaa kotonaan sohvan ja takan välissä, puhtaampana ja turvassa.

Niin eli siis: yritti taas, Maa-emo tai Maa-äiti, ravistella noitakin murjaaneja turkistaan. Mutta siellähän niitä, piisaa... vielä moninaisia miljoonia.
Ei hätää MoniKulttitärähtäneistö! ei ne mihinkään lopu !
Ei pääse lähteenne ehtymään.

Mutta onhan ne, ikäviä, moiset järistykset. Pilaavat senkin vähän mitä tuolla on mitään ehjää ja hyvää tai kaunista. Ja siis tappavat sen kun vain tapetuksi saavat. Kuten siis muslimitkin.
Ne on kuin "ihmis"versioita maanjäristyksestä !! hahahaaa.

P.s tiesittekö, että Mount Everest on jo täynnä ruumiita / niiden peitossa !? Jos haluatte, niin tsiigatkaa kuvia. Melko kammottavaa ja samalla kiehtovaa. Niitä ei ole kerätty sieltä pois vaan ne vain jätetään sinne ja sitten ne jää ja lumi ja muut voimat siellä pakastaa ja säilöö kuten Ötzin konsanaan.

Tavallaan se on aika hieno ja jopa kauniskin tapa kuolla ja tulla "haudatuksi". Se ei ole yhtä klaustrofobista kuin tulla istutetuksi maahan, ja vielä jossain helvetin laatikossa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti