perjantai 17. huhtikuuta 2015

Pari valittua sanaa juotavista

Ensinnäkin, tämä ikuisuuskysymys minulta teille muille; miksi VITUSSA !!!!!!!! misssssääääään ravintolassa tai muussa syöttölässä, EI IKINÄ OLE TARJOLLA P O M M A C C I A ?!?!?!!?!?

W   T   F  !!!!!?

Ja toisekseen; ....maistaako kukaan Marlilla niitä mehuja !??
Siis...tajuatteko te itse kuinka vitun kamalia ne on ?! Hyi jjjjumalauta !! saatana !!
Erehdyin jokin aikaa sitten ostamaan jonkin Marlin mehun, ...appelsiini... ja ehkä mandariini, kuulostaa hyvältä yhdistelmältä? eikö ?

Se EI ollut hyvää !

Se oli, itse asiassa, kamalaa. Se maistui kuin yhdistelmältä jotain helvetin jalkahikeä ja lietesammion pilssivettä. Vittu!! vittu sentään Marli !!

Se oli todella tunkkainen kokemus ! kuin matka Eduskuntaan (uskoisin).
Helvetin saatanan 70-luvun suomijuntti tupauunot !! Nykyään EI enää luojan kiitos riitä se, että "kunhan nyt on edes JOTAIN särvintä leivän päälle". Ei.
Nykyään on jo oltava vähän laatua ja ajatusta mukana.

Syötävien ja juotavien tulisi olla / olisi oltava, sillä tasolla, että jos tänne yht´äkkiä pelmahtaisi vaikkapa .....uuu... sanotaanko nyt Gordon Rämsi tai Änthoni Bourdain, niin nekin kelpuuttaisi myymäsi moskan.

SE on se taso mihin pyrkiä. Minimissään.
(Tosin; valitettavaa on nykyään, että ´kuormasta syö´ sekalainen rähjäinen lössi erilaisia vitun liejurottia ja loisia, kuten neekereitä ja hiekkaählämeitä ja muita ali-ameeboja. Eli osa tuotteistanne tulee menemään neekerien ja ählämien kurkuista alas ja perseistä ulos !!! [kuvottavaa ! tiedän, mutta... aaayy! minkäs toistaiseksi teet? )

Mutta ihan tosissaan sitten !! -tarkkana niiden vitun mehujenne kanssa !! Mehun tulisi näet Bulgaarijunttini; olla raikas ja virvoittava !! ei mitään vitun hajusuolaa ja merivettä !!

Ja... miksi maksaisin erikseen siitä kokemuksesta minkä saan luultavasti paljon halvemmalla jos vain annan appelsiinikeon lähes mädätä, pilaantua noin viikon, ja SITTEN puristan itse SIITÄ mehua !?!? Siltä se mehunne nimttäin maistuu, joten.... haistakaapa sitten paska ! olkaa niin hyvät.
*vihaista sihinää...... poistuu  taka..oikealle!! nyrkkiä taskussaan puiden..*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti