keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Indoapinalasta vielä

Tuosta Indoneesian tapauksesta vielä, että: Ruukinmatruuna on näköjään käynyt lukemassa minun juttuni ja laatinut sen pohjalta omansa. Ei mitään, lainaa vaan.
Ja toisekseen: luin, että tuokin persläpi on täynnä Muslimeita !! hahahaaa, ei siis yllätä mitenkään, että epätoivon vimmalla HALUSIVAT murhata/tappaa/ampua jengiä. SEHÄN on SE juttu, herran tähden, mikä on Mussuttajien  SE "juttu" !!

Murhaamisesta ja kiusasta ja totaalikontrollista ja pelossaelämisestähän "islamissa" on kyse. Ei muusta.
Ja onko se mikään ihmekkään kun kyseisen "uskonnon" tai kuoleman ja raiskailun ja huimausta-aiheuttavan julman ja pahan tappamisen ja zoo ja pedo -fiilian kultin "pyhän" (hahahahaa) kirjan on kirjoittanut mielisairas pedofiili, murhamies, plagiaattori, tappaja ?!?!

Ei.

Se on kuin Iivana Julma tai Vlad Seivästäjä laatisi "sosiaalisen etiketin". Ei se kovin kaunista jälkeä tule olemaan.


Ja koska en ole saanut vieläkään aikaan erillistä juttua tästä kuvasta, laitan sen nyt sitten, tämän kuvan, tähän juttuun.


.....

Bhawana Tami

Tuo ^^  EI OLE millääntavalla käsitelty kuva. Vaan julma todiste tuonkin "ihmisrodun" TODELLISESTA ja oikeasta olemuksesta ja siitä mistä se on kotoisin.

Tsiiiisus vittu !! Kun puhutaan, että "ihminen on apina...."... .

Tehkää käsillänne V:n muotoinen kuvio jolla peittää sekä tuo korva, että lärvän kuvassa OIKEALLA oleva ihmismäinen osuus. SE. ON. APINA.

Tuossa tapauksessa on luultavasti pettänyt se Muukalaisten ihmisen vereen manipuloima jokin... "juttu" mikä ikinä se onkaan, mikä tekee ihmisestä "ei apina"n. Kun ja jos se pettää niin noin käy! alta paljastuukin pelkkä apinaihminen / apinamies.

Tuli nyt vain tämäkin tässä asiayhteydessä mieleeni.


* * * * *


Ja NÄITÄ vitun kusipäisiä, aivottomia, mielisairaita, murhaamisesta huumaantuneita, pedofiilejä Saatanan Apinoita te olette tuoneet myös tänne ylös, Puhtaaseen Pohjoiseen, kotisuomeen.

Vittu te olette sitten saatana TYHMIÄ !!! voihan PERKELE !!

Ja Valkoiset Amerikkaa myöden on jo hiljaa hyväksyneet Kommunismin ja luultavasti myös sen  vitun "sharian" ikänkuin itsestäänselvyytenä ja vääjäämättömänä. Ja sen, että meidän maamme EI ENÄÄ OLE MEIDÄN !!! Joka vielä minunkin nuoruudessa aika vitun häkellyttävän selkeästi OLI sitä.

Käsitätteköhän te itse lainkaan mitä te olette menneet OIKEASTI tekemään? ja kuinka VITUN SUURIA mullistuksia te olette aiheuttaneet ja miten lyhyessä ajassa !!!?!?!?!?!
Saatanan typerät, määkivät, muulinpaskat.

Ja kaikki vain siksi, että saitte kostaa sen, että olitte joutuneet elämään suomessa jossa näitä vitun kädellisiä-hirviöitä EI OLE.
Minä en muutoin välittäisi paskan vertaa, mutta kun tämäkin asia sattuu koskemaan myös minua! Minäkin joudun teidän takianne, kuten aina, yhden tai toisenlaiseen vaaraan ja ongelmiin yms.
Sellaisia idiootit on, ne vetää kaikki muutkin aina mukanaan alas. Ja sitten leikkivät ehkä nöyrää ja jotain oppinutta, sitten myöhemmin kun joku heitä parempi sielu on jo korjannut VALTAVALLA HINNALLA heidän jälkensä. Kuten valkoiset ja neekerit.

Ja mitä tekee sanottu typerys sitten !?.... sitten koko homma aloitetaan alusta !! SE keksii jotain uutta, jotain muuta mihin olla tyytymätön, ja koska on vaarallisen typerä ja taikauskoinen, se ei tule olemaan mitään rakentavaa tai mikään oikea ongelma vaan jotain turhaa ja olkiukkomaista huuhaata joka on olemassa sellaisenaan lähinnä siitä suu vaahdossa kailottavien idioottien omassa, pienessä ja kaoottisessa päässä.

Vitun Muslimit HAISTAKAA KOKO SAATANAN KUSIASLAUMA VITTU ja PAINUKAAAA H E L V E T T I I N (eli kotiinne) MINUN MAASTANI !!!!

Aaaaiii vittu jos minä saisin sen pienen punaisen nappulan !! hahahahaaa....aijaijaijaijaijai !!.... aaaaahh....

Ja suomalaiset yms: HERÄTKÄÄ nyt jo vittu sentään, saatanan lapamadot perkele !! VIELÄ ei ole LIIIIIIIAN myöhäistä lakata kumartelemasta, mutta ....*huuuuuookauus* no jaa...vittuako tässä edes saarnata... tehkää perkele mitä lystäätte. Siinähän sitten saatana naaaaatitte oikein.

What-The-Fuck-Ever !!
But still: Muslims - Fuck You all and die !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti