maanantai 13. huhtikuuta 2015

Aatami etsii eevaa

Toi saattaa olla Nokian kännykkä !!
Tuossa tuli tuo Aatami ja Eeva ohjelma.
Ensinnäkin: maisemat on aivan totaalisen upeita.
Melkein sitä voisikin pyöriä munasillaan tuollaisessa paikassa.

Ja tuolla sällillä on koko ajan mulkku oudon kimmoisana ja pyöreänä... ja ..jotenkin..?... jonkinlaisena !! Outoa ! minä sanon.
Molemmat akat näyttää barbababalta ja manaatilta ja muumeilta (nyt tiedän mistä Tuuve pihisti kyseisen disainin !).


Eniwei, tulin vain ajatelleeksi, että Anna Abreun tulisi olla tuollainen Eeva. Tuosta olisi kiehtovaa nähdä jokin julkkis versio. Mutta siinä olisi siis siltikin oltava juuri Anna !!! Tätä en voi kyllin korostaa !! Aaaaaaaannaaa !!
Ja vaikka tuo hautakankaan Noorakin, ja se noora mikä on sen jutkun muijana, se idolssissakin ollut muija...mikä se nyt olikin....Noora tai jokin. Se pitkähkö ja tumma, se !
Ainakin ne.

Ja vaikka miehistä ....Maik Monrou ?!?! hahahahahaaaa aaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....aaahoijoi... huuuh .... voi voi..
Mutta ei missään tapauksessa Ändiä !... ei.

Jos joku suomalainen kuuluisa mies pitäisi valita niin luullakseni se voisi olla vaikka Jussi 69 tai mikä onkaan, se rumpali. Sillä on ainakin luultavasti hyvä kroppa vaikka vähän iljettävä naama. Se on ihan hyvässä "tikisissä". Mutta ei Jari Tervoa tai Timo Soiniakaan tai edes Stuppia. Ei !

Mutta eniwei, katsoin tuon ohjelman nyt ensikertaa, olen nähnyt jotain pätkiä aiemmista jaksoista / jaksosta ?.. yllättävän hyvä ! Tuossahan oli jopa jotain aidosti kaunista. Musiikki loi suuren osa sitä, mutta kyllä tuossa on oikeasti jotain sellaista sielua mitä en ehkä olisi odottanut. Ei pöllömpi !!

Ja alastomuuteenkin tottuu ällistyttävän nopeasti. Itseasiassa; miksemme vain kulkisi edelleen alasti ? kuten neekerit ! Ei tarvitsisi naaraidenkaan niin esittään mitään, sen kun kulkevat vako paljaana ja tissit hölskyen. Ja äijät ....kiusaantuneena, kädet väääähän kullin edessä, snadin stöndiksen kera.
Luulenkin, että tuolla on kyllä alkanut ottaa eteen ns, yhdellä jos useammallakin könsikkäällä, mutta SE on leikattu pois !! pah ! mitä se sellainen on ? sensuurako ?
Ei mitään !!! kovatkin kullit kuuluu näytille !!


* * * * *


Saari on kaunis kuin sadussa tai peleissä tai jossain, mutta hygienian on oltava sub-optimaalista. Ja ...tuskin siellä juoksevaa vettäkään on? vain 2 peittoa..? mitä VITTUA ?!?!? mitä eläimiä ne kuvattavat (sanoin "kuvAttavat" !!) on ??!

Ja miksei tuolla kuvata enemmän elokuvia ?! hei ??!.. haloo !! kattokaa ny vittu niitä maisemia saatana !! Tsiisus fakin fak !

Ja niitä kulleja ! ...tihihihihii !! ihanaaaa tuijottaa kulleja MYÖS telkasta !! hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...aaah.....
No, joka tapauksessa.. aika kelpo ohjelma ! mutta missä se on se Anna ?!
Tuleeko se vasta vähän myöhemmin mukaan juttuun ?

Hei !?

...kuulitteko ?!?

Hei !??!....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti